-
Prekrasna tema. Mislim da treba što više pričati o ovako lijepim i pozitivnim stvarima.
Iako je naša ribica još u trbuhu, donio je neizmjernu radost, ljubav i mir u našu obitelj. Svi smo već zaljubljeni u njega. Osjeti se baš neka veća povezanost među nama. Nema sretnijeg trenutka nego kad se mrdne u trbuhu. Ne mogu se prestati smijati.
Dugo smo ga čekali i željeli i bilo je groznih trenutaka kada sam gledala reklame na plakatima na kojima obitelj s djecom sjedi u parku na travi i blista od sreće i strašno bih se znala rastužiti pitajući se hoću li ja ikada imati to što se nekima podrazumijeva.
Hvala Bogu, srećica je sada na putu i lijepo raste i još malo će biti u našem zagrljaju :zaljubljen:.
A onda ću vam vjerojatno postati dosadna pišući na ovoj temi o svim divnim trenutcima :)
-
Prekrasna tema! Evo i ja se prijavljujem s jednim od bezbroj prekrasnih trenutaka. Stariji sin me pita gdje se nalazi srce, ja mu pokažem i pitam hoće li osluhnuti kako kuca, prisloni glavu na moja prsa i uzvikne "Čujem ga! Čujem ga! Mama, a zašto srce tvoje srce kuca?" odgovaram mu "Zbog tebe.". Malo se zamislio i nastavio dalje s igrom. Prošlo je neko vrijeme, ispred kuće sam uređivala vrt, a stariji i mlađi su jurcali oko kuće, kad stariji opet uzvikne "Mama, mamaaa!", dojuri do mene, povuće za kosu i prisloni moju glavu na svoja prsa "Mama, slušaj kako jako moje srce kuca za tebe, to je zato jer te puno volim.". Sva sam se raznježila, jedino me tjeme bolilo od siline kojom me povukao za kosu.
I još jednom, prekrasna tema! Raznježile ste me svojim toplim postovima!
-
:heart: svima!
Ja sam ovaj vikend imala jedan lijepi momenat sa zhapcem, išli smo nas dvoje na izlet na snijeg, bio je presretan, sanjkali se, guštali, baš nam je bilo super.
Kako je noć prije pada snijeg onda je bio jedan sloj mekanog po kojem se lako moglo pisat pa smo crtali i pogađali crteže, i kaže on:
ajde pogodi što sam nacrtao, ovo je moj najdraži ljud!
ja: ninjago?
P: ma neeeee!
ja: Ben 10?
P: ma neeeeee!
ja: mmmmm nemam pojma tko je to
P: ali tko meni najvise voli pravit palacinke?
ja: ujna Marija?
P: ma neeeeee mama, pa ovo si ti!
:totalni_rastop: :heart:
Totalno me rastoplio ovo Moj najdraži ljud :heart:
-
eto, i ja cmoljim - đizus! totalno sam shvatila koliko OBOŽAVAM svoju kćer i koliko sam ZALJUBLJENA u nju i kako smo zapravo SRETNI mi roditelji!
-
Predivna tema!
Moj sin je tako smireno i vedro dijete. To je prešlo na mene još početkom trudnoće i već me sa svoja 4,5 mj. podosta izmjenio. Nikad nisam bila ispunjenija i toliko intenzivno uživala u svakom danu, u svakom trenutku. Sve moje životne želje svele su se na jednu - da on bude sretan.
Kad nas vide, mnogi komentiraju - M. je tako zaljubljen u tebe, a i ti u njega. To se zaista osjeća u zraku. Još uvijek sam opčinjena njime, još uvijek smo opčinjeni njime i zahvalna sam mu što je more radosti i mira skupa s njim ušlo u život naše obitelji. S kim god da je, okreće se za mojm glasom, odmah razvuče svoj prekrasni bezubi osmijeh preko cijelog lica i čim mu priđem grleno se smije. S nikim se tako dugo, glasno, grleno ne smije. Već mi je dao toliko ljubavi a tek smo na početku ove predivne životne avanture. :heart:
Kad ga nunam na rukama i pjevam mu...ili kad to radi mm, pa još i kao adut izvadi frulu i bajkovito ga uspava....jedno od nas uvijek u prikrajku briše suze. Kad zajedno plešemo po kuhinji s njih u naručju, kad tatu u krevetu uhvati za nos, kad mu je potreban nečiji prst u ručici da zaspe, kad se smije našem psu, dedi na vratima, kad se vidi u ugledalu. Onaj tko nije to iskusio ne zna, da koliko god bilo teško i zahtjevno, ništa nije tako lijepo kao roditeljstvo.
