Pratim ovo već par dana. Nemoj se ljutiti, ali sama si radiš đumbus. Lijepo napravi test i gotovo. Ovako samo produžavaš neizvjesnost i stres.
Sretno i javi nam!
:love:
Printable View
Pratim ovo već par dana. Nemoj se ljutiti, ali sama si radiš đumbus. Lijepo napravi test i gotovo. Ovako samo produžavaš neizvjesnost i stres.
Sretno i javi nam!
:D
Curly samo naprijed. 8)
Samo ti čekaj,ali čini mi se da si ti dočekala svoje.Isto tako izgleda da nas ima na ovom forumu koje baš nevolimo čekati.Uvjek neka žurba.
Ako žena hoće ćekati neka čeka a ako neko ima nešto protiv neka okrene glavu i ide dalje.Mislim da žene koje iščekuju svoju trudnoću ne trebaju dodatni pritisak sa strane,to jednostavno nema potrebe.Na ovom forumu svi smo svojom voljom,a isto tako ne trebamo podnositi nečije izljeve tipa: jesi li više,kada misliš, šta nas ...nemam pojma više čega sam sve pročitala.Ni tim ženama nije lako to čekanje,a mi bih im trebale o l a k š a t i ,a ne stvarati pritisak.To se zove razumjevanje. :mrgreen:
Curly jednostavno ti želim brzi + a ako ne sada onda idući mjesec.
P.S čitaj samo dobronamjerne komentare. :love:
u potpunosti se slažem s loris! samo polako :)
uživaj i u iščekivanju!
curly jel te još uvijek mučnine gnjave?
Jesu draga,jesu baš je sinoć bilo grozno ali kada osjetim mučninu stavim nešto u usta.Držim se one klin se klinom izbija.
Evo danas mi je 26 DC prošli mjesec sam dobila 26 dan,tako da danas očekujem da dođe.Imam osječaj da ću svaki tren procuriti,jeli tako bilo i kod tebe.Tem. mi je i dalje lagano povišena.Stomak je nadut.
Šta bude bude.Neznam više da li da se nadam više sam nekako smirena,kao nisam trudna i to je to.
Ma ja sam se osječala isto ko da ću dobit stvari osim šta su mi se prsa nekako prominila ...ali osječaj je ipak bio točan
jao curly fakat ti se divim da mozes tako biti u neizvjesnosti ja ti to nemrem tak meni je m kasnila tri dana i ja sam odma isla radit test jel nisam mogla docekat oce il nece doci, a sto se tice simptoma ja sam na dan kad sam trebala dobit M imala takve bolove kao oni pred M da sam mislila poludit samo sam vikala daj procuri vise nemrem koliko me bolilo nisam naslucivala trudnocu mada ja i MM nismo pazili ali eto na kraju cvrckica se razvija :D
citala sam sve kaj si pisala i onak mislim da se ne bi trebala opterecivat fuckas posao dijeca su zakon :D a uostalom i sama znas, al daj onak nemoj sebe patit nije to dobro napravi pa kud puklo da puklo saljem :love:
drzi nas u neizvjesnosti :)
ma javit ce se ne sumnjam
Evo ja,napokon!!!!!!
Vidim ja da sam vam falila.Evo ovakva je situacija - je na testu.Simptoma ko u prići,M je došla na vrijeme.Sve u svemu isto kao i prošli mjesec.Više ne vjerujem ni simptomima ni BT ,samo sam napunila glavu i sebi i vama.
Nisam bila na forumu jer sam pokupila neki oogrommniiii virus koji je blokira cjeli sistem moga kompića tako da sam dobila zabranu par dana rada na njemu.Ha,ha!!!
Pozdrav
a dobro nema veze bitno da si se ti nama javila,
mozda iduci put bude+ saljem :love:
Bit će plusić drugi put!
Hvala cure,tako i ja kažem.
Idemo dalje!
Samo da je zdravlje u redu, a sve će ostalo doći kada za to dođe vrijeme!
Pozdrav,drage moje! :love:
Eh ma bit će i simptoma i pluseva :* javi se što prije sa sretnim vijestima :love:
Što je na kraju s curly? Ja sam u identičnoj situaciji, danas 12Dc, menga bila samo prvi dan obilna, a sve me nešto pika i zateže u trbuhu. Radila sam dva testa i oba negativna (Gravignost). Bole me stidne kosti, kao da imam tešku upalu mišića. Sise mi bile povečane prije menge, sada me malo pika u njima.
Gle, sad se pojavili ovi postići iznad, prije ih nije bilo. Zbunj.
valjda nisi išla za tim da ima 2 stranice! :love:
Evo samo da javim.Danas mi je 29DC ,a ciklusi su mi uvjek najviše 28 dana.Sada šta to znaci neznam,mozda sam.... ,a možda je samo neka promjena u tjelu.
Eto malo neizvjesnosti da podjelim sa vama.
Nikakvih simptoma nemam nicega,osim kao da cu dobit svaki tren. :cry:
DA li piškiš često? (Poriv?) ;)
ej curly drzim fige ali preporucam toplo da se opustis :love:Citiraj:
curly prvotno napisa
Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Pa nisam baš primjetila mislim možda malo cesci osjecaj da mi se piski,ali nista neobicno.
Ma ni prsi mi nisu vece,osjetljive ili nesto slicno.Nista osim sto imam osjecaj da ce doci svaki cas.
Muci me samo to sto kasni. :?
Nikada otkada sam dobila M nije kasnila ni dana,je dolazila do 2 dana prije,ali kasnila...nikad,osim u trudnoci.Pa sada ti budi pametan.
