~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~sretno!
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~sretno!
Jučer me opet pitala "Mama, što ako umrem?".
:scared:
Ne poznajem tvoju kćerkicu, niti vaša obiteljska uvjerenja, ali ako joj paše appeal to reason - pokušaj joj reći da je već na tome bila 4. puta i da je bilo sve OK. Veliki zagrljaj!
Sretno maminoj pjevačici :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Rekla sam joj da je ona jaka i zdrava djevojčica i da je toliko toga već uspješno proživjela u svom životu, te da ja na to gledam kao na pozitivnu priliku za kvalitetnije kretanje, lakšu igru, spretnije pentranje i ljepše stopalo, te da ima podršku svih nas u oporavku i da će i ona biti zadovoljnija kada se oporavi i prohoda.
Naime, trenutno je u fazi da počne iz čista mira plakati i dozivati svoju pokojnu nonu (moju baku kod koje smo živjeli neko vrijeme i koja je umrla prije 3 godine). Počne doslovno roniti krokodilske suze i govoriti kako je žalosna što je nona nije vidjela kako je narasla i žali što ne može zagrliti nonu i igrati se sa njom. Takve faze sam i ja imala kao dijete, iz čista mira bih se rastužila i počela neutješno plakati za djedom. Pretpostavljam da je to normalna faza u odrastanju...
I moja mala se zna sjetiti djeda i bake i reći da je žalosna što su umrli, iako živimo 400 km od njih i bila je mala kada su umrli svejedno ih se sjeti
Šaljem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ,da op. prođe super i da se brzo oporavite!
Nije joj lako. Zna sve što ju čeka i što bi se moglo dogoditi. Sigurno joj se to stalno mota po glavi. Tako se sjetila i prabake...
Evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~, pjevačici za hrabrost, mami za snagu.
Ma da, nije više mala, odnosno dovoljne je velika da otprilike zna što bi se sve moglo dogoditi, bez obzira što se svi oko nje trudimo biti pozitivni i ne raditi dramu.
mamasch, naravno da će biti sve OK!
A mi smo ovdje da pošaljemo vibre da sve prođe što bezbolnije,
kako fizički tako i emocionalno :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mislim da si joj baš dobro odgovorila, a suočavanje sa smrtnošću je normalno. Sretno na operaciji i poslije!
Danas smo krenuli sa pregledima i skupljanjem nalaza za zahvat.
...
:heart:
sve će biti u redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Samo hrabro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brzo prođe!
Prekosutra...
Brojim sitno, muka mi je u želucu.
Kćerce lagano nervozna.
ajoj
sve će biti u redu :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Samo hrabro da cura ne osjeti nervozu :love2:
drži se, sve će proći u najboljem redu! :love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
drži se mamasch
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve što pre i što uspešnije bude iza vas
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~:heart:
Nadam se da je sve dobro prošlo i da će jednako tako biti i sa oporavkom koji slijedi!
~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~:love2:
Dijete jučer operirano, trajalo je 3 sata, doktor je zadovoljan makar kaže da se nadao da će moći više napraviti. Cijelo popodne ju je mučila anestezija, bilo joj je zlo, ali od sinoć nije povraćala i jutros je uspjela malo jesti i piti. Boi je noga ali nije ni čudo jer su joj jako raskopali stopalo. Strpljiva je i disciplinirana, ali bi htjela doma jer joj falimo i mi i buraz. Btw. buraz nije cijelu spavao jer se brinuo za seku i falila mu je...
Hvala svima na dobrim vibracijama, nadam se da će ribica za koji dan doma na kućnu njegu.
Sretno i dalje, da je postoperativni tijek što lakši i da stopalo bude bolje!
Čeka nas još jedna, 6.operacija, kad curka navrši 12-13 godina, i ta bi trebala biti zadnja jer se nakon toga ne bi ni smjelo više dirati nego se treba pustiti da se razvije do kraja pa kako bude.
~~~~~~~~~ da ide što prije kući i da rezultati operacije budu što bolji
za što uspješniji oporavak ~~~~~~~~~ :heart:
Drage moje, curka je puštena kući u četvrtak 06.06., noga je u gipsu do prepone, boli je i svrbi ali sretna je što je kod kuće.
Ovaj četvrtak imamo kontrolu i pregipsavanje, i tako još 4-5 tjedana.
Neispavane smo obje, ali eto neka je sve dobro prošlo pa ćemo i ovih mjesec i pol pregrmiti, samo da prohoda i da noga bude OK.
Puno hvala svima na podršci!
:-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da čim manje boli!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što brži oporavak i što bolje rezultate!
~~~~~~~~~~~~~~za što bolji oporavak.
~~~~~~~~~~
Da sve bude dobro. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
nadam se da je sve dobro i da odbrojavate zadnje dane gipsa
sretno