upravo tako. život piše čudne priče!
Printable View
i ja kao Mojca, šutim i grlim te :love2:
Skandy stvarno mi je žao:love2:
Voljela bih da se što prije okreneš budućnosti i ostaviš sve ove probleme iza sebe.
Skandy, jako mi je žao :love2:
Sigurna sam da ćeš pronaći snage da prebrodiš i ovu krizu. Ne vjerujem u nedodirljivi brak, puno je stvari koje ga određuju. Nemoj samo misliti da su to tvoji neuspjesi! Naprosto neke stvari u životu se dogode i čovjek nauči živjeti s tim. Želim ti da što prije kreneš nekim ljepšim putem :heart:
skandy :taps:
skandy :love2:
nakon kiše dolazi sunce...
nakon što sam sve ovo pročitala,zaista sam po prvi put ostala stvarno bez teksta
ne znam što bih ja da se meni tako nešto dogodi,ali ovo je strašno
jako mi je žao
još jednom hvala vam svima na lijepim riječima. Ako ništa drugo iz cijele ove priče upoznala sam jednu novu sebe . Niti sam znala da mogu isplakati toliko suza,niti sam znala da mogu podnijeti tolike križeve koliki su mi se nagomilali tokom svih ovih godina .I ono najvažnije ...onaj optimizam,ne u istoj mjeri ali još uvjek je prisutan ... tu negdje ...
Bravo Skandy!
Ovo je odličan početak!Samo nastavi upoznavati i voljeti sebe.
Odlično! Kad ti se zaplače, plači! kad ti se smije, smij se! I... ne daj se! :love2:
Svaki kraj prilika je za novi pocetak
Ja sam sa drugim muzem pronasla pravu srecu u zivotu, iako nas je nasa kombinacija dijagnoza odvela u Mpo vode
Sigurno negdje postoji pravi tata tvoje buduce djece, samo se jos malo strpi dok ga pronades
Grlim jako