malapetra prvotno napisa
arijada i moja djevojcica je procitala knjigicu o medvjedicu prvi puta sa tri godine nije postavljala nikakav pitanja dok kuma nije ostala trudna tada je polako pocela ispitivati i tada je onako usput rekla ja sam kao medo Srecko ja sam se iznenadila da je to registrirala ali kad smo citali nista nije komentirala.Nas su u centru na svim razgovorima i na kraju kad smo obavili zadnji prije dolaska malog andela savjetovali da nista ne zapocinjemo dok oni ne postave pitanjai da njena mama sam samo ja a osoba koja ju je rodila je teta tako smo joj i rekli kad je prvi put pitala,da ju ne zbunimo sa vise mama.Ona je to prihvatila super ,naravno da okolina zna jer nisu blesavi nema trbuha i najednom djete!!!??Nikad nista ne tajimo i pred njom pricamo najnormalnije,a i savjet psihologice iz centra iz kojeg smo ju dobile da taj dan kad je stigla kuci svake godine obiljezimo kao njen mali rodendan to i radimo i jako je veseli!!!imamo slikice kad smo dosli kuci sa balonima cvijecem tortom rodbinom i to joj pokazujemo kad trazi i pricamo kroz pricu !!!Tako da mislim da smo probili led sa prvim pitanjima!!!!!