Ma znam, ali uspavala si njihovo dijete, a oni nisu mogli. Dobro, možda bi samo meni bio bed; ma, čudna sam ja
Printable View
Ma znam, ali uspavala si njihovo dijete, a oni nisu mogli. Dobro, možda bi samo meni bio bed; ma, čudna sam ja
Fali smajlić na kraju ;)
i moj :heart: :love:Citiraj:
Morwen prvotno napisa
:lol:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
smiješ se zarinom uspavljivanju ili konstrukciji rečenice? :oops:
ma zapravo tome što uspijemo uspavat tuđe klince, ali svoje bez cice nikako.
e da... 8)
Ovo ziher pričaš o nama... ;)Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Fakat je istina. MM ih NIKAD, ali baš nikad nije uspavao. Niti jednog od njih. Točno ta priča: "Vidiš da nemrem, daj ti, nemam ja cice!" :P
A ovo me podsjeća isto na jednu situaciju kad sam ja uspavala malu na izletu. Tata i mama nervozni, mala neće zaspati, ja je uzmem, malo joj pjevušim, ninam je i, voila!, spava. :)Citiraj:
npr. jučer smo bili kod frendova čija 1,5 godišnja curica nije htjela zaspati popodne. tata je probao par puta po 3 minute i odustao jer "vidiš da neće spavati bez cice", mama je davala cicu ali ni to nije palilo pa je i ona već bila izmorena.
i onda ja odlučim uspavati malenu, jer sam se osjećala totalno smireno i totalno sam bila uvjerena da ću je baš ja uspjeti uspavati. otišle smo u sobu, legle na krevet, ja joj počela pričati snjeguljicu i negdje na pola priče malena je zaspala, bez suza, bez negodovanja.
kužite kaj hoću reći?
A moje hahare uspavat' bez cice? Mission impossible. :P
haha ~lex~ ono s tatom je fakat slučaj kod svih (ajde skoro svih) naših prijatelja s djecom ;)
Nikad nije rekao da prestanem dojiti ili da dojimo predugo i da bi možda trebalo početi odvikavati (i nije nešto dugo, malo više od 18. mj, pa je sama odustala)
A što se tiče toga da on uspava, potpisujem Lutonjicu i ~lex~
Uspjelo mu je par puta, kad mene nije bilo, znači može se ali nemaju živaca.Citiraj:
Točno ta priča: "Vidiš da nemrem, daj ti, nemam ja cice!"
A baka bi ju uspavala bez problema, malo ju nina i pjevuši i Stella već spava... Tako je i počelo naše odvikavanje od uspavljivanja na cici, uspavljivanjem kod bake dok je bila na čuvanju ili kad bi zaspala u autu. Pomalo joj više nije bila potrebna ni mamina cica, prvo danju, a kasnije ni noću
mi smo imali jednu krizu prvih dana kad je mene oprao mastitis a mats je moraona neki poslovni sastanak i sef ga je odvukao sa sobom. premda sam zvala da dodje doma nije se pojavio jer kao nije mogao
to mu i dan danas predbacujem
mi nemamo krize tipa da je on na bilo kojnacin protiv dojenja premda vidim da probljedi kad ja fantaziram o dojenju do 6 godina i slicno
zapravo, previse veselja imamo sa dobronamjernim primjedbama okoline (njegovi starci) tako da se najcesce zajednicki moramo boriti protiv njegovih
ja na zalost stvarni nisam imala dovoljno mljeka u pocetku i dok je trajala relaktacija on je nakon sto bi dotrcao s posla prvo prosetao psa, pa kuhao rucak i najcesce me i hranio jer sam ja stvarno sjedila i non stop drzala malog na cici a kad bi on davao formulu ja sam tad izdajala ili je on nosaio sebastiana a ja sam izdajala
ja imam problema sa njim oko kupovine namjestaja za sobu za sebastiana jer se mats boji da ce mali stvarno otici od nas i spavati u svojoj sobi tako da za sad vec preko pola godine uspjesno izbjegava odlazak u potragu za djecijim sobama
po meni (a i citala sam slicno) obicno ocevi koji nisu dovoljno angazirani oko djece i oko kucanskih poslova znaju imati viska vremena i energije pa u takvim kombinacijama dolazi do problema
ako mama krepava od trcanja oko bebe i rintanja po kuci najcesce nema ni vremena ni energije za tateka koj se onda osjeca zanemaren pa se cak dogadja da si muski pronalaze ljubavnice i ulecu u afere u trenu kad su zeni najpotrebniji (ovo sam procitala)
savijet je sto vise angazirati oceve oko djece jer osim sto ce se muskima bolje razviti roditeljski instinkti takve veze di je muskarac aktivan roditelj su navodno puno stabilnije (a povezivanje tate je klasika, nosenje bebe, zajednicko kupanje, zajednicko spavanje)
Od početka pa do sad MM mi nikad nije zagrintao u vezi dojenja :heart:
ja bi samo curama koje su imale ocikivanja 200% a dobile 100% i nekako ipak uspjecvaju s tim poslala podrsku ...
jer meni 100% nije bilo dovoljno u nasoj situaciji...
i to je jedan od razloga sto nas brak nije uspio...
sad sam sretna ako dobijem i 10% podrske...
(no dobro, to me ponukalo da iskopam iz sebe snagu za koju nisam znala da postoji)...
eto... :heart:
Isto tako!Citiraj:
željka! prvotno napisa
Valjda vidi koliko obje u tome uživamo! A i starija je bila "produženi sisavac" pa mi je nekako skroz normalno da još dojim i malenu
Mm i ja smo (bili i bit ćemo) zajedno u tome. Bilo je prilika kad bi mali zakmečao, a tata umjesto njega: Mama daj sise! Kad je sinko počeo sam govoriti, onda bi žicali u duetu. Mali: Cicaaa! A tata: Daj mama!