Gdje još osim u Metrou ima Karcher usisavača? Zapeo mi za oko DS 5800 pa bi se htjela osobno upoznati sa dotičnim... :zaljubljen:
Printable View
Gdje još osim u Metrou ima Karcher usisavača? Zapeo mi za oko DS 5800 pa bi se htjela osobno upoznati sa dotičnim... :zaljubljen:
baumaxu
Imala čišćenje u subotu, ali ne sama nego mi je mlada susjeda došla u pomoć. Usisavač je čisto ok za te novce - da samo znate što je izvukla iz dječjih madraca - užas jedan! Voda nije bila zamazana nego doslovce blatna.
Nisam nezadovoljna, iako sam sigurna da ima i boljih, ali za veće novce.
misliš da je onda ok investicija, a kak ćesto moraš općenito mjenjati vodu?
ma nije ni moj stan puno veći od tvog, bum još zgruntala, taman dečkima za ročkas
peterlin jel služi usisavač kak treba
Za one koji ne trebaju pranje neophodno, dakle vodeni filter, najtoplije preporučam Dysona. Skup je, ali investicija za čitav život.
Ma daj, pa kako je tomoguće, pa koliko su ti stari madraci ?
Madraci bi se trebali mjenjati svakih 5 - 7 godina obavezno, svašta se nakoti u njima, posebno dječjim. Mi to svakih 5 godina riješimo, ali zato ne kupujemo skupe i one super udobne, već jeftine. Ja to radije tako, jer mi je jeza božja kad se samo sjetim šta sve ima u njima uslijed litara znoja i prašine.
A mene zanimaju iskustva sa Karcherovim usisavacima sa vodenim filterom ... Da li mogu u vodu kapnut etericnog ulja?
Moje misljenje je da je rainbow najbolji vodeni usisavac,no cijena je previsoka,doduse nadje se u oglasnicima povoljni.
Moja mama ima od Quadra vodeno-suhi usisavac i zadovoljna je.
Platila ga je cca.500 kn u Getrou.
Unszad godinu dana imamo Gorenje aquatech, meni je los. Imam zlatnog retrivera. Slabo vuce njegove dlake, ne moze dobro usisati tepih nego mulja dlake pa ih moram rukom pokupiti sa cetke i staviti na cijev da ih usise.
Vec je pukla cijev...
Prije sam imala taj elit. On je malo jace vukao, al je sav plastican i nekvalitetan. Brzo je pukla ruckica koja je drzala poklopac, isto se zastopao od dlaka...
Prije njega zepter tutojebbo...crko motor 2 puta.
Prije njega onaj sta su ga reklamirali na tv prodaji....
Da, ja sam unistavacica usisavaca sa vodenim filterom :-)
I dalje sam u potrazi za nekim boljim...
Meni susjeda hvali onaj Thomas sa bestseller tv (tako nekako) -jako je zadovoljna i kaže da se lako čisti .. tako da ću ga vjerojatno i ja uzeti kad se vratim sa g.o.
A gledala sam na web stranici Thomas kakve super vodene usisavače imaju samo kaj ih nema kod nas ...
Evo ja ću malo o usisivačima, dobili u svatovima quadro na vodu, bila sam totalno razočarana, bacao je i vodu a i prašinu van. Poludili smo više od njega, otišli u mercator i bio na akciji philipsov sa pun klinac nekih filtera, nije na vodu, ima platnenu vrečicu. Imamo ga sad 2,5 god i stvarno je savršen.
Slobodno uspi :)
Sutra kupujem novi, treba mi preporuka za nekog koji ne zauzima puno mjesta... muz ne zeli stapni.. dakle neki obicni ali koji je manji... tnx
ja imam electolux (valjda se tako piše) mislim da se model zove ergomini. mal, jak i vuče ko blesav.
Ja imam ovo već 8 god http://www.parnad.com/index.aspx
Stariju verziju, nepoderiv je, nedostatak je što je velik, ali s njim nikad nikakvih problema, osim mjenjanja vrećica sve je i dalje kao novo.
Ima li možda netko iskustva s ovim usisavačem:
http://www.ugradbeni-aparati.com/pro...ja&code=172099
kad sam ja tražila usisivač,dobila sam savjet da tražim veću usisnu snagu...uzela gorenjev mars III,420 W usisne snage,sa posudom i hepa filterom...ja zadovoljna već drugu godinu...
j-la, hvala na javljanju. izgleda da se ovaj tvoj model više ne proizvodi, očito si ulovila zadnju priliku :-)
e to nisam znala :-)...valjda sam ti malo pomogla oko izbora...
