Molim lijepo bez sirenja panike u redovima nas koji muku muce sa prostorom i sretni da im se otvorio jedan novi pogled na razmisljanje o namjestaju. MM i ja smo imali vec nekoliko okrsaja na temu kako ugurati djecji krevet na kat u nasu spavacu sobu a da to ne rezultira potpunim estetskim i funkcionalnim uzasom u sobi. I onda sam naisla na ovu temu :heart:
Sad ne samo da bi kupili onaj CLEI dupli djecji krevet nego sam zakljucila da bi bilo idealno da i nas bracni nabavimo na tu istu foru, pa kad klincima dodju "mali gosti" da ih fino sprasimo u spavacu sobu (gdje onda napokon ima mjesta) pa nek uzivaju dok mi fino kafenisemo u blagavaoni... Naravno, za redovne prilike bi krevet bio raspremljen, nego bi ga samo za ove "specijalne" prilike fino pospremili i oslobodili jos par nasusnih m2 povrsine za igru.
A sad vijesti s CLEI fronta - nisam nasla zastupstvo u HR nego samo u SLO
http://www.mizarstvo-tekavcic.si/hr/
Lolipop in osnovni model bez ljestvi je 1179€, s ljestvama je 1420€
Lolisoft in je 1999€
To su početne cijene, još je doplata za naslon za glavu od 153€ a pretpostavljam da može i više
Sve bez pdv i dostave (no mi imamo veliki auto pa mislim da transport ne bi trebao biti problem)
Jedino što nemaju niti jedan u salonu za pogledati, no mislim da cemo se svejedno zaletiti tamo. Kao sto je pisala Tatoo - kad usporedim cijene s cijenom reorganizacije soba u stanu (s tim da je to gotovo neizvedivo da se dobije nesto suvislo - zbog nosivih zidova u stanu i dimnjaka) ili kupovine novog veceg stana (sto je teoretski izvedivo ali nemam ni najmanje volje se u to upustati u dogledno vrijeme) onda mi je ovo jako jeftino ako rijesi nase probleme sa spavanjem u iducih nekoliko godina (dok ne krenu u skolu, a onda cu vjerojatno ipak moarti smisliti nesto dugorocnije).
Vjerojatno cemo ici tamo pogledati uzivo to sto imaju od Clei, pa ako nam se svidi nadam se da cemo kupiti je velim vec dvije godine nikako da smislimo nesto suvislo... :cekam: