Mislim da se sva Gracova kolica sklapaju u kockasto oblik, zato se sklapaju jednom rukom 8)
Ovdje imaš sličicu
http://www.ciao.de/Graco_CitySport__1057612
Printable View
Mislim da se sva Gracova kolica sklapaju u kockasto oblik, zato se sklapaju jednom rukom 8)
Ovdje imaš sličicu
http://www.ciao.de/Graco_CitySport__1057612
A meni sestrična tvrdi da su njena išla u kišobran :evil:
Kolica su stvarno dobra, a ta skupa su i jako lagana, ali ništa od toga jer ih ne mogu uprtiti na leđa. Isprobala sam i neke no name jeftinjake u TL i Baby Media shopu ali svakom sam našla neku manu. Chicco Cady su mi posljednja nada. Nisam još dospjela do Mercatora.
Evo, kupila sam Caddy i platila ih 700 kn. O nekakvim sniženjima nema govora :/ , nego u Chicco dućanima uzimaju REZERVACIJE za ta kolica jer ih dobiju po par komada. Ne znam ima li ih gdje drugdje. Boje su imali samo crvenu i plavu pa smo uzeli crvena ne bi li ljudi prestali misliti da je Lea dečko :mrgreen:
Jako sam zadovoljna sa njima, stvarno su lagana i nemam ih problema nositi po stepenicama, a i super mi je što vani pustim Leu da hoda a kolica lagano guram jednom rukom. Jedino što sa navikla na robusnija kolica pa mi se u ovima L. čini nekako nezaštićena, a i nemam gdje trpati stvari koje usput kupim. Vidjela sam u Ipercoopu nekakve mrežice za kolica pa ću si to nabaviti.
mi smo mrežicu kupili u tl-u a mislim da ih ima i u nami (baš nam treba nova).
ja sam htjela crvena ali nije bilo pa smo uzeli pješčana...
mima, kolica će ti biti skroz ok za ljeto. mi smo zimi koristili velika baš da mu bude toplije, imaju vreću, kupolu i tak.
u djecjem svijetu (lantea) u dubraviCitiraj:
Mima prvotno napisa
ja sam imala tu mrežici, al sam previše trpala, pa mi se strgala za čas
sad fino razapnem onu veliku narančastu vrećicu iz ipercoopa i trpam unutra :mrgreen:
ja sam sa chicco caddy napravila nesto jaaako prakticno pa tko ima iskustva u sivanju (ili nekoga da mu to napravi) nek izvoli.
dakle uz caddy se dobije ona duguljasta torba-futrola za spakirati kolica kad ides na put. ja sam domah zakljucila da mi to nikad nece trebati pa sam tu torbu skratila i prepravila tako da sam dobila torbu koja se sa dvije strane cickom pricvrsti za rucke i visi na pozadini kolica. u nju stane kabanica za kolica, lagana dekica, pelene i sl. a na torbu sam jos nasila praktican dzep tako da imam za vodicu i ostalo pri ruci. ne mozgu uopce zamisliti kolica bez toga...
mi imamo JANE ROCKET (kupili u ADAXu, Maksimirska) i super smo zadovoljni s njima.
cca 5-6kg, sklopiva. ja nosam cudoviste u njima na 2 kat bez pol frke. cijena 660kn za gotovinu (oko 750kn na 3 ceka).
dobijes kabanicu za njih, mogu se spustiti u polulezeci polozaj tak da mirno spava u njima i imaju krovic (to ima je jedina mana, ali koliko sam skuzila gotovo sva kisobran kolica imaju krovic- onak ravni a ne zaobljeno kao klasicna kolikca)
Borni su ta draza jer iz njih moze sam izaci i sjesti dok u velika GRACO ne moze :)
saška, probala sam i ta Jane i OK su ali malo preteška za ono što je meni trebalo
Ja sam si inače kupila mrežicu i sad bjesomučno trpam u nju stvari pa su kolica sve teža i teža :mrgreen:
pazi da se ne prevrnu kad izvadiš leu. nama se desilo par puta. :roll:
Ja sam kupila kišobran kolica vulgaris za 155 kn kad je Aleksandar bio mali. Bila su teška nekih 2 kile i super su nam poslužila. Zamjerka - nepodesivi naslon. Nažalost prešla sam autom preko njih :oops:
Za Rahelu sam dobila od kolegica s posla i platile su ih 250 kn. Ta su s krovićem i mogu se spustiti u poluležeći položaj. Isto su teška nekih 2 -2,5 kg. Super su. Opet nažalost, i ova smo uspjeli srediti. Na moru smo naima navjesili SVE stvari za plažu na njih pa je pukao jedan zglob. MM ih je složio, ali sad se više ne mogu sklopiti. Namjeravam si kupiti još jedna takva vulgaris prije ljeta za 200 - 250 kn.
i nama su se kolica prevrnula kad sam navalila sa stvarima s placa, a jos uvijek imam naviku kupovati kao da hodam sa GRACOvim kolicima (ona imaju dolje ogromnu mrezicu/kosaricu tak da sve stane) :oops:
sad su se onačano pojavila ta "vulgaris" kišobran kolica na svakom koraku i nisu skupa. Moja su koštala 212 kn, ali se naslon ne spušta. U TL-u ima za 250kn i spušta se naslon
jel zna netko gdje ima za kupit ova kolica i koliko koštaju?
http://www.inglesina.com/us/products...pe=sectiontree
ups, evo ga sad radi,
http://www.turbolimac.com/ShopCode/S...e/13030116.jpg
mi smo jucer kupili ova i to za 150 kn.Citiraj:
Lagana i jednostavna za sklapanje. Prednji kotači se okreću u svim smjerovima, a na zadnjima se nalazi kočnica. Naslon za leđa ima 2 pozicije. Kolica imaju i zaštitu od sunca. Za djecu od 6. mjeseci do 4. godine.
da nisu tako jeftina ne bi ni kupovali kisobran kolica.
nama je velika prednost sto stanu u gepek auta (za razliku od ovih koje do sad koristimo) i sto su lagana jako (ne znam koliko kila imaju).
da dodam, inace su po 200 kn ali je bila nekakva akcija.
tinitlinić je uvoznik za inglesinu,pa probaj tamoCitiraj:
makka prvotno napisa
U osječkom Tintiliniću ih nemaju, imaju Inglesina Espresso, to su ova
na sniženju su 599 kn, al su dosta velika i ne sklapaju se ko prava kišobran kolica.
našla cijenu, 179,00$ :P
To je rađeno na principu Graco city sport kolica i isto se sklapaju u kocku !
U Chiccu imaju jedna malo 'ozbiljnija' kišobran kolica, jako su zgodna i nisu teška, ali to je drugačiji tip kolica od Caddy - više kao ta Graco City Sport.
Koštaju oko 1000 kn.
Ja sam inače jako zadovoljna sa Caddy kolicima. Kad sam kupovala gledala sam dosta tih no-name kolica u Turbo Limaču, u Adaxu i u baby Media, i glavna zamjerka koju sam imala je što niti jedna nisu imala remen za staviti na rame. Malo glupo što sam taj remen platila 500 kn :lol: ali Caddy su pod rukom ipak prilično kvalitetnija kolica od tih no name.
mijeucer kupili 'espiritova' za 159chf sa 5 polozaja za ledja (moze skroz leci), lagana 5,5kg i jako slice (gotovo identicna) 'iglesininim' gore iz makkinog linka...
preporodila sam se nakon starih teskih... a jos kad zgotovim novu maramu, uopce nas nebu doma... :mrgreen:
inace super mi je onaj remen za na rame pa cu si ga sama napraviti od alpinistickih kuki spojenih na remen i samo zakaciti na konstrukciju gore i dolje i prebaciti preko ramena...
Gdje ste kupilo Chicco Caddy kolica? Cijena? Boje? Ta dva položaja su sjedeći i polu ili ležeći?
Trebamo naručiti nešto što će nam trebati, samo moram znati točno što želim.
Ja u Chiccu u Ilici, boje su imali samo crvena i plava, navodno se razgrabe čim ih dobiju (ljudi ih i unaprijed rezerviraju). Cijena 700 kn.
Položaji su sjedeći i malo spušteni sjedeći - to su ti kolica za djecu iznad godinu dana (ili više) koja mogu čvrsto sjediti i ne trebaju nikakav oslonac.
Inače ti tu na forumu Pandora prodaje Maclaren kišobran kolica, koštaju 1000 kn, i mislim da je to super kupnja.
htjela sam samo prijaviti, svojevremeno sam reklamirala Chicco Caddy, i jos uvijek kazem da su stvarno super, nego me razalostilo primjetila sam da mi nece jos dugo trajati. pocela su pucati po savovima, onako po rubovima se razilaze niti, pa izgleda da nece izdrzati i za drugu bebicu.
m. jest malo poveca, mozda i to ima veze, ima 13 kg, ali svejedno pise na kolicima da su za djecu do 15 kg, pa nekako mislim da su ipak trebala malo bolje izdurati. a znam i da se djecu vozi u tim kolicima i do tri godine, a ona jos nema ni dvije.
Kupili smo crvena chicco caddy kišobran kolica :D e sad kaj mene zanima.....jel ga mogu u njima vozit kad je vani jako hladno ili su to isključivo ljetne kolica? i jel problem ako mu nogice još malo vise odnosno jel bi trebale bit na onoj traci iznad kotača?