predivna ideja!
ali i ona karikatura mi je fantastičan poklon; duhovit danas, divna uspomena za starije dane
Printable View
Meni je karikatura mladenaca odlična ideja, ovo što uključuje mnoštvo sitnog novca mi je bezveze.
Eventualno neku prekrasnu kasicu, pa u nju novce.
Ili kao što je več netko spomenuo neku skupu sitnicu, koja ima uporabnu vrijednost.
(Npr. za papar i sol, ili tako nešto).
Uplata nekoj idruzi u njihovo ime je bas odisevila mene i MM, no kako smo na kraju bili u totalnoj frci s vremenom dali smo im novac. Bas mi je zao jer je bilo super ideja al sam se prekasno sjetila... No kako se ionako svako malo neko zeni/udaje bar znam sto cemo slijedecem paru :)
samo ako oni ne budu strikno tražili lovu
2 kantice boje za platno, velika plahta za bračni krevet.
Kad se bude plesalo, dogovorit s muzičarima. Mladenci se izuju, umoče stopala u boju i plešu. Pažljivo skupiti plahtu nakon nekoliko taktova, osušiti i pravilno za njih oprati (paziti na uputu za boju za tkaninu).
Pripremiti im i materijal za čišćenje stopalića. Kasnije imaju originalnu plahtu s uspomenom na svoj svadbeni ples
makita baš lijepa ideja, ali ovisi što vole mladenci, ja bih završila u Vrapču nakon takvog plesa.:mrgreen:
:lol: Vrapču!!!
Nisam napomenula, naravno da ima parova kojima bi ovo bilo sjajno, ali i onih koji ne bi izuvali svoje sjajne salonke/cipele.:alexis:
A i darivatelj se treba imat volje pozabaviti sa bojom na vjenčanju i vodit računa da ne dobije neki dodatni efekt pa da :cupakosu:
meni je to predivna ideja
ili negdje kod ulaza polijepiti šeleshamere pa da ljudi dlanove ostavljaju i svatko na svoj da nešto napiše
da ne troše džabe za čestitke
Mi smo dobili genijalnu karikaturu kao vjencani poklon. :heart:
Dobar poklon za vjenčanje su zlatnici sa prigonim likovima i sadržajima (ima veliki izbor domaćih motiva). Mogu se gledati, ne zauzimaju puno mjesta, a ako zatreba mogu se povoljno unovčiti.
Mi smo dobili stablo lipe i zasadili ga u vrtu ispred kuće :), eno ga raste već 14 godina. Naravno ako imaju vrt.