Adri123 prvotno napisa
Pozdrav svima, nadam se da ima ovdje nekog aktivnog :) evo ovakva je moja situacija. Imala sam "menstruaciju" koja je trajala 4 dana i bila manje oskudna kao i inace (kod mene potraje i do 7-8 dana), prije te zadnje menstruacije cice su me uzasno boljele cak 10 dana prije nego sam dobila, imala sam temperaturu 37,5 i povracala cak 2x. Radila test prije nego sto sam dobila i bio je negativan. Zatim dobivam tu "menstruaciju" od 4 dana, zapravo 3 dana krvarenja i 4 dana vise ko neka crvenkasta sluz i nestane. Svaku noc budim se preko mokra u predjelu vrata i grudi, sila mi je pišat tak kaj se WC-a jedva dođem i onda opet slijede ti valunzi toplo - hladno. Uzasno umorna kolko god da spavam, ponekad mi dođe nagon za povracanjem i imam ko neka probadanja u trbuhu malo u desnom malo u lijevom jajniku. Javlja mi se crvenilo na desnom obrazu i predjelu vrata koje nestane. Danas ujutro takvo probadanje u predjelu maternice da se nisam mogla pomaknuti s mjesta. Po svemu sudeci svi simptomi trudnoce, no kao sto rekoh, "mengu" dobila tocno na dan, test radila bil negativni, pa me zanima dal je kome jos bilo tak i jel postoji sansa da sam trudna? Odnosi su nezasticeni, tj. "metoda prekinutog snosaja" tak da sanse postoje i nebi bil nikakav bed da sam trudna. Ajmo friške trudnice javite se i pomognite mi :)