mi uživamo svi, i veliki i mali,
već smo se bojali da ništa od snijega ove godine,
bili smo vani već sinoć kad je počeo padati,
nismo mogli čekati do danas
Printable View
mi uživamo svi, i veliki i mali,
već smo se bojali da ništa od snijega ove godine,
bili smo vani već sinoć kad je počeo padati,
nismo mogli čekati do danas
Pa kaj stvarno u čitavoj RH ima snijega samo u Međimurju ništa?!
Nevjerojatno....
A i klinci stalno pitaju kad će,, jer na tv-u već par dana sve briju o snijegu....
;)
Mi sreeeeećom imamo gdje posuditi skafandere i sl. inače bi isto bili u starkama po snijegu :lol:
Ne znam, tko ima profil na fejsu i bar jednog prijatelja iz Splita mogao se svega nagledati do sada, a snjegovića :-o
Evo tko voli malo fotografija moga grada...http://www.facebook.com/#!/eZadar.hr
Ajmee Zadar pod snijegom, genijalno
Ova fotografija Foše je fantastična :klap:
Eto, mi smo svi otišli van, meni i MM nije bilo zima, Janko je bio više na podu nego na nogama, Iva...sve je bilo dobro dok joj koža ne bi došla u doticaj sa snjegom, a Ela...uf...vidi se da je ljetno dijete. Trpila je neko vrijeme, ali kad se počela derati morali smo kidnuti doma. Kasnije kad sam je stavila da gleda kroz prozor što inače obožava, samo se gurala ljuto i nije htjela snjeg vidjeti niti kroz prozor! :-P. A dodatno joj je otežala činjenica da je bila ubundana ko medo i nije se mogla ni kretat kak spada što inače mrzi iz dna duše..a tko ne...;-)
I tak ljepše nam je doma na toplom (p.s. ja u ratkim rukavima) uz kuhan vinčeko i čaj s rumom.
A po noći nam nije zima iako ne griju....klince ugrijemo (cure su u vrečama uz sve ostalo), a mi se grijemo međusobno, nemre nam nikak biti zima..."tijelom uz tijelo sada griju se svi...."
Mene muči radni tjedan i kad ćemo morat van hoćemo ili nećemo! :-(
Evo i mog doprinosa iz Dalmacije - http://www.facebook.com/home.php?#!/splitgrad
Danas smo zhabac i ja bili sat ipo vremena van, na -9.
Nismo se uopće smrzli, sanjkali se, bili smo stalno u pokretu, dobro obučeni i stvarno nam je bilo ok.
Došli smo doma rumenih obraza ugrijani od igre.
Kako sad stvari stoje planiram s njim i sa malom zhabicom svaki dan van bar na kratko.
S njom vjv manje nego s njim, ali ne mislim cijeli dan stat u kući, sigurno.
Ja obožavam snijeg! :D
Evo moja N danas treći put ode napolje. Bila dva puta po danu, na po cca 1h, u dvorištu pravili sneška, valjali se i sankali (ima toliko snega da su im tate lopatama napravili breg za sankanje).
Sad se kod sestričine u njenom dvorištu igra.
Ajme koja divota, valjda 15 godina nisam uživala u snijegu kao danas. Zbundala cure, sebe malo manje, MM isto i išli se sanjkat i grudat.. Divota!!! I uopće nije tako strašno hladno kako se priča, a ja sam inače zimogrozna.. Curke su uživale, pogotovo mlađa koja prvi put vidi snijeg u životu. Totalno neustrašivo je hodala trčala, bacala se po snijegu.
Malo sam se vratila u djetinjstvo :)
Šteta da nema više djece vani, ne znam zašto se ljudi toliko boje snijega.
Mislim da bi bilo vrijeme da Kerum na Marjanu izgradi skijalište.
Pa odmah jednu FIS utrku s neznamkolikoeuranagradnogafonda kao konkurenciju Bandiću :mrgreen:
Ja se tako veselim ovom snijegu i toliko sam ga čekala, već danima dosađujem kolegama na poslu kukanjem kad će više taj snijeg i jedva čekam da svojoj J. pokažem sve zimske radosti. Kad se dobro obuće na kraju uz grudanje i sanjkanje bude i vruče, uz uvjet da naravno ne brije neki jaki vjetar.
