Danas je oko Velesajma opsadno stanje, nabrojala sam barem 20 autobusa, tako da sam odustala od gužvanja s djecom. Nadam se da ću uspjeti otići sama sutra ranije ujutro.
Ima li Fraktura kakve posebne popuste?
Printable View
Danas je oko Velesajma opsadno stanje, nabrojala sam barem 20 autobusa, tako da sam odustala od gužvanja s djecom. Nadam se da ću uspjeti otići sama sutra ranije ujutro.
Ima li Fraktura kakve posebne popuste?
Lani su imali pristojan popust, ja sam npr. Priču o ljubavi i smrti A. Oza kupila za 150 kuna, a inače joj je cijena bila 250!
Mi smo danas bili u NZ i pokušali se parkirati kod Ine, pa sam vidjela kolika je gužva :-o
ja planiram tek danas - vjerojatno je opustošeno, ali idem vidjeti
ja sam bila jučer na (samo) 1,5h, ali uspjela kupiti praktički sve što sam planirala :)
bila je grozna gužva
Ja sam uletila danas ujutro. MIslila sam da rade od 9 pa sam upala skupa s prodavačima, zaštitari su me pustili jer su mislili da radim :mrgreen:
Tako sam imala sat vremena da sve pregledam i odlučim što ću i kamo ću. A kad su u 10 nahrupili ljudi, bila sam prezadovoljna što sam fulala radno vrijeme, jer se više nije moglo ni prići štandovima.
Tanja, po tvojoj preporuci kupila Malu geometriju (rekli su da je svaki dan rasprodaju pa naručuju nove pošiljke), i F. mi je oduševljen, cijelo vrijeme si rješava zadatke otkako ju je dobio. Prezadovoljna sam.
kad sam bila sinoć nije je više bilo, mislim geometrije, rekli su da dođem ujutro, tako da je istina da je rasprodaju
trebali bi tanji dati jedan primjerak radi reklame :)
Ja sam kupila ovo http://www.profil-mozaik.hr/svijet-z...PR/133811,7295 - Svijet životinja za 130 kuna! Baš sam zadovoljna.
Kupili smo i stari Dokeo koji je prilično snižen, Lea je nažicala još neku knjigu o snimanju filmova na ŠK, a kupili si je i Beskrajnu priču.
Kronike iz Narnije smo preskočili jer smo već puno potrošili. (a snižene su na 60 kuna sa 90 po knjizi).
Ja sam sebi kupila Iznenada u dubini šume A. Oza i jednu knjigu D. Pennaca.
Kupili smo i par časopisa Moj planet po 5 kuna.
mi smo bili danas i cini mi se sve skupo, kao kad knjizara ima obicno (npr.20%) sniženje. kupovali smo ali se nismo pretrpali. 5 knjiga za malenu i to je to. za sebe nisam ni gledala jer je guzva bila stravicna a ona je pocela cmoljiti tak da smo se pokupili
Pošto sam ja zaboravila, Md je danas otišao po Hobita da ga čitamo pred spavanje. Mo poznaje priču, ali kako smo ga davno čitali ja pričam jednu verziju, a MD drugu pa nas ona uvijek ispravlja
Baš bi i mogli :mrgreen: ionako smo dosta toga kupili kod njih (osim Male geometrije još i dva geografska atlasa + još neku matematičku knjižicu).
Kad se samo sjetim kako me prodavačica prošle godine prezirno otkantala s riječima: "Ah, da, u prvom razredu su vam svi "matematičari", poslije ih prođe..." :roll: