Da frčkice,fali tvoja vedrina :-*
Jesen stiže,u kojoj si fazi?
Loly,rekla bi da nije rano,navali :fige:
Printable View
Da frčkice,fali tvoja vedrina :-*
Jesen stiže,u kojoj si fazi?
Loly,rekla bi da nije rano,navali :fige:
Tikki :fige:
Evo i ja se konačno ohrabrila i idem po svoje smrzleke. Nije me dugo bilo,tako da nisam u toku pa ću svima kolektivo poželjeti sreću,kome god za što treba!!!!!!!!!
Kako mi je ovo prvi FET molim samo cure koje imaju više iskustva da mi obajsne kako to funkcionira. Danas mi je 12dc i folikul je 19mm,u srijedu opet uzv. Znam da se prati kad je prirodna ovulacija,al što se dogodi onda ako sad u srijedu na uzv doktor vidi recimo da sam već ovulirala?? Ide li onda štoperica? Ide li ikako štoperica? Hvala unaprijed.
ARIANM, želim ti puno sreće!!!:-)
Ja prije napravila test, minus ko kuća, ali tješim se da je još rano, ujutro ili u srijedu idem po betu!
loly ja nevjerujem tim testovima , izvadi betu ona je jedina sigurna .
Pozdrav i puno sreće ti želim.
I ja sam imala 1.FET danas je 4dnt.
FET ti se radi 3 ili 5 nakon ovulacije (ovisi kad si prošli postupak imala transfer 3. ili 5.dan od punkcije)značio ako si imala 5.dan onda će ti i sada nakon ovulacije 5-ti dan biti FET...sretno to još jednom.
Hvala na odgovoru,molim te reci mi samo jel ide štoperica onda?
orhideja.,neznam kak je drugdje ali u Petrovoj evo nisam dobila štopericu.Kao što si rekla,prati se folikul,išla sam tri dana za redom i treči dan ga nije bilo i taj dan su računali kao ovulaciju.Tvoj je poprilični,moglo bi bit da ga u srijedu više nebude.Na kolko mm ti inače pucaju i koristiš li možda lh trakice za pračenje O?
U prirodnom ciklusu ne znam,uvijek su do sad bili ili klomifeni ili stimulacija tako da prirodni nikad nismo pratili,al O bude uvijek oko 14 dc jer sam pratila s trakicama. Hvala Žužy,vidim ti si tamo blizu mog kraja,ja sam iz Čk :) A mirovanje nakon Fet-a? Nisam ni nakon IVF-a nešto mirovala,al sad planiram malat stan i pravit ajvar...
Ja u FET nisam dobila štopericu, samo smo pratili na uzv kada je bila O, i onda 5 dana nakon je bio transfer.
E cure, sad sam čistila malo po ladici i skužila na dnu dvije hrpice LH testića. Jednima je nažalost istekao rok u 3/2013 :( a drugima istiće u 10/2013. Tih imam 20 kom. Bilo bi mi žao da propadnu, pa pls javite kome treba i koliko kom. Mogu ih uzet na zg kavicu ili poslat poštom.
Blubella, čekam srijedu. To će biti 11dpt 5dn. Ako kojim čudom bude pozitivna da možemo slavit :)
držim palčeve :fige:
[QUOTE=ARIANM;2481157]U prirodnom ciklusu ne znam,uvijek su do sad bili ili klomifeni ili stimulacija tako da prirodni nikad nismo pratili,al O bude uvijek oko 14 dc jer sam pratila s trakicama. Hvala Žužy,vidim ti si tamo blizu mog kraja,ja sam iz Čk :) A mirovanje nakon Fet-a? Nisam ni nakon IVF-a nešto mirovala,al sad planiram malat stan i pravit ajvar...[/
QUOTE]
Hej draga,tebi sam u biti odgovarala,sory na preimenovanju :-)
Da,skoro pa smo susjede..
Kaj se tiče mirovanja,pa rekla bi da je kao i nakon svakog ET-a,možda i lakše jer nema punkcije pa je i stanje u jajnicima i dolje opčenito mirnije.Al da baš moraš malati,:lool:,možda da ipak odgodiš..jedino ak planiraš nadgledati samo!Nego, ja sam se pripremila i složila ajvar dan prije transfera :mrgreen:
Sad laganica.
Što se tiče malanja nadgledat ću više-manje,al znaš kako je onda to puuuuno čišćenja, a ovo mi sad jedina prilika jer sam doma a inače od posla ne stignem nikako. A što se ajvara tiče tako ću i ja najprije dan prije transfera da se rješim,a za čišćenje mi možda bude dobar izgovor da si pozovem neku pomoć :-)
meni je dr. nakon fet-a zabranio samo intenzivne treninge i sex, sve ostalo je bilo dopusteno, cak i pozeljno (npr. pjevanje u zboru).
neke klinike daju stopericu u FET-u, mozda da pitas na vinogradskoj...
Tikki,držim fige,kakvi su simptomu?
Arianm ja sam sad zadnje imala FET u Petrovoj i dobila sam stopericu, sretno i neka bude uspjesno.
Prijavljujem i više nego propisno poduplanu beturinu, nakon 5 ICSI-ja, 2 postupka u prirodnom ciklusu, 1 misseda i 1 biokemijske. :-)
Vibrice, figice i molitve svim poznatim i nepoznatim božanstvima su veoma dobrodošle!!! :-)
Konfuzija :-D:-D:-D bravo!!!
:-D :-D Bravo Konfuzija,čestitam od srca i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilan slijed!
Cestitam konfuzija :)
Bravo Konfuzija, čestitam od :heart: !!!!
tina_julija,Loly, :fige: :fige: do neba za danas!
Prigodno otvaram šank,imate na usluzi nešto kratko da nazdravimo za Konfuziju,potom :pivo: malo kuhanog vina s puno cimeta ko voli (ako je i kod vas zahladilo ko kod mene)...a za spavalice,tu je friško kuhana kavica,još se puši!
Svaki fingerfoods je dobrodošao ;-)
konfuzija čestitke!!!! Nek ti T bude doooooosssaaaadnnnaaaa i mirna svih preostalih 8 mj.! :-D
Konfuzija, čestitam!!! :-D:bouncing: :pivo:
Navijam, vibram, držim fige za dalje!
KOnfuzija, čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje
Zuzy, hvala za napitke, svega ću ja pomalo.
Cure, koje danas testove radite, bete vadite, punkcije ili transfere imate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, cestitam i vibram za dalje! divna vijest!
tina_julija, loly ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Konfuzija čestitke!!!!!
Molim cure za pomoć. Sutra mi je uzv za Fet,sutra je 14dc,a 12dc folikul je bio 19mm. Mali mi se razbolio i nemam ga kome ostaviti sutra,bake nema,mm na putu i vraća se sutra popodne. Zvala sam doktora da pitam dal je jako bitno doći točno na dan ili mogu u čet,al ga nema pa mi sestra rekla da bi bilo dobro,ali ako baš ne mogu.......ne znam sad što napraviti,O će po svemu sudeći biti sutra i ako zakasnim i dođem u čet jel to jako bitno??? Ne bi htjela ugroziti tijek postupka a sutra jednostavno ne znam kako da izvedem da dođem do Zg....što vi mislite??? Ja nisam nikako pametna.