Kod nas je to radila doktorica, ali moja je kći tada imala 3g, a tvoja ima 11. Velika je to razlika.
Moja je tada i na EEG-u plakala i otimala se, a sada to odradi sama. Ja ni ne ulazim unutra, već čekam ispred.
Printable View
Kod nas je to radila doktorica, ali moja je kći tada imala 3g, a tvoja ima 11. Velika je to razlika.
Moja je tada i na EEG-u plakala i otimala se, a sada to odradi sama. Ja ni ne ulazim unutra, već čekam ispred.
Mm i ja smo se dogovorili da necemo silu dozvolit u ph metriji , ako uspije bez prisile ok, a ako ne nek sediraju i naprave u sedaciji ak nemoze, nek naprave samo gastroskopiju u sedaciji . Ionako gastroskopijom vide sve.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
došao je suznih očiju u sobu od dizanja želuca i zaspao nakon sat vremena. mislim da taj dan baš nije ručao (valjda mu je trebalo da se navikne da može gutati) a poslije toga je sve bilo ok.
berlinka samo controlog, digli uzglavlje, pokušali smanjit obroke i pazit kaj jede. prošlo mu je tek sad prije više od pol godine od kad je jako narasel i smršavil, prije je bio bucko.
sretno vam bilo i javi se nadam se da bute sve složili odjedanput
Koliko dugo ste pili controlog? Nama povisivanje uzglavlja nije pomagalo, a poslije sam s liječnikom pričala koji je rekao da to nije ni dokazano da djeci pomaže, nego se zaključuje prema odraslima...
S koliko godina vam je dakle prošao refluks, i mora li još uvijek paziti što jede?
lunahor,
sretno!
Sve gotovo za danas, luna se niceg ne sjeca nema trauma, zara bez ikakvih problema stavila ph metar. Ok su.
Otislo prerano poruka. L. na gastro bilo ok dakle, vesela se vratila, niceg se ne sjeca, z. ph metar bez frke stavila, nasprejali su lidokainom plus je pila vodu na slamku. Malo je kenjkava al jela je i ok. Onesvjestila se kod vadenja krvi. Sutra luna ph m. Svi su ok i ljubazni za sada. Troje ih je u sobi. Nalaze neznamo nikakve .
nek se drže cure
berlinka s 12,5-13 godina je prošlo. što se tiče jela, bilo mu je teško pazit. sad od kad je mršav baš niš ne pazi. imal je i povišeni kolesterol. sad to ni ne znam više nitko za kolesterol ne pita
lunahor baš super da je sve dobro prošlo.
Jos luna sutra ph metrija. Nalaz s gastroskopije je normalan , uzeli biopsiju i na helico i na celijakiju . Moze bit nalaz takav i od controloca . Vidit cemo kaj ce ph metrija jos pokazat, eto zato treba ph metrija kaze dr. jer je gastroskopija pokazala naoko ok stanje.
I uzv abdomena ce jos radit sutra objema.
Z nema refluks i ne treba gastroskopiju. Nalaz uredan.
L. Isto lako stavila ph metar al isto dva tri sata bila u komi, cendrava i bolilo ju grlo, smetalo joj, sad je ok. Sutra idemo doma :)
Jel netko zna koliko se ceka nalaz biopsije nakon gastro?
najbolje je pitati to je od bolnice do bolnice, uvijek mogu napraviti i koji dan ranije
dakle ni l. nema reflux. skinula ju s controloca. dobile su obje (kršitelj koda) resource za debljanje, i l. kontrolu za 3mj. nalazi ce doci postom. nasu dr nisam uspjela uhvatiti jer je iz dezurstva.
a da za debljanje ( kolko imaju kila?) pokušaš s normalnim jelom+ maslinovo ulje ili bučino.
Lunahor, a Dr Boduen je rekao da je pri dnu grlo crveno i može biti uzrok kiselina?
Što ćete sad kad se sve vrati na staro bez controloca?
Mislim da cu na svoju ruku nastavit s controlocom bar jos 15 dana, lijecenje traje 2-3 mj minimalno i ak sad prekinem a vrati se nisam nis napravila a od 15 dana dodatno joj nis ne bu.
Da boden kaze da je grlo kod obje po lpr al je samo dijetu propisao. Strah me pustit controloc jer se ona preporodila .
Jelena vec dva mj ju sopam al ni grama nije dobila. 27 kg/145 i 11 g, 33/155 i 11 g druga. Z po meni je ok al l. Zbilja jest jako mrsava.
nisam skužila kaj su to dobile za debljanje maltode kstrin?
Cula se s dr koja ih je vodila, kaze da je kod lune vjerojatno lazno neg nalaz zbog controloca i da nastavim s terapijom do 1 mj dakle 3 mj ukupno.
To sam ionak i mislila napravit i dala joj vec controloc jer ona simptome ima, bas joj se dize kiselina i sadrzaj zeluca u usta.
http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/438/
Da, stvarno! Pa zar ne bi dijete bar tjedan dana prije pretraga trebalo skinuti s lijeka? (Čini mi se davno da sam na nekom austrijskom forumu čitala kako se netko boji kako će bez lijeka, a mora ga ukinuti uoči pretrage... Sad kad se sjetim, pa i mi smo bili na lijeku kad smo trebali na ph-metriju... Uf, dobro da se nismo bezveze mučili...).
lunahor, kaj su vam rekli nakon pretrage? Ako nije refluks, zbog čega bi mogla imati simptome koje opisuješ?
rekla je da je dosta 3 dana ranije ju skinut pa smo tako i skinuli al mozda je ipak svoje napravio. berlinka cekamo jos nalaze biopsije na celijakiju i helico bacteri. ako nije refluks mozda je samo zgaravica , nemam pojma. a mozda je ona preosjetljiva pa tako reagira na malo kiseline, jer ona je izuzetno mrsava djevojcica a visoka.