:cry:
Printable View
Sad su je odveli na kiretažu... :cry:
Šaljem vam svima veliki zagrljaj! :heart:
Curke, ovo je ludo!!!!! Poslala mi je poruku da srce kuca i da sad mora čekati daljnji razvoj situacije. :D :D :D
Ma daj ne ZEEEEEZAAAAAAAJ!!!
Bokte sad sam skoro počela skakati tu na poslu od veseljaaaa!!!
JOJ KAKO SAM SRETNAAA!!! Javljaj novosti!!!
Bravo,bravo,bravo! Mala mrvica je pravi borac!!!! :D
Nada mi se opet vratila, al sad vise ne znam jel placem od veselja, tuge ili ljutnje na doktore.
U bolnici je pa mi salje SMS, cekamo dalje i drzimo fige maloj mrvici da se izbori :D
Ma mala mrva je pravi borac, ona se lijepo smjestila u svoju mamicu i ne ide nigdjeeeee!!! :heart:
Nadam se i molim da sve bude ok, ali mi nije jasna beta :?
Da stvarno, to sam zaboravila od silnog veselja. :/
Beta je pala, ujutro je bila za kiretažu. Znači dr ju je gledao na uzv i nije vidio srčeko. I šta je onda bilo? Tko joj je ponovio uzv i vidio srčeko?
I šta kažu za betu? Hoće joj ponovit krv?
Joj koliko pitanja...kad ja zapilim onda STVARNO zapilim...
Imam i ja milijardu pitanja, najradje bi ju zvrcnula al ne zelim joj raditi pritisak. Nemogu je s posla ni nazvat (seka mi je u njemačkoj), pricekat cu jos malo jer mi je napisala da cekaju razvoj situacije, pa cu je poslje s mobaca nazvat.
Ja sam joj predlozila ako ikako moze da se izbori da je puste jos 7 dana na miru, a onda ako se nista ne desi... ono sto je neizbjezno - kiretaza :/
znači problem nije u srčeku nego kako sam naziv topica kaže veličina bebe ha?, šta kažu da srce kuca ali bebach ne raste...ili... :?
Ma naravno pusti sekicu da odmara, vjerojatno je i sama puna pitanja...i sva je u šoku - prvo kiretaža onda ne...užas...
Uglavnom javi kad nešto saznaš. :love:
iskreno se nadam da ce sve biti ok i da ce mali crvic biti jaci od svih lijecnika!
dosta nam je ruznih vijesti, crvic tvoje sestre ce nas sve razveseliti :love:
Ono što mi pada na pamet vezano za te vrijednosti bete je da su joj krivo rekli/ona krivo pročitala pa da fali koja brojkica.
Zbilja je ovo pravi rat živaca za vas sve. Držimo figetine seki i nek ti čim prije javi čim ljepše vijesti. :love:
Ajme, super za srčeko i držim fige da sve ispadne OK :love:
Razvoj..
U ponedeljak su joj vadili krv i beta je bila 2690, jucer je dosla doktoru i doktor joj ju je poslao na kiretazu. Kad je došla u bolnicu, još jednom su je pregledali i ustanovili da srčeko kuca. Ponovili su joj odma betu i ustanovili da se poduplala, ali vrečica je premala i ne razvija se. Laicki su joj objasnili, da bi vrečica trebala biti velika toliko da 2 bebe stanu u nju, a njena je jako mala i velika je šansa da če puknuti, odnosno da će imati spontani. Drugim rječima sve je u rukama majke prirode...
Tak da jučer nisu nista napravili, nego su je pustili doma i rekli da ukoliko vikend dobro prođe, dođe idući tjedan opet na pregled.
joj meni koja igra živaca! :/
Držim fige, navijam i vibram za bebicu! ~~~~~~~ :heart:
Majka priroda zna koliko je ta mala mrvica željena i voljena i napraviti će sve potrebno da bebach ugleda svjetlo dana i nađe se u naručju svoje obitelji! :love:
Reci seki da doktori poima nemaju i neka samo odmara i uživa preko Uskršnjih blagdana a mi rodice ćemo lijepo zapaliti svjećicu za seku i malo :heart: i sve će biti uredu.
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: malom borcu i njegovoj mami
:heart:
Hvala na podršci :*
Vibram za malo :heart:
puno vibri za mamu i bebicu.... da se izbore i ostanu zajedno.
Stelerina kako je seka?
I ja pitam kako sekica i kada ide na pregled?
Hvala kaj pitate :love: Sve je ok, zasad. Malo je to psihički izjeda, ali drži se.
Ako ne prokrvari, idući tjedan ide doktoru na redovan pregled.
ja tek sad vidla topik, javi kako je :heart:
Za sad se malisa čvrsto drži za svoju mamu. :D
Idući tjedan ide na pregled.
drzimo fige da tako i ostane :*
:D
Evo i mene?do sad sam samo čitala, čekam vjesti..napeto...I držim fige,palčeve, ma sve sam ispreplela...Kako je?
Joj, i ja držim velike fige i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~ za malo :heart:
Tako su i meni rekli da je vrećica premala i da plod neće preživjeti,a evo nas sada u 26 tj. Reci sestri da se ne sekira i da će to sve biti OK, ma garant!!! 8)
stelerina ima li kakvih novosti?
Za sad je sve ok. :D
Nema nista novo, ona se osjeca ok, i sad iscekujemo iduci pregled da vidimo sta će doktor reći. Moram provjeriti jel ide ovaj ili iduci tjedan doktoru, al cini mi se da ide u iduću srijedu.
Ma moj mali anđeo nećak/a je pravi mali borac i izgurat će on to. Mora zbog svih nas koji mu se toliko veselimo...
joj super!!!
vibrrrraaaaam i dalje ~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~
:love:
nadam se da si zaboravila javljat novosti zato jer je sve u redu :D
Prije svega jedno veliko HVALA od moje seke i mene za svu potporu koju ste joj pruzile. Puno joj je znacila. Nisam javljala novosti jer sam bila na putu kod seke...
Malisa je ipak odlucio da jos nije njegovo vrijeme... U četvrtak je imala kiretazu, srceko je prestalo kucati... :(
Sad 3 mjeseca pauze i onda opet u borbu za jednom tolko zeljenom mrvicom.
Hvala vam svima jos jednom :cry:
:love: seki..
znam da joj je grozno..
Jako je tuzna... Bas se poveselila da ce konacno sve biti ok... :(
...riječima ti ne mogu opisati koliko mi je žao...