Probaj još:
Takko
Mana
Tom Tailor
Esprit (Arena centar)
Za vikend sam bila u outletu sv.Križ i u Tom Tailoru ima super majica na sniženju do 70% .Htjela sam si kupiti, ali sve su veliki brojevi, XL i XXL.
Printable View
Probaj još:
Takko
Mana
Tom Tailor
Esprit (Arena centar)
Za vikend sam bila u outletu sv.Križ i u Tom Tailoru ima super majica na sniženju do 70% .Htjela sam si kupiti, ali sve su veliki brojevi, XL i XXL.
Ja kad god dođem u neki tipa Tom Tailor, espri, S Oliver i druge takve dučane največi je broj eventualno se nađe XL, ali taj XL je tako nekako sičušan.
Meni se iskreno čini da su ti krojevi sada manji nego prije tipa da je današnji L prijašnjiM ili je to stvar percepcije
Ali TT ili Esprit imaju inače veće modele, a jučer je u TT bilo najviše XXL brojeva.
možda u outletu jer su im ti ostali.
Pa ne znam ili ja valjda više ni ne ulazim u te dučane pa ne znam
S. Oliver ima brojeve do 46 i vrlo često ima majica šireg kroja, tipa tunika.
kak to da ja nisam čula za taj takko?
jel to zato jer 3. neznam vise-ne izlaziti iz kuce cijelu zimu
ili više ne spadam u ovu skupinu hihi :-)
ugl potvrđujem za :
-peek un clo...
- immage haddad ili kako se piše
-hm za trudnice
-jesicca od c/a - nije mi sve baš kvalitetno, tj nešto mi se i razvuklo i podrapalo..ali ja dojim nosam i imam jednog malog i jednog velikog "čupavca" za rukave, nogavice
Evo da se i ja javim :mrgreen: Kad se samo sjetim...do unazad 2-3 godine, oblačila sam se većinom u Topshopu, Dorothy Perkinsu, Benettonu, nosila broj 38/40. KAd god bi išla u kupovinu, sve mi je odgovaralo, a jedva bi mi doteklo novaca da kupim sve što mi lijepo stoji. A sad je situacija takva da stiže zima (stigla je zapravo). Kaputa nemam (imam, ali mi mali), hlača nemam (u koje bih stala naravno). Pun ormar robe (a već dosta toga dala sestri), a ništa za obući :-(. Išla sam tako danas u shopping za sebe (napokon, samo za klince kupujem) i kupila-pogodite što! NIŠTA. Baš ništa. Nosim sada broj 46 (sam pogled na ovaj broj priziva suze), obišla dućane, rijetko gdje imaju moju vel., a ono što nađem, stoji na meni kao da preko pilates lopte prebaciš komad tkanine. Baš me u bed baci. Ali zato sam (opet) klincima kupila, ajd bar se na njima izguštam. Ali voljela bih i sebi nešto, ali gdje, kako... :roll:
P.S. zna tko kakvu dobru dijetu? (dojim, ali ne pomaže) :lol:
Jučer sam bila u Kik-u u Španskom kupiti neke sitnice za djecu (btw. imaju super tople štramplice za djecu po 23.90 kn) i ugledala hrpetine razne robe (od trenirki na dalje) u velikim, dapače ogromnim za moj pojam brojevima (bar 50+), cijene im nisu pretjerane.
Fino popunjene bake oblače se doma od nasljeđene robe predaka, u C&A modeli Canda, šivaju same i tako.
Eeee, onda dobro, jer ja nisam od onih koji za odjeću daju puno (ili mare puno). Morat ću se vratiti svojoj šivaćoj mašini, imam jedan krasan sivi tanki štof, taman dosta za ibericu, he he he...
od srnecove robe koju imam preko godinu dana, a da je u upotrebi iznimno često su jedne njihove traperice i još jedne hlače koje sam uzela tamo, mislim da nisu njihove. definitivno se drže puno bolje nego bilo koje hlače koje sam uzela u c&a, ili m&s. meni hlače relativno brzo stradavaju između nogu, i hvala Bogu, s ovima to nije slučaj. od ostalog što nosim, a da nije prečesto, su majice 'anna' kupljene kod njih, ne znam tko ih šiva, ali isto netko u hr. one se isto relativno dobro drže, ali njih naravno ne nosim svaki dan. haljine nosim rijetko, pa nije čudo da su u super stanju. mene smeta što nemaju prevelik izbor.
e da, cijene ovoga što sam ja kupila su uobičajene, majice su oko 100-ak kn, hlače oko 250-280. bar su bile tako prošle godine.
Pozdrav!MOja priča je ista kao i tvoja...kao i konfekcijski brojevi.. :)) I dojim i počela sam s jednom dijetom, tj. više zdrava prehrana i već gubim kile, a prošla su tek dva tjedna. Ako želiš, pošalji mi mail na pp, pa ću ti poslati dijetu.
Nije problem.. Samo mi reci kako da zipani tekst sa svog kompa stavim tu.. Nije dijeta na netu.. Nemam link za nju, a ne da mi ga kopirati..