Drage moje puno vam hvala na odgovorima.
Nakon toga smo razgovarali i priznao mi je stvari koje čovjek gleda samo u američkim filmovima. Rekao je kako smatra da je najbolje za mene i njega da počnemo ispočetka. Da je toliko sranja napravio da i da ja kažem da mu opraštam on zna da je to nemoguće i da kaže da će se promijeniti da to ne drži vodu. Nisu samo u pitanju te tri veze, jedna od njih je trajala čak godinu dana i to na početku našeg braka, bilo je još toga. Donijeli smo odluku da ćemo se razvesti, on kaže da nije ona kriva da je s njom prekinuo jučer da je ona rekla kako se ne želi petljati ( pa naravno danas sutra ne želi da je nitko okrivljava da je kriva za raspad jedne obitelji). Rekao je da je to sve držao u sebi i znao da mi to sve treba prije ili kasnije reći. Da je razmišljao o razvodu i prije nje. Eto to je to. Nakon svega što mi je učnio, i kad shvatim da je cijeli naš brak bio jedna obična laž, ja bih bila u stanju sve mu oprostiti. Pa zar sam ja normalna.?! Što samnom nije uredu? Ja sam i prije nešto naslučivala ali samo sam njemu ludo vjerovala, svakoj njegovoj riječi, a ne sebi. Teško mi je ali imam potporu obitelji sestre prijatelja samo eto ja bih to što prije riješila a on bi to što sporije. Najteže mi je sada kad još uvijek zajedno živimo a zapravo bih najradje da ode i da ga nikad više nevidim a znam da je to nemoguće. Ukoliko netko ima iskustva kako se pokreće sporazumni razvod braka i kakve sve papire trebam skupiti da to riješimo bez odvjetnika i dodatnih troškova bila bih vam zahvalna. Hvala na podršci.