-
Neki dan sam napokon sortirala slike. Nisam ih gledala 100 godina.
Baš me se jako dojmilo kad sam vidjela neke slike, pa se prisjetiš tog trenutka, te ljubavi,...
Slike prvog Božića.:heart:
Dok smo dugo pokušavali imati dijete, uvijek mi je na Božić bilo još teže i samo sam čekala Božić s bebom.
Točno se sjećam kako sam se presretno i ispunjeno osjećala tog prvog Božića.
Zaboravili smo koliko je bio mali, presladak, samo se smijao. Baš je bio vječno nasmješena beba.
I danas je jedan prekrasan dečko. :heart:
-
Čitam vas i cmoljim...
Ima tih trenutaka kada osjećam kao da će mi prsa eksplodirati od navale ljubavi...
Znam im i reći - ja sam toliko sretna što ste baš vi moja djeca!
Najljepši trenutci su mi kada se MM i ja zagrlimo a oni odmah dotrče pa se svi grlimo.
Dirljivi trenutak u zadnje vrijeme mi je bio kada je Ivanu ispao prvi zubić.
Ne znam zašto, rasplakala sam se jer kao da smo jučer gledali taj zubić kako je prvi niknuo i slikali ga kako se kesi s tim jednim zubićem... Obuzeo me taj osjećaj kako brzo rastu.
A L. je nešto posebno, ona nam je ispunila obitelj :heart:. Inače, MM, ja i I. - svi troje smo iako se volimo šaliti nekako realni, da ne kažem ozbiljni i čvrsto stojimo na zemlji dok je ona sva u oblacima, pomalo luckasta i to nas je baš osvježilo.
-
Lima, baš si me podsjetila s ovim zubićem. Mojem djetetu je prije mjesec dva izbio trajni zub (sad več 2), to je bio baš trenutak koji me resetirao.
Kako djeca brzo rastu!
-
Ti trenuci su oni u kojima potpuno razumijem onu biblijsku "moja se casa prelijeva". :heart:
-
Kad sam tužna, i sama, onda dođem ode i čitam vaše pričice i momentalno mi ulipšate sve oko mene. i koliko god puta pomislim da ću biti loša mama, sjetim se da je bitno samo voljeti svoje dijete neizmjerno puno i tad si najbolja mama na svijetu! Jedva čekam moje malo čudo :zaljubljen:
-
Moram podignuti ovu temu i napisati na šta sam se danas rastopila.
Vježbamo ja i moja starija logopedske vježbe.Ja čitam i razvlačim na slogove,istovremeno udaram takt rukom,a ona mora sve ponavljati.Ja sam vezala rep,visoki što inače ne vežem(obično vežem niski,obični).I primjetim ja da njoj koncetracija opada,nešto gleda u mene.I u sred rečenice ona će meni:"mama,baš ti lijepo stoji kad tako vežeš rep".Ja:"Stvarno,baš ti hvala!".Ona:"Baš si mi lijepa!".Ja:"Pa hvala ti!I ti si najljepša!".I njoj to nije bilo dovoljno,više za sebe govori:"lijepa moja mama" i ostavlja sve i eto je kod mene da se izljubimo.Ne treba mi veći kompliment!:heart:
A malena je jako vezana za mene i bezbroj će puta u sred igre ostaviti sve,doći da me izljubi i zagrli i poslije se vratiti igrati.:heart:
A kao što neko reče,ono što mi izazove suze su njihovi zajednički trenutci,trenutci kada jedna drugoj gledaju u lice sa toliko nepomućene i iskrene ljubavi,miluju jedna drugoj lice,smješkaju se i gledaju:heart:.