Jel se onda još može kako do tih majčica?
Printable View
Jel se onda još može kako do tih majčica?
ja sam kupila addicted i mamino cudo(viste) br.68 i 74,a cure su mi rekle da ne po guzi ima samo velikih brojeva(za 3-4 godine na dalje)!!!
oko 13 h sam vidjela i male zute majice Ne po guzi,ali bez rukava,a ljepse su mi bile te bijele Ne po guzi za vece bebache!!!
ja bi jednu Ne po guzi za 2.god.a moze i za 3.ako nema ali kako do njih?
Ne! po guzi se ovaj put nisu ni tiskale i onih nekoliko komada što je bilo, bilo je iz prošle edicije.
ostalo je samo još nekoliko većih komada, a te male žute, bez rukava ne prodajemo jer je loš kvalitet.
A gdje se mogu kupit/ naručit ostaci? Nekome na pp?
I jel imate kakav popis što vam je ostalo?
ako koga zanimaju majce, nek meni posalje pp
samo molim za malo strpljenja, moramo jos napraviti inventuru da vidimo tocno sto je ostalo od rasprodaje, nadam se da ce to biti gotovo do kraja iduceg tjedna.
do tada mi mozete slati pp, a ja se javim sa rezultatima :)
Ne po guzi! imaju samo bijele, kratki rukav, veličina 4-5 god.
ZAŠTO JE SPLIT TAKO ZAKINUT? :cry:
andora misliš na rasprodaju?
mislim na sve.... od rasprodaje, naljepnica za auto, majica...... ST je zabačena selendra :(
umjesto tuznih smajlija mozete i svaka od vas pomoci nam probati nesto konkretno napraviti 8)
nije roda sletjela u zagreb punog kljuna svega
imaš pravo! tek nedavno sam se aktivnije uključila u rodin forum na jesenskim bebama tako da znam samo mame od tamo.
Znam da je Zrinka iz Splita.
Ne znam ni da li je dosad bilo kakvih akcija u Splitu....
Emily, poslala sam ti pp
Ja bih 1x 74 -80 , i 1 x 8 pa bi voljela znati što ima u ponudi ?
Darija
Ovo je trebalo na pp :oops:Citiraj:
Ja bih 1x 74 -80 , i 1 x 8 pa bi voljela znati što ima u ponudi ?
Ovo mi je tak originalno. U jednoj rečenici je ama baš sve rečeno.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Ivarice, :D
imaju li negdje fotke tih majica?
Vrijeska, kojih majica?
pa znaš kako izgledaju naše majice :?
ja znam, ali su mi kolegice poželjele iste
htjela sam im poslati link da izaberu pa da im kupim (dječje)
I ja bi htjela vidjeti majice....i naravno naruciti... :)
cure jel ostalo štogod onih majica za male ovisnike - čisto sumnjam, ali eto - tko pita ne skita...
Kako bi se mi toga dočepali... :mrgreen:
potpisujem!!
jel mozda u prostorijama udruge?
u svakom slucaju mi bi jednu kupili......:smajl_treperi_okicama:
Ovako:
od ovoga tjedna sam ja zadužena za majice.
Nemojte mi, pliz (i za vaše dobro) slati pp-ove jer mi je inbox prezatrpan, a maksimum je 10 poruka tako da jednostavno... iscure.
Javim se sutra kad vidm kako stojimo s količinama i natpisima i usput vam dam prijedlog kako možete doći do majice.
I mene zanima prijedlog! I ostale informacije :)Citiraj:
apricot prvotno napisa
za sada su kod mene samo dugi rukavi, čekajte dok skupimo...
i ja čekam zainteresirano za majce
ima li kakvih novosti :mrgreen:
sta je sa addicted to mum's milk majama?
pleaseeeeeeeee mi bi majicu!!
:smajl_treperi_okicama:
leonisa, od addicted imam samo jednu jedinicu, i nekoliko dvojki kratki rukav, te nekoliko jedinica i dvojki dugih rukava, pa ti vidi.
jedinica je za bebu od godine dana, ne?
nama bi trebala onda jedinica.
reci- gdje, kako, cime- ja bi kratih i dugih!
kratkih ima samo jedna, boja vanilije.
dugih ima roza i svjetloplava.
na mail koji je u profilu mi se javi pa cemo se dogovoriti gdje i kada majicu mozes preuzeti.
Apricot, jedno pitanje. Znam da je to jako teško izvedivo, ali ne i nemoguće, pa da li je moguće kad se budu radile sljedeće majice (pretpostavljam da će to biti za sljedeću rasprodaju) napravimo neki spisak tj. narudžbu majica za mame koje ne mogu doći na rasprodaju i da se za njih naprave majice koje će kupiti. Evo ja bi prva imala narudžbu za 3-4 majice i za bebe i za odrasle.. Meni recimo nisu toliko bitne boje koliko veličine. Za sada smo ponosni vlasnici samo jedne majice i to Djeca su mali ljudi.
Vodenjak, nije neizvedivo napraviti popis narudžbi, koliko je poslije teško sve to razaslati...Trebla bi u Rodi biti jedna osoba koja bi se bavila samo "majčarstvom".
A ti zamisli da ta osoba dođe s posla i onda svaki dan još mora trčati u poštu slati majice.
Uz sav posao koji radimo, to nam je malo teško...
Ja bi za Lovra jednu kratkih rukava, addicted, može i veličina 2.
kako je apri rekla....Citiraj:
Vodenjak prvotno napisa
ako ces se isto tako prva javiti da ovo predlozeno odvolontiras..... nitko sretniji od nas i od vas :)
A kako da ti je pošaljem? Imaš koga u Zagrebu tko bi došao kod mene doma i uzeo?
Uh, ovo je bilo brzo. Može poštom? Prve sam tako dobila.
za Vodenjaka mogu ja! i onako smo tazbinski povezane :lol:
mail sam poslala, pa ako mogu za nju, dogovorite se koje i ja cu ih preuzeti.
kakvih ima sve? ima neki popis ili...?
Paulita, ja trenutno stvarno nemam vremena doći do pošte: ako uspiješ naći nekoga u Zagrebu da to obavi...
Pa i napisala sam gore da je jako teško izvedivo.
Bilo mi je bezobrazno da napišem Ja bi naručila par majica pa da onda nastane paljba po Vama kako nekome šaljete a nekome ne!Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Drage volje ću to odvolontirati. Ja sam u Trogiru, spremite cijeli paket meni i ja ću to slati dalje, nije uopće problem. I kako si rekla sretni Vi, a i mi..
ok, pokušat ću!