Kosjenka i ja se tako stalno mislim. Mi koristimo kondome, spiralu i pilule ne mogu, ostalo.... koje ostalo?
Kupujte na metar pa neće pofaliti :mrgreen:
Da i nama je to problem, svako malo kreneš na najgornju policu, kad ono - nema!
Printable View
Kosjenka i ja se tako stalno mislim. Mi koristimo kondome, spiralu i pilule ne mogu, ostalo.... koje ostalo?
Kupujte na metar pa neće pofaliti :mrgreen:
Da i nama je to problem, svako malo kreneš na najgornju policu, kad ono - nema!
ponosna na svoje dvije kceri. to je sve sta cu reci na ovu temu :mrgreen: :P
niti kod mene ova metoda ne pali.
nakon prve menge ostala trudna s tom 'metodom zastite' i to par dana prije nove menstruacije.
pa ti reci...
Meni je metoda s kondomima funkcionirala osim jedanput :mrgreen:
I to kad mi nisu trebali biti ni plodni dani.
Sjetim se toga dan-danas kad me malac nešto traži i onda doda na kraju naglašeno "SADA!" :aparatic:
Ah...koliko ja samo znam gledati u Elicu i kad samo pomislim kako po našim razmišljanjima ona nije trebala biti s nama, pa si mislim kako je divna i predivna i kako bi sve bilo drugačije da je nema. Drugačije u negativnom smislu naravno.
Pa gledam odnos nje i seke, kako voli brata, kako su svi troje još više nekako povezani (bez obzira koliko se i svade i krešte jedni na druge). Ma predivno..Nek se ona nama pridružila :zaljubljen::heart:
Zvučim možda malo i patetično, ali s njom su sve kockice sjele na svoje mjesto....
Ono što se da primjetiti na ovoj temi je da metoda zaštite 'vadi ga van' mnogo češće rezultira djevojčicom nego dječakom.
Zapravo je to i za očekivati jer muške spermiće treba ispucati da bi stigli gdje treba a oni ženski mogu prevaliti i
veći put.
Inda_Os, to sam već odavno i ja primjetila. ne samo na ovoj temi i forumu nego općenito.
Kosjenka i vissnja: http://www.ebay.co.uk/itm/100-DUREX-...item2a2239bc97
Nama je ta metoda uvijek palila, prvo planirano iz prve, ovo drugo koje čekamo, nakon par mjeseci neuspjelih pokušaja. Sjećam se da smo nešta kratko kupovali kondome, ali brate skupi, a na početku ih i više trebalo :lol: Tako da, nama se ova metoda pokazala kao sigurna :peace:
Ahahahah Jurana, hvala :mrgreen:
Sto komada, mirna sam do zauvek
e da
kad hoces kad neces
Nas je ta metoda uspješno služila godinama. Više je ne koristimo, jel nam se neda. Ipak ona zahtijeva određenu samokontrolu.
Ajme Jurana, pa toj kutiji bi prošao rok trajanja :)
Nama ova metoda funkcionira 9 godina.kad hoću ostati trudna moramo se dosta truditi.
Sad sam trudna sa trećim i nastavla tom metodom.
Ja nesmijem pilule,nesmijem spiralu,alergicna na kondome pa nadju onda neku adekvatnu zaštitu.
Ali ta metoda ovisi o spretnosti muškog i plodnosti ženskog partnera.
Pa normalno da ova metoda funkcionira ( u kombinaciji sa premalo sexa ) :alexis:
S tom metodom nikad, ali NIKAD nisi sigurna. Govorim iz iskustva :-) Naime, ja sma isto tako pazila da je to samo koji dan poslije menge i sad sam trudna :lol: Problem je u tome što se ciklus vrlo često može poremetiti iz tisuću razloga; stresa, promjene klime, hormoni, svašta. Nikad nisi sigurna da ćeš taj mjesec dobiti točno u dan i da ti se nešto nije poremetilo pa dođe ranije ilikasnije, a s tim se pomjere i plodni dani. Meni je skoro uvijek menga bila točna, ali u to vrijeme sam bila pod dosta velikim stresom i došla je ranije. Kod te metode uvijek jedan dio spermija izađe i prije ejakulacije tako da zaista nije se s tim igrati ako stvarno ne želiš ostati trudna :)
ajde dobro, u 4 godine bi i potrošila :)
Zasad skulirana, priznajem da sam od tebe pokupila link :angel:
Ali, jel ti se čini da su bili jeftiniji onda?
Ne znam za te s ebaya, ali kod nas su bas poskupili. Prije 10- ak god paket je bio oko 12 kn, sad su blizu 20. Kn..
Kod nas funkcionira već 10 godina ( ostao je unutra samo kad smi radili na bebama,oba puta od prve )
Nije da nam je to zaštita,ali eto,funkcionira,iako ne preporučujem takvu vrstu " zaštite " za one koji nipošto ne žele bebu. Ja se " štitim " i molim Boga da se zalomi.:D
kaj stvarno uzimate s ebaya kondome? ja se tog nikad ne bi sjetila
pa sjetis se kad ti se preko nekoliko puta dogodi da ostanes bez njih u sitne sate,sta su ona 3 po kutiji...pa ti onda muzu bed sto to svako malo ubacujemo u kosaru za spenzu....
i onda vidis koliko su masu jeftiniji na netu,em diskretna dostava.... i onda se vise ne moras o tome mislit jedno vrijeme/nekoliko godina,kako kome LOL....
opet pada kiša.... živa depra.... i onda pročitam ovo.... LOOOL
što je najbolje i mi se tako "pazimo" i imala sam jednom daaavno situaciju "samo sam malo" uf
:lol: pa ti kupuj prek' neta! Inače, "vadigavan metoda" u 13 godina ni jednom nije podbacila, a kad smo se htjeli zaigrati najdraži su mi bili Durex sensitive, 6 kom-30 kn (jedino me na njihove lubrikante ne svrbi i ne pecka poslije), al' sad nam i tak ne trebaju jer su radovi u tijeku :oops:
Preko 4 godine pouzdana metoda, a planirano trudna od prve :)
Ispravak; 6 godina