serati ili šerati?
Printable View
serati ili šerati?
Meni je retorika mujice neprihvatljiva.
Slazem se sPeterlin.imala sam iskustvo s bioenergijom pa su me zamisli klasicni lijecnici pitali sto se to digodili da mi je dihagnoza puno bolja.
Naravno nisam nista rekla da ne ne zapadne neki poput mujice.
Brate mili ne xanima ne vjerujes pa ne citaj.
To mi je upad vjernika ili ateista na nevjernicki ili vjernicki forum.
Ne trebas ti cijeli svijet uvjeravat u svoje.mene neces sigurno.
ako cemo pravo mujica je krenuo prvi kritizirati metodu u stilu brace sa srebrnjaka
(čudi me da netko i to jos nije tu otvorio, i to bi bilo udruzi ok?)
ali mujica nije nikom rekao da baljezga
Koristi pretraznik, bila je tema o braci.
i kakve veze ima braco sa udrugom?
sto moramo bas skakati na svakoga tko zeli znati vise ili isprobati nesto sto nije znanstveno dokazano?
Mislim , dode zena i kaze :" eto ,probala bih nakon godina na lijekovima protiv bolova (i)lijeciti svoju migrenu rekonekcijom
ili seansama kod brace. Molim iskustva."
vjerojatno bi osoblje trebalo skociti , reci da je vjeruje u nemjerljivo i brisati temu?
Mislim, nitko vise nista ne moze niti pitati?
ne
ne bi trebalo skočiti na to
ali zašto skače kada netko kaze nesto protiv toga?
zato sto mujica na svakoj alternativnoj temi skace :mrgreen:, ako pitas mene to je cak i meni malo too much
a ja sam olicenje tolerancije :angel: :lool:
Ako je mikki previse... Sto jos tu reci?! :D
ali ti ne razumijes, boli mene uvo sta to znaci ili ne znaci (i meni zvuci u najmanju ruku debilno). ali ne bi skocila, ako me kuzis :)
i kako ce netko trositi svoju lovu, na sandale od 2000 eura, rekonekciju, najnoviji lijek koji jos nije dokazan ili privatno rodiliste.. nastavite popis.
ali ti ne razumijes da onaj tko prodaje cipele za 2000 k ne kaze da ćeš nosećii te cipele izlijeciti neku bolest
oni koji se bave alternativom govore to
uzmu lovu, 2000 i puno vise kuna
mujica ne govori nista protiv primatelja usluga
to su često očajni ljudi od kojih je klasična medicina digla ruke
on govori protiv onih koji od takvih ljudi uzimaju novce
pa trebao bi govoriti i protiv ovih koji prodaju krpe pod zlato :mrgreen:
dobro, ja se ne sjecam iz kojih su razloga ovi moji poznanici isli na rekonekciju, ali nisu bilio nesto bolesni
a ovo drugo.. u kapitalizmu izgleda svaka ponuda nade svog kupca, to je tak, jbg. a skakati na svaku nedokazanu metodu je u najmanju ruku bespotrebno, ako ne i neukusno
Potpis na aleksandru70vanju.
Osim toga, ove će teme čitati ljudi koji su u dilemi, koji pokušavaju doći do raznih informacija, iskustava i savjeta. Mislim da je korisno da pročitaju i to da je netko napisao da je sve to glupost i papilova.
A čini mi se i da je sasvim ispravno da netko tko je dio svog života posvetio znanosti i liječenju povremeno reagira na način da ljudima koji nisu dovoljno upućeni ili su dovoljno očajni da novce troše na svakakve stvari, otvara oči ili ih malo prodrma.
Zuska kazes da je ok da netko povremeno reagira...
Ej pa mujica nin stop i uvijek skaxe za svaku napisanu.
To prelazu svaku granicu ukusa, pristojnisti a u njegovom slucaju i onaj minimum kulture ne postoji.
Sorry al sta ja njemu trebam dojazivat da su meni nakon par tretmana bionenegijom svi klasicni lihecnici bilu u cudu i pozitivnom soju.
Ma mo s muslit.briga me sta misli al nek me ni ne pokusava yvjerit jer nece uspjet.
Covjece ako je njemu akupunktura ciribu ciriba ja se pitam wtf?!
Cak je i aleksandrovanja taj dio na svoj nacin opovrgla.
I da mujica opetovano krsi pravila poforuma i nikom nista.
Dragi mujica lihepo nas pusti da raspravljamo o temi a ne o tebi, sto ti je mozda cilj.
Pa nije baš da skače za svaku napisanu, to je pretjerivanje. Znam jer pratim te alternativne teme i mnogo češće kolutam očima nego što Mujica reagira :mrgreen:
Gle, ako smatraš da je tebi bioenergija ili što već pomoglo, zašto te nervira što tamo neki Mujica misli, sumnja i piše? :-)
Eto ti ga na gora si od njega al samo kolutas ocima ipak ne ometas druge stalno :-)
cuj meni smeta to prelazenje granice dobrog ukusa fali mi neki minimum pristojnosti brate mili koju god temu otviris nek krene neka rasprava eto ti jhega uleti ko vitez na konju i sve razbuca :-)
A i ne ponasa se sukladno pravilima podforuma: cemu, zasto, stalno, ne vjerujes pa nemoj pusti druge da mogu mislit drugacihe i imaju drugacija iskustva.
Sorry na tipfelerima...
