Zato Apri ne objašnjava voj nick ;)Quote:
Originally Posted by apricot
Printable View
Zato Apri ne objašnjava voj nick ;)Quote:
Originally Posted by apricot
dugo godina sam uz ostale poslove (voditeljske-tajničke...) vodila jednu dječju emisiju pod tim nazivom (po meni i sponzoru)..jingj ej bio...majamajamajica naša mala emisijica, svakog petka ispočetka...
Naravno, majčinski osjećaji su u meni od kad znam za sebe, pa je bilo jasno da bi ja trebala to raditi :mrgreen:
Po tome me na kraju zvao cijeli grad..
Nego apri, zašto si ti marelica, zašto nisi npr. čoksi ili sl jer toliko voliš čoklidu? prosvijetli nas.. :?
na jednom od uzv-a lada je na fotki ispala s duuuuugim nosićem i dobila svoj prvi nadimak koji je eto i moj nick.
Frida je bila moja mačka (ona je ime dobila po Fridi Kahlo, a ne po gopčevoj Fridi). Macu je moj tata odveo k sebi u Istru, a ja sam uzela njeno ime kao nick.
Amalthea je jedan od Jupiterovih prirodnih satelita.
Kao mlađa sam obožavala astronomiju. Nije da me sad ne zanima, ali nemam vremena...
Svakako, samo što dolazim u paketu s MD-om, Kalebom i crnim mačorom. :mrgreen:Quote:
Originally Posted by ninet
apricot, ja se uvijek osjećam prozvana. Tri boje paranoje su moje. :)
Brat me kad je bio mali zvao jaja no pošto je jaja bilo zauzeto uzela sam yaya
ja svoj nick imam od 1978 odnosno tak uzasno dugo da sam vec zaboravila zasto je bas taj koji je, al zapamtila sam da je godina bila 1978... i da je bilo u vlaku... al zasto bas mukica... e to nisam zapamtila
inace - svi zivi me poznaju pod tim nadimkom... cudno mi je skroz kad me netko zove mojim pravim imenom
i na poslu me tak zovu... ma svugdje
i svi me tako zovu osim MM-a... on mi ni u ludilu ne bi rek'o Mukica... :mrgreen: :roll:
cak me i mama tak zvala... al kad bi me zazvala pravim imenom znala sam da je neka gadna frka
uglavnom nick mi je ko ime, cak ga i na vizitki imam napisanog :P
Eto, sad i to znam!Quote:
Originally Posted by Amalthea
Moj nick - kombinacija imena i prezimena (odnosno prezimena i imena :P )
Audrey je biljka-mesožderka iz filma 'Mala prodavaonica užasa', a biljke mesožderke i kaktusi su moja strast i zanimacija... bili, sad imam drugu zanimaciju, onu iz potpisa.
Naprosto sam frustrirana jer mi je nick samo kombinacija imena i inicijala prezimena.
ja sam takodjer pokazala izuzetnu mastovitost pri izboru nicka... :roll:
Meni je, kao i Mukici, moj nick moj identitet, svi me tak zovu...
A dao mi ga je svekar dok sam bila mala curica i dok mu još nije bilo u peti da ću mu biti snaha...
Naimekaj...Moj Miro i ja smo odrasli u istoj ulici, a ja sam se ko mala često igrala s njegovom mlađom sestrom i onda me on uopće nije zanimao, dapače, bojala sam ga se :lol:
A ja sam oduvijek pila puno vode i njihov tata me znao zezati da me uvijek čuje već s vrha brega kako dolazim k njima jer bi mi voda klokotala u trbuhu :lol:
I tako sam postala i ostala kloklo :)
Ja sam pokusala biti maštovita ali se pokazalo da i nisam bila jer su svi nickove iznikli iz te moje mašte već bili zauzeti, tako da sam se odličila na varijantu ime minus jedno slovo.
kako se to zoves: Milka?
amila?
i svizac zamota čokoldu :lol: ma ne probaj sa slovima ispred nickaQuote:
Originally Posted by tamy
prezime + godina rođenja.........
da, stvarno sam jako mlada mama! :*
gdje me nađe :DQuote:
Originally Posted by ivarica
ja sam silno željela niku, a kad sam se registrirala baš sam bila na jednom transferu 6.12...
A za moj nick imate pravo tri puta pogađati. :lol:
Inače, kad sam se registrirala na Rodu, još na onaj stari-stari forum, ime-nick je bilo puno uobičajenije nego sad.
ja jednostavno toliko volim: milku, lindt, (kršitelj koda), nutela i ine... tako da meni samo to mogu biti asocijacije:-)
Mi ovako zovemo našu curicu, baš je prava miškica!!!!! :heart: Samo da joj ne ostane do fakulteta...
dominik
lea
gabriel
moje nema nauke ime i prvo slovo prezimena :lol:
Ja sam sa_baleta...
Dolega, baš si to lijepo iskombinirala :angel:
eugen je sam sebe kad je bio mali prozvao ege.
curica iz parka je mene prozvala egemama.
svi me godinama sa foruma znaju pod ovim nickom iz kojeg su me prozvali; ege ili egica.
eugen sam sebe od dvije godine zove eugen, a ja ostala egica. ukrala dijetetu nadimak :mrgreen:
a i kod ivarice ista stvar :roll:
Inace se svugdje potpisujem svojim uobicajenim nickom vanja2 (ime + 2, jer mi je jednom, gle cuda, bio taj nick zauzet ... i onda sam ostao takav svugdje gdje se tarzi neki nick), no vidio sam da ovdje skoro svi imaju neke tajanstvene nickove pa sam se i ja odlucio bar malo sakriti iza svoje roditeljske pozicije radi koje se najcesce i javljam.Quote:
Originally Posted by kloklo
A u medjuvremenu ste vecina vec i tak i tak skuzili koje mi je pravo ime ... koje mi je bas fora, jer je rijetko.
Tatek, ja znam 3 ženske Vanje i 4 muška. Tako da baš ne bih rekla da je rijetko ime...Ali je lijepo. :)
:) Hm, ja sam htjela biti zapravo sophisti_cat, al kako nije moglo,ostadoh s nekim nedefiniranim nickom, bas nije ni gramaticki,al nick je "samo" nick...usput, ima nas jos macaka tu...cat... :lol:
Krajnje nemastovito - kombinacija imena i prezimena. :/
Ali ocekivati originalnost od jedne majke cetvero djece bi ipak bilo pretjerano...
lol :lol: lolQuote:
Originally Posted by dille
Quote:
hahahahahahahaha :lol:
Nitko neće vjerovati, ali ja sam još uvijek djevica.
I već 3 godine imam 29. 30 je da izgledam izazovnije :P
zasto ne? i ja sam :mrgreen:Quote:
Originally Posted by Virgo30
Nasluceno ti je...ko zna....Quote:
(Al ja umrem svaki put kad vidim Gabija) :angel:
Pozdrav djevicama!
onda zamoli adminicu da ti mijenja nick u nanny FrannyQuote:
Originally Posted by Virgo30
a ja sam se registrovala sa Njojza, pa kad nije htjelo raditi posatala sam mamaNjojza
a vec sam pisala negdje da je to zbog moje zezancije:
"kazem ti ja njojzi, slusaj njojza"...i tako me godinama dragi ljudi zovu Njojza
a MM je njemo jer sam i njemu govorila "kazem ti ja njemu, e moj njemo" :mrgreen:
Ja sam totalno neinventivna u tim nickovima, pa maznem nečije ime. Već sam par ljeta luda za mjuziklima :oops: , a Bomballurina je mačka lutalica iz Catsa, jedan vrlo super lik (da barem imam štogod od tih osobina....)