ja cijelo vrijeme mislim da se radi o curici:lol:
nema, naravno.
sjetila sam se onih champion, njih ima u malim brojevima, a čine mi se mekane.
Printable View
Kupila sam curici sandale Fischer Price s otvorenim prstima, JAKO mekane, roza boja sa slikom kornjače (i to je važno:) bili brojevi 22 i 23, snižene pa su bile 80 kn - u West Gateu trgovina Mass. Ima još sniženih cipelica i sandala za klince.
I ja sam danas ubola jedne super McKinley sandalice u Intersportu za 99 kuna, lanjski model. Ovogodišnje su 199 kuna i na popustu od 35%, dakle dođu nekih 130 kuna.
Kupiti ću još sljedeći četvrtak jedne u Lidlu, vidim u katalogu da su 75 kuna, ako budu mekane kao one lanjske. Bila sam ih kupila da nam budu za rezervi, a poslije smo ih nosili više nego geoxice.
u deichamanu ima jedan super mekani model nike sandala, naravno samo do broja 24 (a nama treba 25:(), ja sam vidjela roze, ali možda ima i verzija za dečke
znam da su njihove tenisice tvrde, ali ove sandalice su mekane kao preschoolians-baš sam se iznenadila!
i da cijena im je 149 kn!
timberland ima otvorene sandalice mekanog, savitljivog džona. mogu podnijeti i vodu. skroz udobno i dobro izgledaju
gledala sam ih baš danas, 299 kn
http://shop.timberland.com/product/i...ductId=4338180
evo recimo iste te timberland sam danas gledala i meni je taj đon puno pretvrd i prekrut.
danas sam prošla cijeli westgate LOL timberland i fisherprice mi imaju pretvrdi đon, mckinley narančaste nisam našla, one iz humanica na zidu su mi stvarno previše plažaste... našla sam jedne donekle mekane no-name u deichmannu za 79 kuna i jedne najmekanije od svih, no-name, u mass dućanu za 109 kuna
ali smo na kraju kupili crvene crocse :mrgreen:
probali smo ih, super je stabilan, hoda, trči, i ne može ih sam skinuti jer mu je noga predebela LOL pa sam rekla da neću više filozofirat i kupila ih.
ja sam ih probala savinuti i skroz su se savile na pregibu kod prstića.
ali, ok, ja se ravnam po nama, mi smo puno po makadamu i kamenju uz more, pa ipak očekujem da taj džon bar donekle ublaži bodenje stijena u tabane, a i da ne završi izrezan i osakaćen nakon par nošenja
Mi kupili našemu neki dan Froddice neke nove,. Super mekane, lagane i udobne. Zovu se Softies, mislim. Sad je vani s tatom pa ne mogu pogledati. 379 kn:-o su, ali već smo se navikli da njihove cipe budu skuplje nego naše. Nosi ih na bosu nogu i jaaako su udobne.
gledala sam i ja neki dan te froddove, savineš ih jednim prstom skroz u krug - za dečke sam vidjela samo jedan model ali nama su ušli u uži izbor
ali frodo imaju uložak, ne?
Ja dosad u svom trinaestogodisnjem roditeljskom stazu nisam vidjela Frodo cipele koje bi nama bile ok. A redovno gledam, jer nam je izbor nikakav.
ja isto
frodo su mi najgore od svih
ajde javite jel te softies imaju uložak?
btw, frodova kolekcija za odrasle mi je ok, često mi se svidi dizajn, a imam jedne njihove prekrasne sandale. ali dječje šuze :nope:
meni bambi definitivno spada u najgore, te ko da su od stijene isklesane.
u froddu npr. često nađem nešto prihvatljivo
meni je frodo- mokasina do broja 24 apsolutno najbolja cipelica do sad. mi smo sad na 24 pa vise ne znam sto cu joj sljedece kupovati
da, zaboravila sam na bambi .... užas
ja još uvijek tražim nešto u broju 25, našla sam super nike sandalice u deichmanu, ali najveći broj je 24 :(, ako nekome treba manji, te su zbilja mekane i bez uloška
kakve su vam primigi?
Primigi su odlicne kvalitete. Odlicne.
e da btw crocse su nam se za sad pokazale ODLIČNE za malca
pa ako možeš pregrist ružnoću, preporučam
lutonjica, kako maleni nosi crocse - sa čarapicom ili bos? pitam jer meni u čarapi noga bježi po crocsi, možda zato što imam užu nogu a crocsa je široka.
i koji model nosi, klasični (ili one japanke ili tenisice)?
jel mu se znoji?
za frodda - nismo planirali tada kupovati pa nisam pogledala unutra kakav je uložak
mi nosimo crocsice s čarapicama i bez, ne bježi joj nogica i ne znoji se uopće, a u preschoolians nam se recimo strašno znoji nogica, koliko su inače super, to je užas
ako trebate crocsice za užu nogicu-uzmite mary jane model, puno su uže, ali nekako mi nisu baš za dečke, ali za curice super
mi imamo ove crocse - preslatke su
http://www.endless.com/crocs-Hello-K.../dp/B005KGCAHA
a za 'finije' izlaske froddo - imali smo istu kombinaciju i modele u drugim bojama i prosle godine i bili prezadovoljni
ja osobno ne volim bambi, uzasno su mi tvrde, ciciban preferiram za zimske, a froddo papuce i sandalice
http://shop.ivancica.hr/proizvod/32/
Kupila sam one lidlove sandalice, nisu baš kvalitetne kao lani, nekako mi ona čičak traka izgleda mlitava. Nema veze, bit će dobre kao rezervne.
Krokse sam mu kupila neki dan za na bazen, nisu oriđiđi, nego neka kopija, ali su čak mekše od pravih, no jako ga je nažuljao onaj čep, znate na koji mislim... Što da radim, da ga izbrusim, zalijepim nešto preko?
bos je, naravno, što će mu čarape? :)
nosi klasični model
što se tiče kopija i originala, imamo jedan par kopiju crocsa koji nam je dala sestrična za probu i te su ga u pola sata nažuljale i po cijelom stopalu ostavile tragove. a original crocse koje sad ima ga nigdje ne žuljaju niti ostavljaju tragove.
mi imamo original crocs već drugi par i nikad ju nisu žuljale, ali klasične crocs klompice nije htjela nosit pa smo imali crocs sandale, a sad mary jane klompice koje su uži model
Gdje su te original krokse najjeftinije? U Intersportu su 249 kuna, to mi se čini previše.
Zapravo me srce boli dati toliko love za nešto tako grdo, pa sam išla na varijantu lažnjaka, kao jesu ružne, ali su bar bagatela.... :mrgreen:
vidi ovdje outlet
samo nema baš svih veličina
http://www.wellbie.hr/main.php?com=k...ina=3&stars=22
ajde javite jel te softies imaju uložak?[/QUOTE]
ove naše imaju uložak, kao i sve frodice. mi njih kupujemo već 12 godina.
da, to sam i mislila.
uložak ne dolazi u obzir, mogu bit mekane do besvijesti, ali ako imaju uložak ništa od toga.
ima ih u Brežicama ak ti je usput :mrgreen:
http://b2c.baby-center.si/webclassif...entClassID=878
ha ha LOL
mi smo onda skroz nova škola
mi ne da nismo u čarapama, nego smo odavno po kući skroz bosi (kod nas se ne nose šlape), a za ovih toplih dana smo bili skroz bosi i vani na travici i u pješčaniku i na šljunku :))
Provjerila, jos ima, ali ne mogu s telefona skuziti koliko im je ostalo, a ni gdje:
http://akimages.shoplocal.com/dyn_li...5_oh_ti_ar.JPG
Ove cetiri boje, $10. Jibbitz by Crocs.
vau 10$, to je super cijena
jesu dobre superfit sandalice?
Crocsa zna biti na crocs.eu u outletu za 10e. I manje nekada. Ja uvijek tamo naručim, jedina mana je da ne šalju u Hr. Nema šanse da dam za komad plastike 250 ili više kuna.
Piplica, moje klince su i origigi croscice (klompice) nažuljale tamo gdje su ti čepići. A i neke frendice imaju slicna iskustva, tako da ti nije to neka garancija. Puno ovisi o obliku noge.