Ima i u uk,pa naručujem od tamo,a naručivala sam i iz amerike preko njihovih retailers i ,e-bay
Printable View
Ima i u uk,pa naručujem od tamo,a naručivala sam i iz amerike preko njihovih retailers i ,e-bay
Pio pio su odlične-mekana koža,nosi po doma i za van i sve su ultra lagane.
Al nam trebaju i patike a oni ih nemaju(samo jedan premali muški model),pa gledam pediped
Hvala puno, da, definitivno sam se odlučila za Originals (prewalker). Škrtica bih najradije odmah naručila 3 komada da uštedim na poštarini ahahaha, ali nisam pri lovi pa ništa od toga.
Jedino me sad buni ta dostava. Kažete može u Sloveniju (imamo tamo neku vezu koja bi mogla primiti cipele i poslati nam). Ali kad naručujem, ne nude mi opciju Slovenija???? Kako je to moguće? Nema Slovenije ni Hrvatske, a ima recimo BiH. Ne kužim, ili ja nešto krivo gledam :/
Evo slala sam im mail, potvrđuju da se može u Sloveniju slati. Samo meni nije nudilo tu opciju kad s one sve zemlje izlistaju, moram bolje proučiti..
Slovenija će ti se nuditi kad budeš kreirala billing i sh-ip-ping adresu.
Hvala, e sad imamo drugi problem :/ kad idemo platiti, ne prima nam karticu (American mislim da je rekao muž). Kažu zato jer se ne poklapa adresa isporuke (Slovenija) i adresa kartice. Što je to moguće da zato ne prima??? Što stvarno neću na kraju naručit sandalice ove :(
Nemoguće da je zbog toga-jer ja uvijek platim svojom karticom ( master), a s(kršitelj koda)ing adresa mi je u Njem. Stavi s(kršitelj koda)ing i billing adressa da su ti iste ( to je samo gdje da posalju račun, a tebi ce normalno skinuti s tvoje kartice) . Znaci ako narucujes na npr tetkinu adresu stavis sve njene podatke na s(kršitelj koda)ing i billing adresu ( slovenija jel) , a kad te pita za podatke kartice tek onda upisujes svoje podatke...
I ja sam imala shi-p-ping adresu u njemačkoj, pa su me kontaktirali da provjere, nakon toga je sve bilo ok, sljedeća narudžba je prošla automatski. I poslali su dar jer su gnjavili. :-)
Plaćala sam Visom.
American express je gotovo nepoznata kartica u US, kako čujem.
Dajte mi objasnite kako naručit u slo, ima neka posrednička firma ili?
Izabrala sam prekrasne sandale al nemam nikog u eu da mi pšalje
Amerikanci bas ne vole Amex I cesto ga prodajna mjesta uopce ne primaju. Billing adresa u pravilu mora biti tocna jer prodavac ima pravo zvati banku kpja je izdala karticu I provjeriti njenu valjanost (to se I radi) I ako ne stima, nece dozvoliti kupovinu.
I hoću li ak navedem najbližu mi poštu u slo za mjesto primitka platit kakve uvozne troškove za nekih 120 dolara?
Ajd me savjetujte,please!
Ne računaj na cijene u usd.
Za EU vrijede cijene u eur koje su više.
Ne kužim Mojca, mogu naručit na poštu u slo,ima carine,nema carine?
Nama, ali kad naručujes u EU ćeš dobiti cijene u eur koje su veće od cijena u usd koje dobiješ kad naručujes u USA.
Ma znam to,neg ima carine?
I kaj preporučaš?
Pa to je tvoja odluka.
da mi je prevesti tvoj odgovor
Ni ja ne kužim što tebi nije jasno..
Evo sad sam na kompu, pa mogu u miru...
Carine iz EU nema... iz USD ima.
Ako ti je pošiljatelj iz USD fizička osoba do 300 kn nema carine, a ako naručiješ od trgovca/proizvođača, do 160 kn nema carine.
Bar su to bile zadnji iznosi koje ja pamtim. Carina se plaća na iznos na računu + poštarina.
Pa sad ti računaj što ti je isplativije.
Pediped dispečerski centar za EU je u UK... bar su od tamo meni stigle dvije pošiljke koje sam naručila u Nemačku, na prijateljicinu adresu. Dostavili su u roku 3-4 dana...
Najbolje bi bilo naći nekoga u USD tko uskoro dolazi i ima prazan kofer, pa naručiti iznad 75 usd na njegovu adresu i imati besplatnu dostavu i proći bez carine. :)
Pa onda ak zapravo šalju iz uk, tebi poslali u njemačk ,tak meni mogu u slo, jer unutar eu nfema carine i dr poreza.
Eto, sad mi je jasnije ali ipak još ne znam hoće li mi naplatit išta ili ništa od poreza.
nece ti nista naplatiti.
Neće, ako gledaš EU cijene.
Pa jel netko naručivao na poštu u slo?
Ne kužim ak zapravo šalju iz uk jel se to ipak računa kao da šalju iz amerike,mislim zbog poreza
Nisamvidjela prethodne postove, hvala vam!
Znači moram pazit da platim u eurima
Cure, kak su sa veličinama? Treba veće naručit ili? Moja sad adidas nosi 34, ostalo 33, a prema pediped dužini trebalo bi biti 34 ili 35.
MAh kad je bila mala, sjećam se da sam dosta veće morala uzeti....
Ako može Vaše iskustvo?
Meni se čine malo veće i dosta šire. Odustajem od pedipedica dok ih ne budemo mogli probati prije kupnje.
Iz mog iskustva, različiti modeli različita veličina cipelice.
Cure sad nose u vrtiću jedne od sandala koje smo kupili u 6 mj. One iz linije Flexx su im bile samo malo velike i dosta široke. A ove grip&go su im još dosta komotne iako ih nose sa bičvama kao papučice 3 mj nakon mjerenja noge.
Odi do baby centra ako možeš pa probajte neke u tim brojevima prije nego naručiš.
Moj je nosio samo Grip n Go i nisu bile nista manje nego neke druge cipele. Svakako su bile sire jer je u njih stao... druge smo u toj dobi uglavnom morali kupovati u siroj varijanti.
Različite su, čak i unutar samog Pedipeda.
Moja sad nosi ove http://www.pediped.com/Products/Flex...y__RS1451.aspx broj 26 a ove http://www.amazon.co.uk/Axel-Mid-Gre.../dp/B00LSZOBT2 broj 25.
Inače, od naših nosi Ciciban papučice br 26...
Hvala cure!:heart: Vidjet ću šta i kako, javim ako kupim tako da znate veličinu usporedit sa našom.