Zbog ovakvih stvari mi je forum super, više sam toga saznala OT nego ciljano, kreneš po tortu, a završiš na ćevapima
Printable View
Orijent :) cijene jesu visoke, ali to su najljepse torte u gradu
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Povlačim preporuku za slastičarnicu Ema!
Tortu su predivno ukrasili ali je bila bezveze - čokoladni parfe, gumast, presladak, baš su se pokvarili.
Mi smo ročkas slavili u igraonici koja torte naručuje od http://www.kolaci-torte.hr/ i bila je jako fina
ja nisam iz Zg ali torte za rođendane naše djece sam naručivala na jedno deset različitih mjesta. Nikad se nitko nije otrovao. Dapače, prvo trovanje bi bilo kad bi ja išla praviti tortu.
da malo podignem temu, koliko placate narucene torte?
jesu li se cijene promijenila u odnosu na ovdje spominjanih 200 kuna
kratkim anketiranjem u 2-3 slasticarnice/pekare koje su mi bile usput, dolazim do cijene od minimalno 200 kuna, nema nista ispod, a da nije iz ducana
Mlinar je na 192 kune
Ja naručujem u kvartovskoj slastičarnici (Trg Stjepana Konzula, Volovčica) i u 12. mjesecu sam je platila 110 kn.
Meni je bitno da mogu pješice prošetati do njih, uzeti tortu i odnijeti doma. Prije toga odem dogovoriti s ekipom što želimo (poznamo se godinama) i to je to. Obično uzmem još i zasebne kolače, jer ako štajaznam naručim čokoladnu tortu, a moj E. više voli voćne kolače, uzet ću za njega još i nekoliko takvih...
Mlinarove torte su mi preslatke i prejake, a na ovo smo navikli i baš nam je po mjeri. Inače, kolegica je nedavno naručila kod VInceka - isto je bilo slatko ko vrag, torta i sitni kolači, ali ono što mi se stvarno svidjelo bila je makovnjača i presburger kifli. To je bilo super.
200 kuna je čini mi se uobičajena cijena za torte u slastičarnicama. Probaj pogledati one grupne ponude, ja sam par puta tako kupila torte za manje novaca.
Evo npr. http://www.kupime.hr/ponuda/djecja-t...t-akcija/25712
http://www.kupime.hr/ponuda/velika-t...t-akcija/25795
ovima je 189 kn cijena s popustom
Ja sam zadnje kupila Mlinarovu tortu u Konzumu za ispod 150 kuna.
treba mi nesto personalizirano, tako da preskacem torte iz ducana ovaj put
Ja sam našla jednu u kvartu koja radi mraaaaaak torte.
da i ja podignem temu
jesmo li možda otkrili ime slastičarne koju je spomenula kloolk? baš trebam nešto fino a jeftino :mrgreen:
(što se gore spomenutog marinera/delminivma tiče, preporučujem svu klopu od duvanjskog bureka preko roštilja do teletine ispod peke, stvarno prva liga)
imam preporuku za kolače i torte iz slastičarne m&m, je li tko probao?
torta bi trebala biti i lijepo ukrašena, ne samo fina. niste nešto pisali o cijenama, ali bojim se da je cifra od 200 kn danas samo trećina cijene :-/
Ovu jako hvale, barem moj krug prijatelja: https://www.facebook.com/Jagode-i-%C...5350567536637/
ne mogu odavde na fejs, ali uspjevam vidjet "jagode" u linku. je, to su i moji favoriti. ali ne mogu u DS po tortu, pored svih obaveza koje ću imati tih dana to bi mi bilo previše.
Možda imaju dostavu.
Kolodvorska ul. 20, 10370, Dugo Selo
Phone: 099 275 3745
hvala. nemaju dostavu, naručivala sam od njih već ranije.
ja sam na kraju narucila tortu u nasoj lokalnoj pekari, koja inace radi i torte po narudzbi, kolace, sitne i kremaste ... koji su mi jako fini, vec sam ih ranije uzimala.
torta je bila odlicna, zaista jako fina (cokoladna sa sumskim vocem i cokoladnom kremom iznutra), i ukrasili prema naputku (bez ticino mase i figurica) - poslala sam fotku mailom.
cijena je bila 250 kuna
ja sam prezadovoljna
jesi u zagrebu emily? gdje si uzimala? imam vremena otići na degustaciju, a cijena mi paše.
nisam u zagrebu
ali cini mi se da sam negdje procitala da dostavljaju u zagreb (nije daleko)
pitam pa javim
http://pekarnakralj.hr/
dostavljaju u Zagreb utorkom, cetvrtkom, petkom i subotom
izvan tih termina ako zelis da ti dostave, mora biti min 300 kuna narudzba, inace nema ogranicenja
najbolje nazovi pa se sve dogovoris i informiras
tel. 2061-146
Cure sa zapada Zagreba, ima li kakvih friških iskustava s tortama? Vidim da je slastičarna Ema sad u hotelu Maroon kod željezničke stanice Vrapče, ali ne znam kakve su im te torte? Na netu se nađu svakojake recenzije...
Neka druga preporuka?
Grabar u Gajnicama.
Zapravo mi treba tek za travanj pa možemo istražiti nepcem.
Pepi, hvala pogledat ću. Mima, jesi li probala neku Grabarovu?
Jesam, neki čoko parfe, pa neku voćnu .. sve su mi dobre
Ja sam isto muku mucila gdje naruciti tortu na zapadnom djelu..
Dobro meni je bila vazna dekoracija jer mi je trebala za sinov rodendan.
Sto se tice okusa,Grabarove torte su fine ,ali meni daleko najukusnije torte i kolace ima Lucija u Antunovicu
Sweet Cakes Lab, najbolje torte ikad. Okusom i izgledom. Dacquize sa šumskim voćem je oduševio sve koje znam, svaki put.
Ema se pokvarila. Prije 10 godina su bili mrak, radili su nam vjenčanu tortu i kasnije za krstitke. Nakon toga mi to nije bilo to, a ni Grabar mi nema fine kolače.
Al svatko ima drugačiji ukus...samo znam da torte iz Sweet Cakes Laba svi naručuju za posebne prigode, čim ih jednom probaju kod nekog....
Grabar ima solidne, ne skupe i kvalitetom ujednačene torte, jela sam ih puno puta kroz dugo vrijeme jer ih puno ljudi po kvartu naručuje i uvijek su OK. I ja sam ih kupovala za rođendane.
Ema je postala grozna, a još sad kad sam pročitala da je taj antipatični Maroon istog vlasnika stvarno neću tamo više kročiti. Zadnji put smo tamo uzeli rođendansku tortu, čokoladni parfe, bio je totalno gumast, nejestiv, svi su ostavljali cijele komade torte po tanjurima.
Sweet Cakes Lab - oni nemaju slastičarnicu nego se samo može kupiti cijela torta? Nisam probala njihove torte, ali moji ukućani jesu više puta i jako su bili zadovoljni.
Gdje je taj sweet cakes lab? Nisam cula za njih
Grabarica image I super kremsnite
Meni je Ema postala preskupa a nisu mi vise fini..