Mi u prošlu nedjelju gledale Ezop cabaret u Žaru ptica.Preporučam!
Printable View
Mi u prošlu nedjelju gledale Ezop cabaret u Žaru ptica.Preporučam!
Onda smo bile u isto vrijeme.
Trnoružica je prekrasna što se tiče glazbe, svjetlosnih efekata (prekrasno), lutaka...
Ali, bilo mi je malo razvučeno...
Pretpostavljam da je veliku ulogu imalo i sjedenje u zadnjem redu (a rezervirali karte prije tjedan dana) :lol:
a mi smo ovaj vikend gledale "pepeljugu" u trešnji, prava moderna pepeljuga,sve tresti od TBF muzike....,uzivali smo
evo linkova kazalista ako nekome treba... ako ima jos nesto please javite
http://www.kazaliste-tresnja.hr/
http://www.zkl.hr/raspored/index.html
http://www.mala-scena.hr/hrv/index.asp
http://www.zar-ptica.hr/hrv/index.asp
http://www.ns-dubrava.hr/modules/dOr...=view&deptid=1
mi smo prvi put gledali miffy s 2 godine, sad drugi put s 3
u međuvremenu smo gledali
- vuk i sedam kozlića, ZKL - prepao se vuka koji je oooogroman, a kozlići su lutke :roll: ali uz moju priču bilo je ok
- tri praščića ZKL - ok
- ružno pače Trešnja - ok, ali pomalo dosadnjikavo pred kraj
- gospođica neću ZKL - ok je, al možda malo preglasno za premale klince i definitivno ne bi skužili poantu
- mačak u čizmama ZKL - Ian je uživao, manji klinci su plakali kad je čarobnjak stupio na scenu
- pingvini ne znaju ispeći kolač sa sirom - NS dubrava - Ianu i meni najdraža, naopičenija predstava koju smo gledali i jedna od rijetkih koju opet idemo gledati u travnju jer je do sad nije bilo :D
eh dobro da znamo....
nedjelja, 1.4. u 18 sati DKD, Cerska 1 PINGVINI NE ZNAJU ISPEĆI KOLAČ SA SIROM u slobodnoj prodaji
Potpisujem apricot što se tiče Trnoružice i rezervacije karta. Mi završili u 12 redu, a isto rezervirali par dana prije :mrgreen: .
I dodajem, da smo išli na tu predstavu dok je Lara bila manja sigurno bi rekla da hoće ići doma kao što je rekla prije godinu i više na lopticu hopsicu. A pri tom je i zmaj odnio lopticu. To nam je do sada jedina predstava na koju smo se pokupili doma nakon par minuta. Malo su joj zastrašujuće te predstave gdje glumci obučeni u crno nose lutke po pozornici :shock: Sad su njen kompić i ona samo konstatirali da se boje.
A evo malo i za Osječane. Prije par tjedana smo u Gradskom kazalištu Osijek gledali Patkicu Blatkicu. Predstava je vesela i učestvuje i publika. Naš red je bio lovac. :) S tim da je jako kratka.
M. je jako volio tu Trnoružicu, što je dosta neobično, jer inače nije volio "ženske" priče. Meni su se sviđale lutke i glazba.
Baš mi je žao čuti da Gospođica Neću nije za male jer smo Lei obećali da to idemo gledati. Loptice Hopsice se npr. nije prestrašila, te predstave se najviše igra i najradije sjeća. Ja niti ne znam kakva je jer je to gledala samo sa tatom.
Mi smo gledali još samo Guliver među lutkama u Trešnji i Umišljenu mišicu u ZKL; meni se niti jedna nije dopala (ali ja generalno ne volim kazalište pa to nije niti čudno) a posebno mi je ta Umišljena mišica bila bezveze, ali Lei su obadvije bile OK, mišica malo dosadna pred kraj.
Sredinom travnja napokon kreće program za djecu u Samoboru. Nedjeljom u 17 će se u kinu izmjenjivati jedan tjedan kazališne a drugi kino predstave.
Nadam se da će nam se i ZG šetači po Samoboru pridružiti :)
mima,
mi smo gledali "gospodjicu necu" (nema još 2 i pol) i bilo joj je super, što više sad kuži kako nije lijepo stalno govoriti neću
mima,
mi smo gledali "gospodjicu necu" (nema još 2 i pol) i bilo joj je super, što više sad kuži kako nije lijepo stalno govoriti neću
mima,
mima,
mima,
mima,
Jel gledao tko Hlapića u Trešnji ? Piše od 5+ , kakvi su dojmovi ?
Lea je mlađa od mog malog samo 8 mjeseci, a on je to gledao prije mjesec danaCitiraj:
Mima prvotno napisa
mislila sam da nije za klince od godinu i pol, dvije a miffy recimo je
Mi odgledali Hlapića. L nije ni trepnula, samo je na kraju rekla sad znam kako su se Hlapić i Gita upoznali :)
Mi smo bili na Gospođici Neću sad u nedjelju i sve su bili manji kikači. A poantu (Ne čini drugome što ne želiš da on tebi čini) oni uistinu ne mogu još shvatiti, ali je i Profesor Pingvino iznosi na pomalo dosadan način. Ali ostalo je ok, ima pjesme, scenografija mi je lijepa, nama nije bilo prebučno.Citiraj:
Mima prvotno napisa
Nama se predstava jako svidjela, jedino taj pingvin govori nerazumljivo, kriješti...stvarno se i odrasli moraju jako koncentrirati da ga shvate.
