I meni stigli jučer. Sad se svi bacamo na posao.
Printable View
I meni stigli jučer. Sad se svi bacamo na posao.
Sad kazete kad sam kupila spagu :p
I meni šifre stigle jučer.
znam :mrgreen:
a što ako nekom ne stigne na vrijeme?
(moj doušnik javlja da su i meni stigli danas kartončići ;) )
ah, stigli su i moji :mrgreen:
Evo, ja sam probušila rupe bušilicom za papir i super je! Sad moram po trakice!
Meni su kartončići stigli jučer :). Isto sam ih probušila sa bušilicom za papir a vezala sa trakicom za poklone. :) Ja zadovoljna kako je ispalo i gotovo je nemoguće tu trakicu potrgati (ne znam kolika je jačina kartona, meni izgledaju dosta čvrsti).
joooj prvi mi je pu pa ne zamjerite
kad i gdje odjecu treba donijeti?
sad vidjela. cet i pet... zbunjol
i ja sam spajala onom ukrasnom vrpcom, imala sam 10 m i skoro sve sam potrošila pa da znate računati koliko vam uopće treba trake/špage...
jel moguce da netko drugi donese odjecu na primopredaju?
imam bebu od 3 mjeseca i nemam prijevoz nego javni
Ja sam kupila onu svilenu trakicu za šivanje i odlična je uzela sam neku tanku da se može svuda provući...Nije mi jedino jasno kak vam je trebalo toliko puno trakice. Evo ja sam kupila 7 metara i ostalo mi skoro puna 2 metra trake. :|
willow jw igrala na sigurno i sigurno dvostruko vezala 8-)
ma nisam, ali vjerojatno zavisi i od trake, moja se baš nije dala zavezati pa je možda zato više trebalo
Hm, imam pitanje. Da li bi se mogao prodavati dječji luster na rasprodaji? Baš je dječji, drveni avion. :unsure:
ako smo prodavali djecije stolice, valjda mozemo i luster
Donirala bih jedan veći predmet, tj košaru od kolica, ali nema šanse da stignemo to predati radnim danom do 18:00 h (europsko radno vrijeme 8-)). Može se donijeti u subotu prije početka rasprodaje?
@kioolk, pokušajte pitanje uputiti pomću pp ili e-maila za rasproadaju.
nema, ali evo mozemo na ovoj rasprodaji slikati i staviti na portal, hvala na skretanu pozornositi na problem.
opet ja :roll:
jel se može povezati sa ovakvom trakom? jesu to cure spominjale u prethodnim postovima?
http://images49.fotki.com/v109/photo...1120571-vi.jpg
Lucas već pakiraš?
odgovor-može :)
hahaha, ne, nego ova prokleta djevica u meni mora sve imati organizirano, pripremljeno i izrađen detaljan plan prije,tako da sam sretna što stvarno imam puno vremena za u miru sve posložit :lol:
ne pitaj kako izgleda pakiranje za g.o.....3 mjeseca unaprijed :roll: :mrgreen:
hvala cure na odgovoru
p.s. uletit ću ja s još kojim pitanjem
Cure, jesu već poslani barkodovi na kućne adrese?
šalji
možeš na moju, proslijedit ću šefici, ne brini8-)
Uh, dobro!
Preselili smo se nedavno a na sandučiću je još uvijek samo prezime najmodavca.
Znači, pod hitno, pišemo svoja!
pisi, veceras ce selo kao nekad kad je komusalo kukuruz, pakirati kuverte:kokice: