oka, baš sam tako i ja htjela napisati, potpuno te potpisujem.
Meni je smajlić baš ono što znači, ne vidim nikad neki skriveni smisao, niti im ga ne dajem.
Printable View
oka, baš sam tako i ja htjela napisati, potpuno te potpisujem.
Meni je smajlić baš ono što znači, ne vidim nikad neki skriveni smisao, niti im ga ne dajem.
smajlica treba gledat u kontekstu teksta i karaktera pisca :mrgreen:
Ima jedan forum, par puta sam u pretraživanju naletila na njega, ne znam kako se zove, potisnula sam mu ime u duboko nesvjesno... majko moja koji kič! Odmah mi je bilo loše od svih onih smajlića, ogromnih slika djeteta u potpisu i svjetlucavih slova. Pa anđeli, ružice bogtepitajštosvene... pa ne znaš što je potpis, a što post.
5 komada je dosta. Zadržimo decentnost. :)
sapienti sat
mislim da znam ko je meni zauvijek pokvario ovaj smajli :-)
al ne smijem kasti :mrgreen:
Meni je ovaj :-) ljubaznost ili nježnost. Kad sam shvatila, pred godnu-dvije, da ga neki (ili mnogi) vide kao patroniziranje, ironiju ili zlobu, malo sam upala u filozofsku depru. Rekoh sebi, e pa nikad nitko na ovom svijetu nikoga neće razumjeti! :mrgreen:
Ovaj zadnji mi dobro leži, on mi onako daje jednu autoironiju i pokazuje da ne shvaćaš samog sebe baš strašno ozbiljno.
Ovaj :lol:mi je super kad stvarno odvalim od smijeha, ali mi fali neki koji se jednostavno srdačno smije, ovako :D.
:roll: sam upotrijebila jednom. Ali da budem iskrena, ovdje iza monitora ipak češće kolutam očima, samo što to zadržim za sebe :D
A što se apela tiče, veći broj samo na pričama s poroda. Inače vam je dosta pet. Vidite da ionako ne doprinose komunikacije. Potrudite se brižljivo izražavat. Može ovaj :-P , a i ne mora.
sva sreća da niko nema prigovor na skoči smajlića veseljka, taj većinom živi na potpmognutoj, i neka ga tamo:-) (ovaj Mona Lisa smile će se sad zvati Ivarica smile:-))
Cvijeta i pipli.... :angel:
svimb LOL
:lol:
ajme, evo mog br.2 omiljenog smajla :-D
the one and only :facepalm:
Jako ružan smajlić.
leonisa, toga sam dodao motiviran facebook diskusijama u krugu leonisa, joe, lu :mregreen:
motiviran ovom temom sad ću otvoriti jedan topic pa očekujem vaše inpute
:mrgreen:
:patka:
:-D
Taj koji maše, po meni, može mahati na dolasku - kao znak dobrodošlice, ili na odlasku - opet za pozdrav.
Bilježim se i ja onda u naivne - smajliće uzimam doslovno, bez razmišljanja o skrivenoj poruci koju (možda) nose.
i da, nema mi nježnijeg od :heart:
ovaj mi se najiskrenije raduje :bouncing:
al iskreno, dok ja isklikam sve one nove prozore da ih kliknem, ništa od smajlija u mojim postovima
rabim brzi odgovor i na tipkovnici katkad koristim omraženi mona liza smajl :) , sad ni to više neću, meni do sad bio čisto osmijeh a sad, nije više :(
Jedno dulje vrijeme nije mi htjelo otvarati sve smjaliće (more-nije reagiralo) dok nisam otišla na napredno :?:. Tako sam i jedno vrijeme
pisala na brzinu i bez smajlića. Tek kad se ova tema otvorila, skužila sam da je sad ta opcija ok i da ne moram više na napredno.
Ajme, makita, a zašto je :) omraženi mona liza smajl i zašto nije čisto osmijeh?
Pa baš sam sad zbunjena.
Naime, meni je osmijeh - u virtualnom smijehu baš ovaj znak: :)
Pa kako ću drugačije napisati/opisati osmijeh?
ja volim naredati smajliće da pričaju svoju priču i ubaciti koju riječ između
a ja zicam smajlija sa bičem :)
ja bi smajlića - micu macu
http://letsrollforums.com/images/smilies/whip.gif
i obavezno nek se piše :storma: :lool:
eto ga hihi
i baš super izgleda zajedno s ovim nakon njega :lol:
:lool:
Ijuuu daj brisi moj odgovor da me :storma: ne pomete
ahahahahahahahahaha