možda ne bi bilo zgoreg ovu informaciju staviti u one mailove/ugovore za prodavatelje?
puno ljudi ne zna da ukoliko želi donirati neprodanu robu niti ne mora dolaziti u subotu...
Printable View
Willow ni ja ne mislim da bi trebali dolaziti po novce u ured. ako se mi lomimo da stignemo sve napraiviti u subotu, onda valjda mozes naci i ti vremena da dodjes po svoje novce na dogovoreno mjesto u dogovoreno vrijeme.
aha, nisam znala da je to iznimka :mrgreen:
Meni je žao što nisam došla, ali mala mi je slavila rođendan, u to vrijeme smo taman puhali svječice.
Susjeda koja mi je bila skoro sigurna da će pokupit u zadnji tren je otkazala.
@superx, trenutno ste mi vrlo važna osoba, iako vas ne poznajem. Hvala za info da je postojala druga čarapica, pa zašto ju je netko odrukao. Piđamica je super, cijena prihvatljiva, samo eto izgleda da je potrebno šifrirati svaki odvojiv dio robice...molim pogledajte vi u vrečicu. Ako ju nađemo pečem kolač!
@mala-vila, da, tako je. Zgoda je pisana više u svrhu ilustracije, kako je teško odoljeti napasti da se kupi nešto uz sve komplikacije i bez obzira na cijenu.
Zamrla tema, a druge šlapice nitko vidio nije!? Polažem velike nade u @superx! I onda, ako je zaista izgubljena, preostaje nam improvizacija ma što to značilo (korištenje piđame bez šlapica, pletenje/šivanje druge ili drugih kao kompromisno rješenje),
baka, ne znam ko bi osim superx i mogao znati ista o slapici
iskreno sumnjam da je i u njenoj vrecici
Nije me bilo preko vikenda zadnjih dana baš, idem vidjeti sad, vreče s rasprodaje nisam niti pogledala, samo sam kovertu spremila.
Nađenaaaaa. Bila je u vrečici za predaju stvari, izgleda da sam je propustia uopće predati. Sorry, da nije nitko spomenuo ja je bebi niti skužila, završila bi u košu!
jeee, super
jer da se izgubila u bilo kojem trenutku nakon izlaska iz vrecice, tesko bi joj usli u trag
Ma ja nisam niti skkužila da nije niti predana nego se prije valjda otkvačila
Hvala, @superx, dolazim po šlapicu sa orehnjačom. Toliko si me razveselila da od veselja ne znam otvoriti pp. Čujemo se i vidimo! b
Šlapica jok!
Tko o čemu, ja o izgubljenoj šlapici. @Superx je rekla šaljem poštom, kolač donesi na iduću Rodinu rasprodaju, ja pristala i sada svaki dan jurim do kasnića, ali šlapice jok!
bako oprosti, nema potrebe za javne prozivke, šlapica je nađena i poslana danas ujutro.
Ja radim po cijele dane a mala mi je bolesna i uopće mi ta šlapica nije bila napameti. Poslala sam i nadam se da će uskoro doći!
trenutno imam velike revizije u firmi i uopče mi ne pada na pamet ispričavati se!
Ma, draga @superx, ja se tebi ispričavam ako sam te uznemirila!
Komentar je više bio usmjeren na brzinu naše pošte.
Je.
Doputovala druga šlapica do svoje piđame. Hvala @superx!
Živio forum!!
drago mi je!