Drzim se,drze me apaurini,muz,djeca...lagano me panika hvata.
Printable View
Reći ću ti iskreno, onako kako ja sad osječam, 7 godina nakon prekida takve trudnoće; žao mi je! Žao mi je što sam pristala! Žao mi je što nisam čekala! Nema dana kad se ne zapitam šta bi bilo kad bi bilo! Nema dana kad se ne zapitam kad je moj mališa zapravo umro. Da li prije poroda, da li usred, da li od lijekova, da li od samog poroda....
I da mogu vratiti vrijeme nebi pristala nego bi čekala da malo srce, ako ej tako suđeno, stane samo. Eto, plačem dok ti ovo pišem jer me nikad neće prestat boljet ta pitanja.
Znam da ti sad nisam pomogla s odlukom ali nebi voljela da se još netko osječa ovako kao ja.
Ajme koksy :cry::cry:
KrisZg, drži se :love2:
I da,razumijem te potpuno i jako mi je zao sto si to prosla,mi smo nazalost imali 7 dugih tjedana da se pripremimo i cekat vise ne mogu i ne smijem bez obzira sto mi je to bila zelja,postoji taj zrcalni sindrom,tlak mi polako raste...samo se nadam da u tome svemu mi se smiluje i stane samo.
Ako imaš snage traži uzv pa da znaš. Eto, čisto da se ne pitaš kasnije.
Želim ti puno snage za sve ovo što slijedi.
KrisZg... ponedjeljak je... mislimo na tebe i tvoju mrvu :heart:
Tako mi je žao, drži se.
Čitam ovu temu danima i jednostavno ne znam što napisati.
Nadam se da ćeš pronaći način da se s ovim nosiš, želim ti svu sreću.
Evo mene na odjelu,nitko nish ne prica,vadili krv,cekam.jedino mi dosla sestra s djecjeg zahvaljujucii mami i objasnila kaj bu bilo dalje,pa cekam,hvala vam svima
Samo sam ti došla poslati zagrljaj,drži se draga Kris!
draga Kris :love2: drži se!
Mislima uz tebe...
Čitam i plačem... Strašno mi je žao.
Kris, drži se!
Mislim na tebe! Drži se!
Trud za trudom,nitko me ne dira sama sam u sobi,navodno imam srece jer je vec 1gel izazvao bolove,navodno...držim se nekak
Krisi,
jako mi je žao...
...drži se.
A moram,vristala bi a druge cuvaju trudnocu,jadne isprepadane kad me vide,vikala bi od bjesa ne od bola iako svaku min imam trudove,playlista i disanje.
drzi se mila...
Drži se.
Mislima sam uz tebe.
KrisZg riječi su suvišne, sve su cure rekle. Žao mi je! :cry:
mislima uz tebe :heart: :cry:
Zao mi je :cry:
:-(
Drž se
KrisZg... :love2:
13-ti sat i nigdje kraja monstruoznih trudova svaku min,da nije ovih dobrih sestara,prosvikala bi
KrisZg, ne mogu ti puno pomoci, ali evo, u mislima si mi u ove jutarnje sate.
Drzi se! :love2:
ajme drži se :love2:, žao mi je :-(
O Bože :(
jel gotovo više?
stalno si mi u mislima...
:cry::love2:
nadam se da je gotovo i da si makar fizički koliko-toliko dobro... :heart:
Gotovo je,nisam dopustala nikakve mehanicke intervencije,vec pustila samo,bez obzira na obilno krvarenje,rodila,pogledala plod,sve je bilo vidljivo.Svi su bili i vise nego dragi.
Nemam rijeci drzi se:cry:
Jako mi je žao..
kris :love2:
Citam ovu temu otpocetka i ne vjerujem..tako mi je zao... Drzi se draga..
:heart:
:love2:
KRIS i ja mislim na tebe... drži se...:((( znam da te ništa u ovom trenutku ne može utješiti, ali ti želim da se brzo oporaviš i kreneš dalje. pa ako treba zatraži i pomoć psihologa ako vidiš da ne možeš izdržat tu bol. mislim na tebe. i molim za tvog malog Anđela
Žao mi je :cry: Drži se! :heart: