dobro kažeš Argente...i još je vadila fotić :kiss: Baš ste lude i simpatične!
Kiki30 hvala na bajaderi :mljac:
Printable View
dobro kažeš Argente...i još je vadila fotić :kiss: Baš ste lude i simpatične!
Kiki30 hvala na bajaderi :mljac:
Bajaderu nam je poslala Nina32 i njen Val :heart:!
Ja u stvari uopće nisam zaboravila slikat nas, nego sam vani od jutros, pa mi frizura i šminka nisu postojane:-P
Svakako bi najviše pohvalila kameleon...stvarno se potrudila oko ove kave, dakle, cura je čak otišla na drugi dio grada da provjeri ima li tamo koga od nas:lol:!
i ja sam se šminkala ovaj put, prošli ste me splašile na suho :P ccc
nina70 nije bajadera od kiki 30, polupani lončići :)
Komadi kiss
Tigrical nije ti dobro, jelda.:love2: Ne mogu vjerovat da ni jednu fotku nisi opalila :-o
Kako ne kužite?!?!?!? Uzalud vam trud za šminkanje i frizure! Ja slikam samo kad ste vi nenašminkane i bez frizura, a ja to sve imam!
Svašta!
od sad spavam našminkana noć prije cuge, za svaki slučaj, da se probudim spremna...i trovremenski taft naravno pa ti vidi:lol:
Ups koji lapsus, hvala Nini32 na bajaderi.
Ja nisam znala do subote hoću li ili neću moći na kavu i ispalo je da ne mogu doći, vidimo se drugi put nadam se
:sherlock: samo da znate....na zametu nema kafića koji se zove premijer... :lol:
pozdrav svima!!! :-)
Nema fotki :-o . A ja se nadala da ću vas bar na fotkama vidjeti. Niš', morat ću na Tigrical-inom FB profilu gledati njezinu zavidnu figuru u ljetnom izdanju, umjesto fotki s kave :lol:.
Sneki, za ovaj put posipam kilu virtualne prašine na sve riječke kompanjonke :) .
Četveronožnog čovjeka? :mrgreen:
Predstavi?!
Nije tema, ali...
http://forum.roda.hr/threads/77542-Najam-stana-u-Rijeci
I vrijeme je!
Ajmo na lajanje!!!
Neke su nam u postupcima, neke na putovanju, ali ja ću predložiti datum i vrijeme, pa da vidim kako stojimo:
02.03., subota, 17,00, Premier.
Meni je još prerano za reći definitivno, ali načelno da :) .
Taman da ne stignem raspakirati kofere na lajanje ću doći...koferi će me garant čekati na mjestu :)
Ti si tigricel prava vizionarka...ja stižem.
Ma, nisam ja vizionarka nego smo povezane...oliveru pratim na fejsu:mrgreen:, zato sam napisala putovanja, kameleon mi je poslala poruku da tebi fali kava:love2:, innu šalje pp da dignem temu, a za ostale osjećam da im falimo:-P
:-D dolazim i ja!!!
ne da mi treba kava nego mi treba trostruka!!!!
ne mogu još sa sigurnošću potvrditi, ali znati ću do petka, rado bih vas upoznala, ako me primate u društvo;-)
Telepatija dolazim ako mi ne promjene smjenu bodulija vas se poželila .........
1. tigrical
2. phiphy
3. olivera
4. Argente
5. kameleon
6. nina32
7. kismet
8. innu
9. vita22
nastavi niz...
Mislila sam ti poslat poruku...ne da si vizionarka nego vidovita. Dolazim.
Ajde me još malo hvalite, pa ću vas ovaj put i slikat za fejs!!!
ja bi bas dosla...a malo mi daleko.. a da se nađemo na pol puta,a? :lol:
mozda da i takvu kavu organiziramo?
Evo vatra ti Sneki i još koju skupite pa dođite do Rijeke zajedno
Prijavljujem se i ja baš sam se poželila druženja:-)
I nažalost moram se odjaviti u subotu mi ima prijateljica rođendan tako da popodne ne mogu, ali u petak ujutro namjeravam do Rijeke pa ako ima tko slobodan u jutarnjim satima mogli bi na kavu
1. tigrical
2. phiphy
3. olivera
4. Argente
5. kameleon
6. nina32
7. kismet
8. innu
9. vita22
10. cranky
11. Kikica 1
12. Sara38
13. Lucija83
Ajmo još!
MM ja sam na poslu, pa...
Bodulija opet zakazala radim popodne nitko me ne želi mjenjati :-(((
cure, i ja moram, nažalost, otkazati, pozvani smo na 2 roćkasa pa mi nikako nije zgodno...vidimo se koji drugi put, puse i lijepo se zabavite!
Ako nije guzva mogla bi se sramezljivo pridruziti da vas upoznam :)
jejja, super, dobro nam došla!!!
Vidim da ste me već stavile na spisak, al samo da potvrdim još jednom i "pohvalim se" novim avatarom......... pusa svima, vidimo se!
Žao mi je vita22 i kismet.
jejja, super da dolaziš, znaš li mjesto?
Ajmo curke!!!