Za Golubinjak nisam baš sigurna, na žalost auto je na popravku, a drugi neregistrirani pokušavamo prodati... tak da čisto sumnjam, ali bilo bi super da napravite fotke! Možete li ih staviti na web stranu udruge Gemini?
Printable View
Za Golubinjak nisam baš sigurna, na žalost auto je na popravku, a drugi neregistrirani pokušavamo prodati... tak da čisto sumnjam, ali bilo bi super da napravite fotke! Možete li ih staviti na web stranu udruge Gemini?
možemo! sad kad imamo stranice, možemo stavit šta hoćemo. žao mi je da te ne vidim, ail štedite....takav je život. ;-)
drago mi je čuti da ste veliki i odgovorni, fala Bogu - to je jedino bitno. meni je tata stradao u automobilskoj...i sad se tako polako oporavlja da je skroz potreban njege - teško je to prihvatiti. ali da ne zachatavam temu - pusa i uspješan start u školi!!!
i drugima - da se dobro odlučite i veselo krenete u novu fazu života! često smo mi roditelji više uzbuđeni nego djeca ili barem s više straha - a za njih je to novi korak u jednu predivnu avanturu, kojoj se vrijedi zajedno radovati!
čestitam svim malim-velikim školarcima i mamama i tatama na uspješnom odrastanju.
Danas se savjetuje i potiče razdvajanje blizanaca u školi kod većine psihologa i pedagoga, ali još uvijek zadnju riječ imaju roditelji pa stoga ne dajte se obmanuti, vi najbolje znate da li vašim blizancima treba razdvajanje ili ne i po tome odlučite.
Veliki pozdrav starim duplićkama ;Mamasch, Val, Dupla duplica, uvijek mi je drago čitati vas :-)
stvarno nisam to znala i iskreno me, neugodno, iznenađuje.
mi naše nećemo, sigurno, razdvajat jer oni su toliko različiti po svemu da ne vidim nikakvu potrebu za time.
i inače me ti kratkotrajni pogledi psihologa na djecu strahovito iritiraju. kao, u 3 minute uspješno procjene dijete-imali takav slučaj pa je i sama fizijatrica
rekla da psihologica nije pri sebi.
kad sam gore spomeula psihologe mislila sam na konkretnije savjetovanje, ne na školsku procjenu.
i meni je drago čituckati o vama, baš mi falite, samo da znate :)
samo se javljam da pozdravim sve "stare" mame, falile ste mi.....
Duplica moja muza, kad tebe vidim da si živa onda znam da su moji problemi mačji kašalj, bravo curo još uvijek me iznenađuješ sa energijom koju posjeduješ
aloha, twinsice, di si mi ti? drži se, kao što vidiš još sam živa :-)
Da živa, ti hendlaš djecu, posao, blizanački forum auu boli glava.
Ja se lomim sa samo ovo dvoje, al koliko se lomim toliko se i topim, dobro je.
Drago mi je čuti da ste sve dobro i da se nosite sa životom o.k. i da su malci super.
Vidim da smo i duplica i Val i ja dogodine mame školaraca, prebrzo, prebrzo.
Mamasch će nam davati instrukcije, ona sad probija led.
Ona priča sa dopisivanjem sa Mici me baš raznježila, primiti pravo pismo mi je sjećanje iz prošlog stoljeća, što sam iskoristila kao poticaj za klince da napišu pisma svojim ujacima,znači pravo pisanje (uglavnom crtanje), odlazak na poštu, marke i slanje, jedno samo poslali u Rijeku, a jedno u Zagreb.
Zamisli šoka kad su primili pisma, ha,ha,ha bili su uvjereni da je neka greška a kad ono nećaci šalju najlješe želje.
rastopilo ih ko sladoled na suncu.
:-) predivno. Bože, kako su brzo odrasli, jel'da?
puse malcima,
i tebi zagrljaj, guraj dalje i topi se...hehe...nije sve loše. :-)
Popustila sam liniji manjeg otpora i napisala mail Mici.
Ma krenula sam pisati u blok pretprošli tjedan kada sam sjedila u parku sa djecom, i stala na kraju prve stranice, ni blizu kraja pisma. I onda je to tako stajalo u bloku danima, i prije par dana sam pukla i u pauzi na poslu sročila kilometarski mail i poslala. Još nema odgovora.
Morat ću napisati i papirnato pismo i poslati par crteža Branislavu i Đurđi od Svena i Stele.
Ako se javi pošalji pozdrave od nas i neka malo zaviri na forum, još nam je u živo sjećanje na nju.
šta ima s njom? nisam ni nju čula godinama...
Linkovi na Micine kreativne uratke i izložbu
http://www.remont.net/galerija.html
http://www.facebook.com/media/set/?s...4649646&type=1
Blog Micinog supruga - slike Đurđe i Branislava
http://tomovukadinovic.blogspot.com/
evo, kad smo kod razdavajanja. Grupa mojih klinaca se raspada i predloženo mi je od strane vrtića da razdvojim blizance.
Čudno su me gledali kad sam rekla da ne može. Naše tete su me podržale.
i kako su oni?
Duplice, ako misliš na Micine klince i Mici, ma super su, ne žale se na boleštine hvala Bogu. Dječica rastu, uživaju sa dvoje maštovitih i kreativnih roditelja. Mici izlaže, radi, stvara, nadoknađuje sve što nije stigla dok su djeca bila bebe. Smiješi joj se mogućnost radnog mjesta asistenta na Fakultetu primjenjenih umjetnosti.
Najprije da vas sve lipo pozdravim :) dugo me nije bilo ode :)
ovo je tema koja i mene jako zanima, jer će moji blizančići za 2 godine krenuti u školu :) ja mislim da je bolje da su skupa, pogotovo kad vidim koliko su vezani jedan za drugog, i nevidim razlog zašto ih razdvajati.nepotrebno. jedino ako to baš nije njihova želja(iako sumnjam u to) ;)
Ajoj što su veliki, a što su slatki, zadnje sam ih vidjela ko bebe.
Kad malci malo stasaju i mi nekako profesionalno prodišemo.
je! da twinsice, to sam mislila- kako mici. drago mi je čuti da radi puno. mi to barem naučimo i to je super!
ane - dobro je čuti stare mamice! ;-)