Hej...ovo sada ako je trudnoca to je stvarno iznenadenje jer se ovaj mjesec nismo bas trudili.
Iskreno se nadam da će te uskoro obradovati neki +.. :love:
iiii jel ima sta novo :*
Nista jos,imam osjecaj da ce svaki tren.Cini mi se ipak da je nece biti iducih mjeseci,jer kasni vec dva dana.
Nemam nikakvih simptoma osim mucnine i to navecer,ali to ne povezujem sa ovim bas sto posto.Malo me boli stomak ili nesto unutra neznam vise.
Od svih proslomjesecnih kojekakvih simptoma trudnoce sada nemam niti jedan osim onog najjaceg - kasni mi M.,sto opet kazem nikada nije.
Ali ja sam vam sumnjicava osoba,pa sve mislim "ma nije nista doci ce ona za koji dan".
Vidjet cemo! :love:
drzim fige :love:
jooooj i ja držim fige :love:
Ajme i ja držim fige, navijam za malu mrvicu u bušini! :heart:
Evo cure moje da javim da ni jutros daklem 31 DC moja M kasni.Kazu da moze biti od stresa.
Hej pa ja imam 32god. i dvoje djece od 8 i 11 god.Pa zar nikada do ovog mjeseca nisam bila pod stresom pa da mi od toga kasni.Malo morgen.Znamo mi svi ili pretpostavljamo od cega je.
Ali moram vam priznati.Znate da sam proslih mjeseci harala forumom u potrazi za pravim signalima ali iskreno ovaj put se stvarno nisam niti malo nadala,a mogu vam reci da jos ne mogu vjerovati.
Krenem kupiti test i onda kazem"vjerovatno cu danas dobit" i tako dani prolaze a ja bez napravljenog testa.
E sad vi friske trudnice jeste li vi imale osjecaj da ce M svaki tren,jeli bilo nekih bolova,nelagode oliti kuhanja po stomaku.Sve mi nesto vrti unutra.Davno sam ja imala zadnje simptome trudnoce,tako da se ni ne sjecam kako je to bilo.
Dajte koji savjet,pliz!
Pozdrav,drage moje! :love:
ej draga ma to je to ziher :D
ja se sjecam s obzirom da mi je to prva trudnoca da sam ja imala osjecaj da trebam dobit M,tocno se sjecam da su simptomi bili drito ko pred mengu pogotovo taj dan kad sam je trebala dobit jos sam isla na posao i govorim kolegici kako me boli trbuh i kako nikako da procurim i na kraju ni nisam :D a mislim da su mi i grudi bile dosta napete nisam imala nikakvih mucnina tako rano ali znam da je bilo sve kao pred M
Potpisujem Rencyku......meni je isto tako
Evo dakle kao sto sam rekla kasni mi 3 dana i evo sada sam napravila test i nema one druge jako izrazene crte mozda nesto skroz mikroskopski lagano vidljivo,sad jeli rano ili nije za test nemam pojma.
Ostaje mi cekati i dalje i napraviti jos jedan test za par dana. :(
Hej cure,sada me vec hvata panika jer ako nije trudnoca, a ja i dalje mislim da je - sta je onda? :?
Moram nesto nadodati.Evo dok sam ja sa vama pisala ova druga crta postaje jasnija.Ima li neko iskustva sa ovim.
Ovako.Napravim test i nakon 5 min se pojavi slaba mikroskopska crta a nakon 15 min vec malo bolje vidljiva ali ne onako plava da bode oci.
Sta mislite,meni se cini da je to to!? :love:
Rencyku :lol: :lol:Citiraj:
dorotea24 prvotno napisa
pa nemam pojma curly,ja znam da sam ja ujutro napravila test i da mi se u roku keks pojavile obje
za par dana sam napravila drugi isto tako s tim da sam napravila prvo najsskuplji i kasnije najeftiniji
a sad nemam pojma sta bi moglo biti mozda da pocekas jos koji dan pa da napravis drugi
a draga ako nije bit ce drugi put nemoj se stvarno opterecivati toliko mislim vjerovatno nije lako ali opusti se ;)
Citiraj:
curly prvotno napisa
Meni je isto tako bilo :heart: Probaj sutra od prvog jutarnjeg urina.....NAVIJAAAAAAAM :D
Draga curly navijam da je to to! :D
Ponovi isti test za 2 dana i ako se crtica podeblja to je definitivno to!!!
Sad ću ti napisati svoje iskustvo od prije tjedan dana.
U srijedu ujutro 8 DPO (znači nisu mi još kasnila M) napravim test pojavi se neka ultra svjetla linija koja nakon 10 minuta se pretvori u malo tamniju al oku lijepo vidljivu. Nakon toga ponovim test za 2 dana, mislim ak se beta dupla svaka 2 dana znači da mi u petak treba pokazati deblju crticu. Dakle ponovim u petak a crtice nema. Ponovim opet u subotu sa istim testom od srijede crtica još svjetlija nego u srijedu :?
Znači nešto se dešava al nije mi jasno šta. Nakon toga u ponedjeljak ujutro (Dan M) napravim još jedan test, pojavi se crtica trudnoće onako lijepa crvena. Ja sva happy, MM happy, trudnaaaa saaam!!!
Odem na posao i za 2 sata dobijem mengu! :?
Zovem dr i ona me špota da šta sam radila test, da sam trebala čekati da mi kasni makar tjedan dana...bla,bla. Rekla je da je biokemijska trudnoća, da se mala mrvica pokušala ugnjezditi ali da je moje tijelo prepoznalo neku grešku u njoj pa da je na prirodni način to rješio! :(
curly koji si test koristila ?