Margaretice, mislim da je dobra odluka da nastavis doji . Da bi nagli prekid za njega bio uzasan sok. A tko moze garantirati da bi onda projeo, ili da bi htio jesti raznovrsno. Tvoje mlijeko je ipak uravnotezen izvor raznih nutrijenata.
Ja bi ga mozda na tvom mjestu pokusala svaki dan (il svaki neki) na dva-tri sata ostavit s tatom, ili bakom, ili nekim s kime mu je lijepo. Mozda bi njima stogod vise pojeo.A, ako i ne bi, brzo ce doc cici.
A kapi, ako ne ide, i ja bi mu nakapala na nesto sta voli. Mozes ih vjerojatno i u vodu nakapat (ako pije), ili u malo izdojenog mlijeka. Al isto bi mu i nastavila objasnjava da ih mora pit.
Mi smo se jucer vratili s puta, i sam je sjeo za stol za rucak, i za veceru, i vikao, papa, papa, i skroz dobro jeo. I cak sam ga uspila odgovorit od cicija ponudom druge hrane (sto nam na putu nije prolazilo ni pod razno).
Ja mu kuham sve isto sto i nama, i svi zajedno jedemo. Ajd, ne stavim mu gljive na pizzu, al to je to. Tako da se trudim da nam svima prehrana bude sto raznovrsnija, da jedemo povrce, voce, meso ribu, s ne previse zacina. A najdrazi su mu meso... I sladoled. Kad prolazimo pokraj ducana, pokazuje prstom prema skrinji i vice mmmm.
Volila bi da jede malo vise jogurta i sireva.