Jako su lijepe lutke!
Mi smo do sada bili samo ona MIffy i Slavuju. i obadvije je bila odusevljena. zapravo su idealne za djecu koja vole ples, pokret, pjesmu
Jel netko zna kako ide pjesmica dalje: MIffy slatka si ko kiflic........... i nikako da se sjetimo nastvka. a stalno ju pjevusi
miffy, miffy, salatka je ko kiflić, ljepšu bebu nije dosad vidio taj svijet
tak nekak :love:
Miffy, miffy, slatka mala miffy
slatka si ko mali kiflic,
draga si za 5.
Miffy, miffy, slatka mala miffy
takvu lijepu bebu još nije vidio svijet.
Pjeva se ovih dana po kuci sve u sesnaest, dodatna oprema - Miffy-bijele i Nina-smedje usi obavezne!
Nedavno gledali predstavu po drugi put (u dobi od 3 godine), prvi puta malo prije 2. rodjendana - oba puta super reakcije.
Program nedjeljom u Samoboru je počeo prošle nedjelje sa kino predstavom, ove nedjelje je na radi kazalište. I tako će se izmjenjivati
Dječji svijet nedjeljom u 5 - Kazalište Smješko: "Šaljive narodne priče"
Nedjelja 22. travnja, u 17 sati, u dvorani Hrvatskog doma; Ulaz 20 kn
Eto sad se nakon kremšnita i šetnje do Vungriščaka možete i kulturno uzdizati ;)
Bili smo na predstavi, Lukas i još 7 djece + pokoji roditelj. Šteta na malom odazivu jer je predstava bila super. Zabavna i edukativna, sa masom pitalica, Adrian je bio na nekom rođendanu poslije kad smo mu pričali je bio jako tužan da ju je promašio.
Na zalost jos uvijek nisam mama , ali sam bila dijete :)
Dok sam bila mala , svake nedelje su me ili mama ili tata vodili u djecije pozoriste . I dan danas pamtim scene , kostime , razne likove .
Ti lijepi i bogati trenutci su kod mene probudili veliku ljubav prema pozoristu i knjigama , tako da sam na pocetku osnovne skole citala u jednom dahu , bukvalno otvorenih usta zaprepastena dogadjajima koji se mogu dogoditi jednom patku npr :) . Kada je moj sedam godina mladji brat napunio 4 godine , ja sam preuzela na sebe da ga vodim svake nedelje u pozoriste . I on je postao veliki ljubitelj pozorista .
Vodite svoje dijete u pozoriste sto vise ! :heart:
Jeste gledali "Kraljevnu na zrnu graška" u Maloj Sceni? Komentar?
Uhvatili smo zadnje karte za subotu,pa pitam?
Inače, ima sutra ujutro u 9.15h slobodnih mjesta...
Da li ima smisla voditi kikiča od 2 godine na "Peću i vuka" u ZKL. Piše da je od 3-10 godina, ali Marko jako voli muziku, pa mi se čini da bi ga to moglo zainteresirati. Koliko traje predstava?
KARIN Naravno da ima smisla voditi, to je samo okvirno napisano od 3-10. Sve ovisi o djetetu. Tu predstavu nisam gledala pa ne znam trajanje.
Eto, mi odgledali u sceni kraljevnu i bilo je super, skroz drukčije od trešnje i kazališta lutaka. Ima dosta komunikacije s publikom. Jedino mi se ne sviđa skučenost stolica. Na kraju su sva djeca dobila kartonske krune. :)
Kazalište Trešnja je završilo sezonu, počinju tek 29.09. s predstvama :(
Da nažalost ništa od trešnje do jeseni,ali zato nam ostaje kazalište lutaka, žar ptica, mala scena,kazalište dubrava
Mi smo do sada pogledali Miffy i Slavuja u Trešnji, a Trnoružicu, Čarobnu frulu i Gospođicu Neću u Kazalištu lutaka i sve su nam bile odlične. Samo je vještica u Trnoružici "bila malo stašna". U četvrtak idemo na Peću i vuka, ali sigurna sam da će i to biti odlično, tim više što D. već poznaje priču s CD-a. Javimo kako je bilo. A dob za koju se predstava preporuča treba uzimati u obzir, ali ne apsolutno. Kao što je već rečeno, sve ovisi o djetetu.
Upravo sam rezervirala karte za Peću i vuka za subotu. Javit ćemo se nakon predstave da vam kažemo kak je bilo.
http://www.makteatar.hr/hoki_poki.htm
MAK Teatar, Zagreb - prvi iluzionistički teatar u Hrvatskoj
Za ovo prvi put čujem
Lutkarska scena "IVANA BRLIĆ-MAŽURANIĆ" u Zapruđu
http://www.scena-ibm.hr/predstave.html
Ovo je super, i sve sami poznati glumci :DCitiraj:
kate prvotno napisa
od 29.9 drugi dio miffy u trešnji :D