Priznajem zazirem od bilo kakvih krutih i iskljucivih stavova u bilo kojoj sferi zivota.
Mogle bismo raspravljat što su kruti i isključivi stavovi i vjerujem da se ne bismo složile. Meni je, recimo, krut i isključiv stav onaj koji ne priznaje činjenice do kojih se došlo znanstvenom metodom.
A što se tiče teme, pa i nije neka ako je Mujica sa dva posta može razbucati :)
Ti mislis da je to bilo sve od mujice :-)
Jok nastavak slijedi garant...
Ne kuzim jel se ljubav i odanost mogu znanstveno dokazat pa ipak znamo svi da postoje? Al to je za temu Filozofski kutak.
Za mene je kruto ni ne pokusati razumjet drugu stranu.tipa:ja sam u pravu i to je tako.tocka.
Lili, čini mi se da većina nas razumije barem neke od razloga zbog kojih se ljudi okreću alternativi. Tko zna kako bih se ponašala u nekim situacijama o kojima bolje da ni ne pomišljam, a kroz koje su mi prolazili neki znanci. Stvarno se ljude ne može osuđivati.
S druge strane, postoji hrpa ljudi koja zarađuje na nesreći, neznanju ili nesigurnosti drugih ljudi. To nije ok. Nisu sve metode jednako vrijedne i učinkovite, niti su svi lijekovi lijekovi. Postoji put do toga da bi se nešto zvalo lijekom i metodom koja liječi. I zato mislim da je važno o tome kritički promišljati i upozoravati.
Ovo je ipak i obrazovni forum.
Zuska slazem se s ovim navedenim u zadnjem.postu u potpunosti :-)
neće ti nitko poreći tu rečenicu i sva sreća da postoje takvi ljudi
ali bome ima i ovih drugih i smatram da je odlično što na forumu pišu i ljudi poput mujice, tanje i aleksandre
nisam protiv alternative, ali ovo s meridijanima meni osobno zvuči kao žešća glupost
sad sam vidjela ovo s baljezgarijama
sramota
i tko koga proziva o kućnom odgoju, smiješno
Baš naprotiv mikka, mislim da je "skakati" na svaku nedokazanu metodu koja se reklamira potrebno i "ukusno" - mljac, mljac, njami, njami..
Neukusno je šutjeti po strani i ne učiniti ni onaj minimum građanske dužnosti da se makar digne glas protiv nećeg lošeg.
Svatko u svom području djelovanja.
Netko u zaštiti potrošača, netko u zaštiti prava manjina, netko je kompetentan za dići glaz za ravnopravnost žena, netko zna što je loše u privatizaciji, pa je dužan to iznijeti, a ja teško mogu prešutjeti kad vidim da netko ljudima laže i otima im novac tvrdeći nekakve gluposti za koje znam da su netočne.
Isto tako oni koji zagovaraju to protiv čega dižem glas imaju puno pravo dokazati da sam u krivu. Ali pozivanjem na moj odgoj i proglašavanjem načina moje komunikacije neprimjerenim se apsolutno nimalo ne doprinosi uvjerljivosti ili ispravnosti tih tvrdnji na koje "skačem".
Može neka tankoćutna dušica napisati elaborate o mom neuviđavnom, krutom, nepozvanom, bezobraznom, primitivnom i štatigajaznam kakvom sve načinu komuniciranja na forumu (a i izvan foruma), ali time neće meridijane, 12 niti DNA, aksijatonalne linije, reintegraciju s paralelnim dimenzijama i slične bljezgarije ni za milimetar približiti istini od koje su te bljezgarije svjetlosnim godinama udaljene.
Ja ne vjerujem u univerzalnu istinu. A alternativne metode nekome i pomognu, isto kao i losa privatizacija :mrgreen:
•Tretman se izvodi tako da osoba leži zatvorenih očiju
• Terapeut bez da polaže ruke na klijentovo tijelo radi na njegovu energetskom polju
•Tretman traje sat vremena
"Rekonektivnu energiju svatko osjeti dok u drugim energetskim tretmanima koje također radim, pojedine osobe osjete tek toplinu. Rezultati rekonekcije nisu univerzalni, i ne znam kako će na koga djelovati, ali u svakom slučaju rekonekcija u ljudima pokrene nešto pozitivno"
i onda netko za ovo uzima novce ljudima?
hebote
Ako netko želi posložiti meridijane, treba mu to dobro naplatiti.
...kao što ni lijekovi ne pomažu svakome jednako, a znanstveno je dokazano da djeluju. I imaju brojne nuspojave. I također nam za njih uzmu novac.
Osobno vjerujem u ono što pomogne pacijentu-pojedincu. To je bit liječenja, zar ne? Besplatno, na teret HZZO-a, na teret vlastitog novčanika... Zar svima ne bi trebalo biti svejedno kako je došlo do poboljšanja pacijentovog stanja? I Mujici koji ne vjeruje, i onima koji vjeruju-u što god vjerovali? Rigidni stavovi s obje strane tjeraju me da ponovo propitujem u kakvom to svijetu živimo. Čini mi se da je manje takvih krutih stavova na strani alternativaca (ili su bar manje žučljivi u izražavanju istih i malo više vode brigu o retorici).
a jbg, mnogi se kunu da ih je on izliječio
tko smo mi da u to sumnjamo
mislis, sumLjamo :mrgreen:
:mrgreen: