Nije, nije, Roses još radi, baš sam neki dan dobila letak, i ovako kad oni to lijepo slože izgleda da ima svašta.
Printable View
Nije, nije, Roses još radi, baš sam neki dan dobila letak, i ovako kad oni to lijepo slože izgleda da ima svašta.
Koji šoping...i ovakvi izleti su nam postali luksuz - dok platiš cestarinu, ulaznicu, benzin, klopu, kavu, sladoled...možeš 2 dana toćat noge negdje na moru preko kolektive...
taj kozjak ti je doslovce iznad tog nekog šoping centra (izgleda kao dvorac; sve neke kule i bedemi)
ako se odozgo pjan smandrljaš, upadaš direktno unutra
i OBAVEZNO rezervirajte, gužva je
(i, još jedna molba: kad smo bili, ostavili smo Orkin flis; jel ga možeš uzeti i donijeti u Zagreb? ljubičasti)...
kolegica s posla hvali isto taj KOzjak.
možeš komotno ići po staroj cesti - iako do Trakošćana ne bih preporučila - radovi su na jednom dijelu.
Mi kada idemo na izlete izbjegavamo autoceste - puno ugodnije je putovanje, a i svašta se usput još može pogledati
Pogotovo je zanimljiva ta zagorska autocesta. Do Krapine je nekih 20 kn, o preostalih baljda 8 km do Trakošćana platiš sve skupa 40 kn. U tom smjerui nikada, baš nikada ne idemo do kraja - izčazimo ili u Krapini ili u Đurmancu, a najbolje sve bez autoceste
Mi smo jednom davnih dana tj. godina s društvom išli preko tih lokalnih cesta. Nismo baš bili sigurni idemo li u pravom smjeru i stali priupitati. Većina nije bila nakon toga ništa pametnije :mrgreen: jer je čovjek pričao bednjanski dijalekt, a manjina tj. ja je pretpostavila da smo na pravom putu. Ipak sam ja putovala cugom 8-) u srednju školu.
gle, stara cesta je skroz Ok. ne ide niuda okolo.
Jedini problem je kaj su stalno radovi na pojedinim dijelovima
je i moji su tamo jeli neki hamburger zadnji put
ima i hotel preko puta
http://www.hotel-trakoscan.hr/gourmet/
Zlatna guska ne radi već jakooo dugo.
Imaš zlatne gorice
http://www.zlatna-guska.com/ i zlatne ruke (ako je još uvijek otvoreno- nisam sigurna)
Da dodam za Vž, fino kuhaju u Santa Mariji (ali nije neka terasa i pogled jer je restoran na glavnoj cesti prema Sloveniji) http://www.santamaria.hr/ - fino, velik izbor jela, ok cijene i brzi su
a Katarza (u blizini groblja, 5 min. pješke od centra) ima predivnu terasu
http://www.facebook.com/katarza.vz
Evo i ja preporučam Klet Kozjak :-) , bilo nam je jako lijepo, divan dan, klopa vani s pogledom na brojnu kozju obitelj, djeca oduševljena.
Porcije preobilne, šteta što smo za djecu nešto naručivali jer su se komotno mogle "namiriti" s našeg tanjura.
Super! Sad i ja planiram u Klet Kozjak prvom prilikom.
Mi smo bili na drugoj strani, u Mariji Bistrici pa na ručku u Lojzekovoj hiži, također spominjanoj na forumu.
Hrana korektna, cijene umjerene, porcije nemoguće velike - ne treba naručivati posebno za djecu.
ali su se prostituirali
kad smo tek počeli ići k njima, prije 11 godina, bilo je divno
ali onda su s godinama postajali sve komercijalniji i... ne idemo već nekoliko godina
mi danas opet završili u dva potoka
tamo nam je ko doma
teta Dragica nam se uvijek istinski obraduje i uvijek baš uživamo <3
Mi smo u Lojzekovoj bili samo jednom prije 8 godina i ručak je bio razočaravajući - sve hladno i masno. Može bit' da nam se tako slučajno potrefilo, ali ostane u sjećanju pa me ne vuče opet doći. Dva potoka su i meni draga, baš je domaća atmosfera (klopa je standardna, a kako već rekoh - nismo izbirljivi, dovoljno mi je da bude svježe pripremljeno i korektno).
Svi ovi koji postanu jako popularni, nakon nekog vremena zbog masovnosti posjeta izblijede.
Danas su bile pričesti pa je očito bilo obilje hrane tako da je sve bilo stvarno toplo i friško. Juhe su im OK, daju puno salate, a najbolja od svega je bila rakija od oraha.
Inače mi je po svim tim zagorskim krčmama hrana više manje ista i ništa posebno. Ako je korektno to je super.
Dva potoka su i meni među boljima po hrani (premda sam baš često pročitala da se ljudi žale). Ja volim roštilj a tamo mi je solidan.
a mi bili na 5. strani :-) u Slanom dolu, kratko planinarili jer sam morala biti na dometu mobilnog signala, ručali kod Goge, uglavnom uživali :yes:
Mi smo danas htjeli ručati u Kleti Kozjak i moram reći da mi baš i nije nešto. Otišli smo jer je bio slobodan samo jedan stol koji je dijelom bio na suncu pa nam je bilo vruće, ali generalno mi se ne sviđa okoliš - nema baš puno prostora za igru i zabavu za dijete, a bome niti te koze mi se nisu činile nešto dostupne. Otišli smo u Dva potoka gdje je kao i uvijek bilo super - samo, niti tamo ne bi bilo stola da nismo odmah zvali i molili da nam rezerviraju jedan.
Hm, sad opet gledam slike pa mi opet sve lijepo izgleda i čini mi se da je problem bio u tome što je sve bilo zauzeto.
Nakon izleta u Trakošćan gdje na ručak u blizini (može i cca 20km u krug), za cca 50 odraslih i djece...hvala! Trebaju mi svježije preporuke.
grešne gorice, ali treba pitati jel treba rezervirati, za 50 ljudi vjerovatno treba ali je više od 20 km do tam
ili Ćuček Đurmanec ali tam nisam već dugo bila na klopi
Klet Kozjak
Restoran Preša, Krapina
ili sam hotel Trakošćan, imaju finu klopu
Hotel Trakošćan.. Odlična hrana i ugodan ambijent.