...gledaj teme za fizolofski...
Susjed mi ide vani sa svojom curom od tri i pol godine. Prije njega cura ugleda snježnu skulpturu pa upita oca "tata zašto ova teta papa ovom barbi pišu" :-o
Imaš i tu sliku u albumu Grad Split. Napravili su to tako uvjerljivo da je to strašno!
Mislim čovjek izlazi vani na snijeg s djetetom, pa pobogu neke stvari čovjek ne može izbjeći.
Ja sam triput upozorila muža da dooooobro pazi na snježne skulpture. Srećom mi smo prošli ok!
Joooj, bas vam zavidim, nama ovdje snijeg nikako da padne:-(. Moja L. pripremila svoje sanjke, ali ove godine nikako da docekamo priliku da ih isprobamo..
Prije sam uvijek morala ici u Austriju na skijanje i sanjkanje, a sada bi trebala iz Austrije ici kod nas na more :lol: da vidim malo snijega.
pepita - srećom pa nemate snijega svake zime,:lol::lol::lol:
:lol: Stvarno sreća!
Sad moram pazit na skulpture dok se ne otopi :lol:
...a skulptura, njih dvoje se keksaju na autu...Bože me sačuvaj!
Sad sam tek pogledala slike, ajme meni ludosti!!!!8-):lol:
Kod nas još niš :raspa:
:oops::oops::oops:...a moj Bože
moj sin se razbolio bas sad kad je pao snijeg :-(
to je jedini razlog sto ne idemo van, inace nema te zime koja bi nas sprijecila
valjda ce se dobro odrzat jos neko vrijeme, sva sreca da smo oboje doma pa mozemo i pod tjednom na sanjkanje
ništa od snijega u rijeci :-(
samo bura.
Joj da je nama snijega.... sa guštom bi bili vani! Zavidim vam!
e baš mi je žao!
nama je napadalo skoro do koljena i jako sam sretna! totalno mi se raspoloženje promijenilo, pucala me nekakva depresija zadnjih dana, a sada sam ko navijena.
jučer navečer šeta neka žena psa i vidi mene i sina kako se valjamo po snijegu i kaže svom psu, vidi kako se djeca igraju. kasnije kad sam progovorila rekla je, a joj to su mama i dijete, oprostite heheh
evo dođi kod nas, ali pripremi se da ćeš bit uronjena u snijeg:-D:mrgreen:
kod nas isto ima dosta snijega, do koljena , dobro obučeni u skafandere, buce ,dobre rukavice i van. vani su tri puta dnevno ujutro oko 10,pa oko 2, pa u 5 . oko 2 sata. zima nam nemoze nista.
ajte vrit :mrgreen:
moj jadni J svako jutro se budi s nadomda nema škole :mrgreen:
uh klinci su nekako izdržali jučerašnji dan kod bake i dede, izvukli su nekih sat vremena na snijegu, ali zato smo se danas nasanjkali do sita. Došli su mokri do kože i rumeni - milina :) Već pakiraju skafandere za školu.
Kod nas su praznici dok je snijeg. Ne rade škole, a vrtići samo dežurni.
mi smo tek predvecer otisli na cmrok, i bilo je cisto ok sto se tice temperature. valjda zato sto nema stajanja, zacas se ugrijes cim se jednom popenjes uz brijeg, meni zna puno hladnije biti kad idem po gradu jer se ne zabundam dovoljno. Dorianu je bilo hladno za noge prije nego smo isli doma jer ga je tata odvozio na sanjkama jedan krug po parku.
Mi smo se svi danas nauživali snijega oko podneva, ak se zabundaš fakat nije zima tak neopisivo, zrak je krasan, baš je o.k.
mi u stilu Bodulice :) Jedva cekamo da zatopli...a kod nas nema ni snijega,samo vjetra i zime. Malce ne vodim van niti za zivu glavu