Prepoznaje i imenuje osnovne boje i još neke (ljubastisti - ljubičasta, narančasta). Brojati zna do deset (nije da sam ga učila da to recitira, nego brojimo korake, stepenice i tak pa si je zapamtio, barem da ih zna po imenu), razumije do količinu do dva.
Puzzle i slagalice su nam nula bodova, malo nešto prtlja, ali uopće nema volje to slagati, oblike neke prepoznaje, a neke ne.. povremeno mu bude fora ubacivati ih u onu chicco kutiju, ali sam ne može pogoditi koji oblik ide u koju rupu, osim ak mu baš ne okrenem tu stranicu kocke pa ga pustim da sam vidi.
Crtanje nam je na minimumu... uzme bojicu u ruku, krene ko da će crtati po papiru veličine stola, a onda na papiru napravi točkicu i kaže da je nacrtao žarulju :roll: Onda još napravi par točkica, eventualno koju crtu i gotovo crtanje...povremeno me iznenadi kad pokušava nacrtati svoju ruku (obično kad crtamo flomićima po staklu), ali to se svodi na to da flomićem jedva dotiče površinu stakla i opisuje ruku virtualno... (a njegova frendica isto stara crta glavu, oči, usta, kosu, nos i to najčešće njegov portret :mrgreen: )