M
Mi imamo ovaj...i jako smo zadovoljni..nakon nekog electroluxa bez vrecice...ovo je cisti preporod....ima i neku cetku za zivotinjske dlake....
vuce ko blesav
http://www.philips.hr/c/usisavaci/pe...fc9174_01/prd/
stari nam je za smrklje cistit
freya7 pa ovaj tvoj je zvijer od 500 W usisne :-)...
Ma imamo macke, pa pas...pa dve curke koje non stop nesto mrve....pa sve to na 160 kvadrata stambenog prostora....
stvarno je jak....barem u usporedbi sa onim electroluxom.....morala sam deset puta proci po istom mjestu....ovaj odmah vuce....nekad moram smanjiti jer nemrem ga pomicati kad se zalijepo za pod:lol:
Ma vjerujem da ima i boljih...al nama je ovaj fakat ispao dobar.....
a na kraju svega...99,999999% usisava muz:lol: A ja se pravim pametna
Meni muz kupio neki philipsov animal care iako nemam ni jednu zivotinju u kuci. Kaze on da zna da meni smeta svaka dlakica koju vidim u kuci ... omg.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
S2000, to je izgleda ovaj freyin...i moj....:) samo nas dvije imamo dlakavce a ti ne...morat ces sad nesto nabaviti,grehota takvog usisavaca...
ja sam mu nasla manu doduse - teska mu je cijev od stope (metal) i kad mi zvekne na pod udubi mi malo parket...:gaah:
a i sama cijev se malo deformirala od padanja.... :)
zato mi je primat na dnevnoj bazi preuzeo bezicni electroluxov ergorapido, lakse mi je s njim uz stepenice, a i osvjezavajuce je ne gledat di si zapeo sa kabelom (meni uvijek zapne pod vrata)...a velika zvjerka se izvlaci jednom tjedno....
Jes...to je taj....:-)
Muz preteno koristi onu triple cetku..ta isto dlake pobere...cak onu turbo ne toliko....
Mada mi trazimo i jedan stapni...haha...
i cesto phillips bude na akciji u tehnomarketu....mi smo ga tad i kupili prije cca godinu dana....a poslije je bilo bar dva puta da sam ja primjetila...
Evo mi riješili usisavač, kupio MM jučer ovaj:
http://www.elipso.hr/mali-kucanski/u...FYUewwod4CUA6w
Mislili smo proći malo jeftinije, ali ovo je bila dosta povoljna akcija + dobili smo 5 godina garancije. MM od jutra ne prestaje s usisavanjem, vidim da je prešao i na površine koje se od useljenja nisu dirale :oops: :mrgreen:
Jedino nam je sinak malo razočaran, on je sebi zamislio nekakav Vorwerk kakav je vidio kod prijatelja pa ga se ovaj "dizajn" nije dojmio (a nas se nije dojmila cijena tih Vorwerka :D).
Pozdrav svima. Vidim da se ovdje raspravlja o usisavačima na vodu, pa eto da se i ja posavjetujem. Naime nismo u mogućnosti dati više od 1.000,00kn (i to nam je puno). Željela bih kupiti usisavač koji me neće dodatno financijski iscrpljivati jer zahtjeva svakih par mjeseci filtere.
Vidim da je forumašica bebeto imala Thomas usisavač i da ga je ponovno kupila :-) Zanima me da li još netko ima iskustva sa usisavačem tog tipa i neu preporuku?
ima li tko Zanussi ZAN 2010?
http://www.edigital.hr/Usisavaci_bez...om-p70912.html
pise da je s vrecicom, a u karakteristikama bez vrecice za prasinu? :?:
u spaaru je na akciji
http://online-katalog.spar.at/poklon-bonovi2/#/page/25
Ja imam Dyson. Super zadovoljna:-D
moze preporuka za usisivac. onaj sa vrecicom jer mi treba za svaki dan, nekad i dva puta, a nemam strpljenja jos ispirati razne spremnike.
zivimo u stanu od 60ak kvadrata koji je pretrpan stvarima. nemamo tapete. na podu je ili prastari parket ili beton/plocice presvucene epoksi smolom. idealno bi bilo da ga mogu ukljuciti na jednom mjestu i s njim ocistiti cijeli stan. da je sto tisi. da ne vraca prasinu. da nije preskup (ne vise od 1500 kn).
ima li netko iskustva sa onim philipsovim cudom sto usisa i parno ocisti pod u jednom potezu? mozda bi jedino radi njega ispirala spremnik i dala vise kuna.
I dalje preporuka za: http://www.elipso.hr/mali-kucanski/u...IPS-FC9174|01/
Od svih koje sam isprobala glasam za Miele.
Ima ih već od 1500 kn na više ovisno o modelu.
Sent from my iPhone using Tapatalk