:-D:-D:-D:-D:-D
WHOOOOHOOOOOO!
čestitam!
puse princezama!
Printable View
:-D:-D:-D:-D:-D
WHOOOOHOOOOOO!
čestitam!
puse princezama!
Od danas vise niste sami, nista nije kao prije, od danas dvije zvjezde male s ljubavlju vas griju...
Dobrodošle snahice moje, sretne nam bile :-D :-D
Draga Mare41 - od srca ti čestitam i želim ti da ostatak života provedeš sa srcem punim ljubavi :heart:
Mare, najveće čestitke!
Mari i njenom dragom cestitke od srca a malenim djevojcicama velika dobrodoslica!
Draga Mare cestitamo od:heart::heart::heart::heart::heart:
mare41 naša, i ovdje čestitam TM i tebi :-D:-D:-D!!!
ljepotice, dobro nam došle!:heart::heart:
:klap: Poljupčići djevojčicama i njihovoj hrabroj divnoj mami,
a tati i mami iskrene čestitke! :heart::heart::heart::heart:
Da, super imena!
Mare41 čestitke na najljepšem poklonu ........:heart::heart:
Dobrodošle djevojcice, čestitke predivnoj mami (i tati, naravno :-)), puse!
Mare živo se sjećam naše kave u Pragu...
put je bio dug ali je zato nagrada sa kamatama...
pusa malim Čehinjama i njihovim roditeljima od vaših slavonskih Čeha :)
Mare čestitke :heart::-D:-D:-D
Mare draga čestitam još jednom tebi i tvom mužu,curama sve najbolje,sretna sam i ushićena skoro ko da sam i sama opet rodila!!!uživajte napokon
Od srca najljepše čestitke Mari i obitelji. Djevojčicama želim puno zdravlja i veselja! :*
Joooj, super... :heart::heart: Čestitke presretnim roditeljima!!!
Vrijeme je za suze radosnice! :joggler:
Čestitke sretnim roditeljima :-D:-D
Čestitke ponosnim roditeljima i dobrodošlica dugo čekanim curkama :heart::heart::heart: !
Iskrene četitke ponosnim roditeljima, a curama puno sreće i zdravlja u budućnosti :-)
suza suzu stiže..dobrodošle dugoočekivane djevojčice! mama i tata čestitke do neba. sutra će Riječanke i Istrijanke trgnuti jednu za dvostruko proširenu obitelj!
Čestitke roditeljima, a malenim princezama sretno i veselo djetinjstvo :-D :-D!!!!
A uz takve roditelje ne sumnjam da će imati sretno odrastanje :zaljubljen: :zaljubljen:
čestitke od srca :-D
Čestitam!!
Ajme Mare, sad tek vidim, rasplakalo me!! <3 Draga, cestitam od srca! Curke, dobro nam dosle! :*
Hip, hip, hura!!!!!!! Neka ste nam sve 3 žive, zdrave i vesele, da se brzo oporavite i mazite kod kuće! Čestitke mami i tati, a malim damama dobrodošlica!!!!
Ajmeeee koja radost, plakala bi sad od sreće! :-D:-D
Mare draga čestitam od srca, a curama želim svu sreću svijeta! :heart::zaljubljen::zaljubljen:
Ajme koja vijeeeeeest!! Rasplakala sam se od srece! Draga mama Mare41 cestitam od sveg srca tebi i tm, a curama zelim dobrodoslicu!!!! :-D
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Čestitam Mare, i dobrodošle djevojcice:-D
mare,čestitam od :heart:
mare41 napokon je došao i taj dan. Čestitke i tebi i mužu i obiteljima a curama velike puse i zagrljaji dobrodošlice.:-D:-D
Čestitke od :heart: sretnim roditeljima i velika dobrodošlica dugoočekivanim princezama :pivo:
Dobrodosle, curke! Cestitke mami i tati!
Cestitam ponosnim roditeljima na curkama!
Mare, brz oporavak I uzivaj u ljepoticama!
najisčekivanije bebe foruma su stigle :) curke dobrodošle na ovaj svijet, tako lijep jer ćete imati najbolju mamu na svijetu!!!!!!!!!ti mare što si nosila ovaj forum godinama, pomogla svima nama napokon u naručju dva anđela! da nam se što prije oporaviš i uživaš s curicama i mužem to ti od srca želimo ja, muž i Marija!
točno tako kao što je prag napisala.
mare, hvala ti što si pomagala.
:-)
mare i mužu, čestitamoooo! :-D:-D
dico, dobar vam život! :pivo:
:sing::preskaceuze:dobra vila foruma postala je mama!!!! od :heart: čestitam ponosnim roditeljima, a curamaželim svu sreću ovog svijetaaaaaaaa!!!!!
:zaljubljen: :gumi:
Draga Mare čestitke tebi i TM, a malenim ljepoticama želim dobrodošlicu i dug i sretan život :-D
ajme sva sam se naježila, plačem :-D:-D:-D
čestitam :heart::heart:
Ej Mare super vjest. Cestitke mami i tati na princezicama! Jako mi je drago zbog vas ! Prekrasno:-)
Mare cestitam,a male princezice dobro dosle :)