...još nešto..
Od naše soc radnice dobili smo savjet da uz normalnu zamolbu još pošaljemo i priču o svom životu u slikama... Ono, koju slikicu staviti gdje smo nas dvoje, psi, kućica, gdje smo na moru ... :-)
Eto čisto savjeta i za vas ostale
Printable View
...još nešto..
Od naše soc radnice dobili smo savjet da uz normalnu zamolbu još pošaljemo i priču o svom životu u slikama... Ono, koju slikicu staviti gdje smo nas dvoje, psi, kućica, gdje smo na moru ... :-)
Eto čisto savjeta i za vas ostale
Sretno dalje!
kriistiina sretno i držimp palčeve za skore lijepe vijesti!
Ma za Božić je bebač s nama :)
Hvala puno na svim tim lijepim željicama, kad ih ima toliko i ostvarit će se :) :)
Draga, baš sam sretna zbog tebe i tvog muža. :-D
Želim vam što prije da se ostvare svi vaši snovi.
Mi smo jučer bili na razgovoru kod socijalne radnice i psihologinje. To je bio prvi zajednički razgovor na kojem smo dobili opće informacije i termine za pojedinačne razgovore i testiranje. Nešto me malo zbunilo: znala sam da moramo proći psihotest, ali nisam znala za tu anamnezu kod socijalne radnice. Jesi li ti to prošla? Što će nas točno pitati? Napominjem da smo i ja i muž dobili posebne termine kod psihologinje i posebne termine kod socijalne.
Sretno!!!!
sretno od :heart:
Hej, Kristina, ništa se ne javljaš. Ima li kakvih novosti kod vas?
Mi smo prošli obradu i sad čekamo rješenje, ali, brate mili, baš su spori. Prošlo je skoro dva mjeseca od kad su nam bili u kući i ne vjerujem da im toliko treba za to rješenje. Čini mi se da ću ih morati nazvati.
Pozdrav i javi se!
draga kriistiina,
pratim vašu priču i jedva čekam nove vijesti...
hvala na detaljnom opisu kroz što ste sve prošli u obradi czss-a! nama su puno pomogle da se možemo pripremiti na ono što nas čeka... :-)
i daaa, čestitam na rješenju... želim vam svu sreću..
i nadam se skorim dobrim vijestima od vas :heart:
draga Kriistiina, ništa nam se ne javljaš??
i ja se nadam skorim dobrim vijestima od vas :heart:
hej! evo me malo opet..
Uglavnom se ne događa ništa.. Dobili smo od Centara da nemaju djece koja bi nama odgovarala (do 2 godine..., zdravo...).
Prošle godine ušli smo u uži krug za jednu bebu od 3 mjeseca.
I to je to.. ČEKAMO ... i čekamo :(
Draga kriistiina, budite strpljivi, ne odustajte, sigurno vas čeka vaše sunašce...
kriistiina, drago mi je da si se javila :)
da, znamo mi sve kako je to čekanje teško ali tvoje dijete tebe čeka negdje...sigurna sam da ćete se naći :heart: