M@tt sretno!
Printable View
M@tt sretno!
Sretno!!!!!
sretno!! :)
M@tt puno sreće!!!
Sretno M@tt, javljaj nam se svakako!
super M@t! javi nam se. lijepo je čitati i dojmove jednog mušketira :)
Evo nakon dugo vremena i nekih vijesti od nas dvoje. Dakle predali prvu zamolbu za obradu. Čekali otprilike dva mjeseca i evo danas smo započeli obradu. Izradili smo anamnezu za obje, razgovarali s psihologom te nakon toga popunjavali "Minnessota multifazični inventar ličnosti" od 567 tvrdnji sa TOČNO ili NETOČNO. :p
Sada su nam rekli da čekamo rezultate i nakon toga dalje.... Šta sada slijedi nakon toga? Jer su nam bili na prvome razgovoru rekli da čemo još morati nekog od člana obitelji ili prijatelja slati isto na razgovor, te da če doći vidjeti još di živimo.
Baš se veselimo :)
Mat, nama su poslije toga samo došli doma, kratko popričali (čekali pola dana, kasnile 2 sata, ma sve je bilo nategnuto..) ne volim se niti sjećati svega. i iza toga kroz par dana stiglo uvjerenje o podobnosti, a to je najvažnije. ništa se ne brini, samo budite svoj i u normalni i biti će sve u redu u toj posjeti.
ali svaki centar radi nekako po svome.
sretno!
M@tt, nas nisu pitali za člana obitelji, samo su došli u posjet i to je bilo to, znam da kod vas u Centru nisu nešto strogi, sve bu ok
Ajde super. :)
Proslo je sad vec 3 dana od kad smo bili tamo i nitko nista ne zove. Vec smo se bili zezali da smo sigurno pali test da zato ne zovu. He he....
Mi smo ih čekali tjednima, zato ne brini. Samo rješenje smo službeno dobili za skoro 5 mjeseci. Znam da imaju i drugog posla pa se sve otegne,...
ako se dobro sjećam i mi smo ih čekali tjednima, sjećam se da sam već zvala i pitala da li smo mi nešto još trebali napraviti.. :)
m@tt, što se događa kod vas? :)
Evo zvali nas danas iz centra konačno da nam dolaze u kućnu posjetu sutra i da uz nas treba biti još netko koga god odaberemo sa nama. Interesira me da kako taj kućni posjet otprilike izgleda? Preko telefona su rekli da se neče dugo zadržavati, ali svejedno me interesira što možemo očekivati?
Unapijed zahvaljujem
M@tt, pa vi čekate bebu, i to dvije ako dobro zaključujem. I to prirodna trudnoća. Pa to je prekrasno!:-D
Ha, ha, sad možete zaključiti da nam je birokracija toliko spora da je lakše ostvariti trudnoću nego dočekati podobnost za posvajatelje.:-)
Kod nas su bili pola sata, popili kavu, malo popričali, pogledali sobe (doslovno s vrata), zaključili da nam je stan prostran i s puno svjetla i to je to. Sretno!
Da trudni smo!! :) cudo se desilo dok smo cekali sljedeci postupak!!! Jedna beba je, ne dvije, barem se nadamo. Samo sto draga jos nije bila na uzv pa ne znamo jos ako srce kuca. Danas joj je 6+4....
Hvala ti na informacijama Danijela
M@tt, pa to je prekrasno!!! čestitam!!!
što se tiče posjeta, i kod nas je bio vrlo kratak, pola sata, toliko da pojede kolač, malo popričali (ona to pisala u neku bilježnicu), stan nije ni gledala, rekla da nije potrebno vidi po kuhinji i boravku da je sve ok.
sretno!
M@tt bas mi je drago zbog vas :-)
Sretno i javljaj nam novosti... ;-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
bila sam te neko vrijeme pratila (zapeo si mi za oko)
jer se muski na ovim temama ne pojavljuju, barem ja nisam primjetila
pisao si i pitao kad te je nesto zanimalo, svaka cast :)
i sad malo citam komentare u vezi posvajanja i vidim da ste i trudni
cestitam vam i sretno.....
Čestitke na trudnoći i uživajte jer brzo proleti,,,