A da nazoveš i lijepo zamoliš sutkinju za rješenje? Ne znam kako to funkcionira, ali mislim da bih od očaja visila njoj na vratima... :(
Iskreno se nadam da ćeš dijete dobiti što prije.....
Printable View
A da nazoveš i lijepo zamoliš sutkinju za rješenje? Ne znam kako to funkcionira, ali mislim da bih od očaja visila njoj na vratima... :(
Iskreno se nadam da ćeš dijete dobiti što prije.....
[quote="mamma san"]A da nazoveš i lijepo zamoliš sutkinju za rješenje? Ne znam kako to funkcionira, ali mislim da bih od očaja visila njoj na vratima... :(
Iskreno se nadam da ćeš dijete dobiti što prije.....[/quote
mamma san, potpisujem te i opet
i ja se nadam.za 3 tjedna joj je rođendan :( :( :(Citiraj:
mamma san prvotno napisa
bila sam jučer na sudu ali već u podne naravno nije bilo sutkinje.pa sam otišla u onu sobu di su sve knjige i papiri,i provjerili su mi jel možda donjela kakvo riješenje.ali naravno nije
:cry:
Nemoj odustati...odi opet. Pokušaj je uloviti između ročišta. Nazovi je. Uglavnom nemoj se obeshrabriti. I tako se nadam da ćeš uspjeti... :heart:
CURE!!!!Citiraj:
mamma san prvotno napisa
zvala sam danas sutkinju i rekla mi je da baš zapisničarki diktira tu privremenu mjeru koju smo ju tražili.da djete ide k meni do konačne odluke suda.
a to znači da ću uskoro zagrliti svoju djevojčicu!!
presretna sam :D :D :D :D :D
Nikiva bas se radujem zbog tebe i curice. :heart: Javljaj nam kako se situacija razvija.
Nikiva predivno!!! :heart:
Zamoli sutkinju da dođeš na sud po mjeru..nekad trebaju dani i dani, da ne kažem tjedni, da se odpremi iz suda....
Trči Nikiva na sud!! ! :heart:
:heart:
super!
Prekrasno, čestitam! :love:
hvala vam svima na podršci.
sutra budem nazvala jednu svoju susjedu kaj tamo radi da pobrza tu otpremu sa suda.javim vam se još
i šaljem vam veliki :love:
Nikva, jako mi je drago. Nadam se da ce tvoja djevojcica biti s tobom za par dana. Svakako nam javi! :heart:
Nemaš pojma koliko mi je drago zbog vas :love:
ANČI... opet sam ti poslala pp
vibrrrrr~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da sve bude ok i sto prije
hvala tweetyCitiraj:
tweety prvotno napisa
:heart: :heart: :heart:
Nikiva, javim ti se sutra, kad mi mama bude na poslu mogla ispitat...
Ali sad mislim da pičiš na policiju, i to najbolje Interpol... :love:
može Anči.javi mi se ako bilo kaj saznaš.Citiraj:
Anči prvotno napisa
kad već idem u njemačku da baš ne lunjam od institucije do institucije
mislila sam da se ovakve otimacine dogadjaju samo u filmovima, nazalost i ova mi se zabluda raspursnula kao i jos mnoge.
vec cmoljim pri pomisli na tvoj skori susret s misicom.
joj..Citiraj:
tweety prvotno napisa
a tek ja..mislim da bi sutra mogli krenut za njemačku.
DOBILA SAM MALOPRIJE RIJEŠENJE OD SUDA.PIŠE DA ĆE DO PRAVOMOČNE PRESUDE DIJETE ŽIVJETI SAMNOM, A SUSRETI IZMEĐU NJE I OCA N E Ć E SE ODVIJATI.SAD SAM TO ODNJELA KOD SUDSKOG TUMAČA NA PRIJEVOD.
JOJ CURE MOJE, USKORO ĆU ZAGRLITI SVOJE ZLATO. :D :D :D
PUSA SVIMA
:love: :heart: :love:
želim vam da se što prije zagrlite :heart:
hvalaCitiraj:
ms. ivy prvotno napisa
i ja to želim više od ičeg
:heart: :heart: :heart:
sretan put!!!! i želim ti da što prije zagrliš svoje dijete!!! :heart:
i nikako nemoj bez "službene" podrške zakucati njemu na vrata.
naravno.danas me zvao konzul opet i sa njima sam u kontaktu.rekao mi je da odem prvo na sud i u slučaju da se kaj zakomplicira da im se obavezno javim.Citiraj:
mamma san prvotno napisa
javim vam se kad se vratim.
pusa i pozdrav svima
:love: :heart: :love: