pa i ja se zahvalim i pozdravim sa soferima. (ili ona to kaze vratima? :mrgreen: )
zahvalim se uvijek i vozacima iza sofersajbe koji me puste na zebri
Printable View
pa i ja se zahvalim i pozdravim sa soferima. (ili ona to kaze vratima? :mrgreen: )
zahvalim se uvijek i vozacima iza sofersajbe koji me puste na zebri
ovo je za krepat!
Ja sam jednom na poslu zaboravila zatvorit patent na suknji, sagnula se na šanku, a gost me zazove i potiho mi kaže : patent ti je otvoren. I to jedan od redovitijih...A mačka u čipkastim tangama, dobro je što sam imala i crne najlonke.
MM je rekao da je Che Guevara (jesam li dobro napisala?) bio indijanac...
ma ona pozdravi ljude u busu :lol: još im se i zahvali :lol: što su je zgurali i smrde :lol: :lol:
:?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
I ja.
I dok vozim obavezno mahnem u znak zahvale vozacu iz kontra smjera koji me pustio da prodjem u uskoj ulici. I na nasim cestama obavezno blinkam vozacima iz kontra smjera kad ih murija ceka iza ugla...
A meni se jednom dogodilo da sam izasla sa sata i hodala po hodniku na drugom katu, a iza mene se vukle najlonke... :oops: (znate ono - vecer prije skinete hlace zajedno s najlonkama, a drugo jutro obucete ciste najlonke i te iste hlace, a stare najlonke zaboravite izvaditi iz nogavice). Nisam ni skuzila dok mi jedna ucenica nije diskretno prisapnula:"Profesorice, nesto vam se vuce po podu..."
ne kužite!anyway meni je :lol:
mi u Rijeci izlazimo na srednja vrata,ne kod šofera
evo sta se desilo mojoj rodici :lol:
Ujutro kao i svaka mama spremila dijete za skolu, pospremila kucu, nabrzinu se obukla i sa sinom usla u tramvaj.
Bilo joj vruce, a ona raskopca kaput. Kad ono sve oci uprle u nju.
Ona u kombinezonuuuuuuuuuu. Zaboravila se obuc. :lol:
Kaze da ju je sin godinama poslije toga, molio da ga ne vodi u skolu u kombinezonu.
dille mene su zbog toga zaustavljali po cesti............. :roll:
Ja se na kućni telefon nekad javim - ljekarna, izvolite
Ali to je valjda normalno
nakon sto sam rodila piku,a 1 dan prije odlaska doma iz bolnice,donese meni med.sestra 1 cepic za guzu(jer se morala obaviti velika nuzda prije napustanja bolnice) i one najlonske,prozirne rukavice!!!
gledam ja te rukavice u cudu i vec me uhvatila panika sto cu i kako cu!!! naime,ja sam bila uvjerena da u njima moram svom dr-u donijet dokaz da sam obavila to sto sam trebala!!! :oops: :lol:
Ajme, bucka :lol:
Bucka :lol:
tata, brat i ja gledamo kroz prozor i komentiramo kako se vidi neki dim, dođe mama i kaže "Ma to je vlak"
:lol:
kad sam ostala trudna, odem ja na prvi UZV...i, nisam imala pojma da postoji vaginalni, nego sam mislila da se gleda prek trbuha
kaže meni žena: odite u kabinu i skinite se
mislim si ja; kog ću se vraga skidat, kaj nije dovoljno da dignem majicu, al, dobro, skinem ja i majicu i grudnja i ostanem gore gola
dodjem ja k njoj, a ona meni: gospođo, kak ću vas ovak pregledat, skinite es kao za ginekološki pregled
a ja koza, odem u kabinu, skinem hlače i gaće, NE OBUČEM SE GORE i vratim se pred nju GOLA GOLCATA :D
jedino sam si kickersice ostavila na nogama
još si mislim; dobro, kaj je ovoj, kaj je luda
uglavnom, žena kad me vidla, skoro je u nesvijest pala, mislila sam da će zvat osiguranje da me izbace
katastrofa :oops:
Ajme sad sam zbilja odvalila! :lol:×1000......skoro sam probudila bebača!
:lol: x1000000000000 :D
Andrea :D :lol:
Andrea :D :D :D
ovo je najbolje!!!
ma, da, žena je mislila da sam poremećena :lol:
mislim da ne moram reći da nisam više nikad otišla tamo :mrgreen:
Andrea :lol:
:lol: Ma nema tih smajlića za ovu provalu. Andrea je ipak bez konkurencije. MM me došao pitati što mi je.
E, a ja na svom vjenčanju napravila sljedeće: kad smo si već izrekli DA i stavili prstene, kaže svećenik "A sada si možete čestitati", MM se okrene prema meni da me poljubi, a ja se već okrenula prema kumi pružam joj ruku i hoću je poljubiti (u obraz naravno). Pa mislim, rekao je da si čestitamo, mogao je reć da se poljubimo pa ga možda nebi krivo shvatila. Srećom na vjenčanju samo najbliži rod, ali sva šira rodbina htjela gledat snimku. Neki skužili :oops: , neki ne :mrgreen:
Joj, plačem! :lol:
Kad sam se porodila imala sam problema sa bradavicama, pa znate sigurno da ih treba luftati što više. Pošto mi pola stana imalo grijanje a pola ne, nisam mogla baš paradirati u toplesu, nego sam pravila 2 rupe na bluzama da mogu cice van i da se mogu luftati, a da mi ne bude hladno. I jednom je netko pozvonio na vrata...Ja nonšalantno ustala i otvorila. Sva sreća pa je to bila samo moja sestra (sa kojom je trebao stići i njen momak, ali ipak nije mogao).
Pukle smo od smjeha! :lol:
MM i ja smo si tako krenuli čestitati i prvo se krenuli poljubiti u obraz, onda nam je sinulo... Stvarno im je glupo to "čestitanje"!Citiraj:
bdina prvotno napisa
andreaaaaaaa...
:lol:
ajme, agzibicionistica!
MM se jučer porezao i ja njemu donesem, umjesto flastera, selotejp!
a ja sam elu maloprije probudila :lol:Citiraj:
Mamasita prvotno napisa
Nije moj biser, al je od sveki.
Išli smo u veliki šoping i sveki je zaboravila naočale. Prolazimo pored police sa praškovima za veš, na kraju police Rex. Kaže ona nama sva u čudu: Pa dobro šta sve neće izmislit? Pa i hranu za lisice prodaju. :lol:
stvarno Andrea, takvo sto ne bih ni ja napravila :lol:
Meni se vec nekoliko puta desilo da kad se nekome zahvalim uredno kazem "Hvala. Nema na cemu"
Ili nesto se raznjezim oko MM, pa mu pridjem da ga pomazim i onda primijenim vokabular i ton za Viktora....("Ne da mama njega nikom....")
mi inače organiziramo međunarodni književni festival u Krku (bitno je za priču). i tako prije mene na pozornici moja prijateljica s mikrofonom nešto priča i najavljuje mene i kreće s mirkofonom prema meni. gledalište puno. ja, u dugoj crnoj haljini (bitno je za priču) zakoračujem na prvu stepenicu prema pozornici, zapinjem za haljinu i padam, naočigled svih. ja još na podu, a dotična prijateljica, u neprilici, pruža mikrofon dolje prema meni...
Ninet, to se meni cesto desava.
Imam obicaj Samiju govorit "Pipalo stara" (nemam pojma sta je pipala)
Onda pricem MM-u zagrlim ga i kazem "Pipalo staraaaa" :mrgreen:
Aj aj aj aj umrijecu :DCitiraj:
aleta prvotno napisa
Andrea :lol: :lol: , da nije smiješno bilo bi tragično hahahah.
E imam ja još jedan. Neki dan prije posla bila kod stomatologa, kanalsko liječenje i ti fazoni. Anestezija užas pola glave ne osječam. Dođem na posao kada ono opet neki sastanak i ko će ići nego ja, opet naravno prevod. I ja to tako prevodim, nešto sam bila full kncentrirana i kontam joj što mi danas dobro ide, a moja se šefica stalno mršti i nešto mi pokazuje. Kada ono ja sva slivava, balva, košuljama mi sva u slinama užas. Mislim ako ovako nastavim da ću zaraditi otkaz..
ja bi tebe za prevoditeljicu! :D
U doba kada sam upoznala MM-a, a nisam znala čime se bavi (automehaničar), i dok smo još bili poznanici, a prije frendova.. :roll:
Odpeljala sam svoj maruti u servis (rodino bivše gnijezdo) jer "nekaj"nije štimalo. Ujutro me primi jedan gazda, pogleda auto i veli da mi je rupa na fergazeru da bu je dečki zaštopali i neka dođem poslije podne po auto.
Dođem poslije podne, dođe drugi gazda i pita dečke: "Dečki što je bilo sa Marutijem?"
Oni odgovaraju: "Krpali smo karburator!"
Na to ću ja glasom koji je ulovio lopova na dijelu: "Lijepo molim, meni je gospodin P. rekao da nekaj ne valja sa fergazerom, a ne karburatorom!!!!!"
A on će: "Gospodična, to vam je isto!!"
Samo sam si pomislila..zemljo otvori se, progutaj me i ispljuni me na drugom dijelu ove kugle!!" :oops:
plačeeeeem :lol:
andrea, u kickersicama!!! :smajli ne može doći do zraka:
andrea, pa nemrem vjerovat :lol:
:lol: :lol: hvala vam na ovom topicu evo vec dva dana mi uljepšavate život. PUSA :heart: