Hvala.
Što još treba od opreme (osim klizaljki)?
(Vidi se da sam odrasla na moru... :) :))
Printable View
Hvala.
Što još treba od opreme (osim klizaljki)?
(Vidi se da sam odrasla na moru... :) :))
Ma ništ posebno. Ne škodi ako ima skafander ili tako nešto, da ju zaštiti dok pada, kapa i rukavice. Šal ne smije imati.
Moji su imali hlače skafanderice (s placa, najjeftinije, na tregere) + jaknu koju su i inače nosili. Ako imaš opremu od skijanja, to ti je super. Mi nismo imali, jer ne skijamo, ali te zimske hlače su bile u upotrebi skoro do kraja osnovne škole, za sanjkanje, klizanje, igre na snijegu vrsta raznih itd. Ne smiju biti predebele.
otvoreno je klizalište na Šalati
http://www.sportskiobjekti.hr/default.aspx?id=153
Pitaj na burzi da li netko prodaje klizaljke. Mi ih nikad nismo imali, uvijek smo unajmljivali i imali s tim problema jer naš E. je uvijek bio najmanji i s najmanjom nogom, pa za njega nije bilo klizaljki. Investirali smo u role koje se koriste dulje kroz godinu, a klizaljke ne, ali ako ti dijete "grize", vidi - možda netko od forumašica ima second hand klizaljke. Ne isplati se uzeti nove, prebrzo rastu u ovoj dobi.
Imamo klizaljke... odnosno nemamo, ali stižu nam iz Dojčlanda ovih dana u paketu. :)
Nepromočive hlače i jaknu imamo, rukavice i kapu isto. Ok... imamo sve. :)
Pitam da se ne iznenadim kad mi netko nešto traži.
Jedino, te klizaljke koje će doći su 28-32... a ona je sad 28. To će zbilja biti ok?
Što mislite, je li dijete od 3 godine premalo za klizanje?
Za sad još ništa ne zna o klizaljkama (bar volim misliti da je tako). :)
A znam... :)
Pitala sam ju kakve klizaljke je imala...
Bijele! A drugi su imali crne.
(Naravno da su ove koje stižu crne :lol:)
ako želi samo tu i tamo klizuckat, termini su uglavnom vikend dom sportova, šalata i velesajam
želi li ozbiljnije, mi smo u klubu i treninzi su nam ili rano ujurto ili u glupo doba 13-14 popodne - ili velesajam ili dom sportava. to je većini i najveći problem. ako se uspiješ izorganizirat i dijete stvarno voli - to je najbolji izbor (onda ne treba nikakv skafander, no klizaljke nisu bilo koje)
Ima li još roditelja patnika koji muku muče s terminima na klizanju?
Moja M je friško krenula i oduševljena je, ako nastavi morat ću naći nekoga da je pokupi iz škole i vodi na trening. Jel netko koristio takve usluge, kako se kreću cijene za takav angažman?