Epson L365 je povoljan izbor, tankovi s bojom poprilično dugo traju.
Printable View
Epson L365 je povoljan izbor, tankovi s bojom poprilično dugo traju.
Kod mene je pukla ljubav prema tinti. Uzeo sam HP CP1025. Osim drivera koje treba preuzeti na netu, ali rade OK, sve ostalo je super. Zamjenski toneri su oko 100kn (!!!), a s tvorničkim 1/4 punim crnim tonerom sam ispisao preko 1200 stranica. Jučer mi se oglasio plavi, znači za sada preko 2000 stranica, od toga valjda 1000 u boji i radi super.
Doduše... nije za firme. Pregrijava se nakon pedesetak stranica pa treba pauzu. Ali za doma je super. Jako štekeće dok rotira tonere u karuselu, ali samo kad printa u boji.
https://www.nabava.net/pisaci/hp-las...00-dpi-3908681
Za te pare i mora biti super. :)
Meni se otplatio. Morao sam naprintati preko 1000 stranica, od toga većina u boji. Baci pogled na cijene otiska u boji i vidjet ćeš da se otplatio već na pola puta. Toneri za razliku od tinte ne zapeku, a traaaaaaaaajuuuuuu. Originalni imaju originalne cijene od preko 400kn, ali... zamjenski su oko 100kn. Bagatela. Kupio sam ga na preporuku baš na tako povoljne tonere.
Pa... uz toliko korištenje teško je naći ikakvu računicu. Ali ako ti se posreći jeftino se dočepati lasera, bila bi sigurna da će ti i uz tako malo korištenje odraditi dobar posao baš svaki put, dok s tintom to baš nije ziher.
Ovaj printer postoji i u wi-fi varijanti, ali mrvicu skuplji.
Gle, kužim te potpuno. Jedino što mi je stari dobri Brother na tintu crknuo po drugi put, ali izvan jamstva. Zaključio sam da mi printer u boji sada treba puno više nego prije i odlučio se baciti u trošak.
Ali dok sam tražio osnovni kriterij je bio jeftini toneri. Javio mi se dežurni od jednog dućana s tonerima i printerima i izložio sam mu svoju ideju. I eto.
Ima i jeftinijih laser printera u boji, recimo Samsung, ali toneri koštaju k'o drago kamenje. Jedno punjenje svim tonerima ispadne skuplje od novog printera!
Podižem temu! Treba mi za kucnu upotrebu, nekako preferiram hp. Koji uzeti a i da tinta nije preskupa? Hvala
Mi smo prije 3 mjeseca kupili Epson EcoTank L3150 i jako smo zadovoljni s njime. Printamo i printamo, a tinta ne vidis da se uopce trosi. Kazu da bi nam ona sto smo je dobili s printerom trebala potrajati 3 godine. U svakom slucaju preporuka.
Onaj moj HP i dalje košta oko 350 kn i dalje printa. Ima 2 god garancije, wifi i sve što treba. Tri je puta jeftiniji od tog Epsona. Nestalo mu je plave boje, ali printa rozasto ili smeđasto :) svaki dan printamo za online nastavu, pa nije bitna boja.
Dvije već godine printa punom parom.
Beti koji?
Ja imam samsung x 430w, odlično printa (laserski u boji), cijena oko 1000 kn, nakon 2 g. mijenjali samo crnu tintu (zamjenska je oko 200 kn).
Nije baš jeftino ali je kvalitetno.
Imala sam Hp odličan ali problem i da bi printao bilo sto mora imati sve tinte unutra a ima ih 5,6. Taj vise ne podrzava novije windowse i comp ga uopce ne moze prepoznati...treba mi nesto povoljno i da tinta nije preskupa...
HP 3635, onaj bijelo-plavi. Taj imam. Ima jednu crnu tintu i jednu u boji. Crna je oko 100kn, u boji oko 150.
https://www.youtube.com/watch?v=E8RkfBX0nhQ
Beti, povoljan je..vidim i skenira jel ima i kopiranje ne vidim na popisu?
Ima.
Odlično, proučim ga još malo ali cini mi de skroz ok. Hvala ti puno!