Drage moje..... tina29 nam je postala mama! Čestitajmo...hop hop http://forum.roda.hr/threads/82390-T...85#post2495385
Printable View
Drage moje..... tina29 nam je postala mama! Čestitajmo...hop hop http://forum.roda.hr/threads/82390-T...85#post2495385
Beilana - hvala! Curica ti je pravi slatkiš!!!!!!!
hej evo i jutros sam mjerila temp u ustima i ispod pazuha, 37 je bila...ovulacija je bila prošli pon/utorak, tako da mi nije za raditi test.
grafić nemam jer nisam mjerila cijeli ciklus, povišena mi je cca zadnja 4 dana
lista za 10.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
Najljepše čestitke našoj ex odbrojavalici tini29 i sretan dolazak bebi Patriku!! :-D:-D
beilana,riječi ti se pozlatile...:kiss:
Least,dobro zvuči...:fige:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve nade,želje i planove!
Hvala zuzy ;)
Cure, kada je najbolje da radim test?
Tinaaaa...hura bebica je tu, a sada veselje ;)))
Baš sam si jadna :roll:..
brojim dane bez spotinga , danas je drugi očekivani dan bez njega !!!
ak slučajno dođem do brojke 8 , obećajem da radim testić!!:yes:
A za pivski kvasac nisam dobila nikakvu terapiju. Navodno je normalni stanovnik , kao i sve druge gljive, naše frendice pipice.. samo eto ponekad polude!! :mrgreen:
Siskice~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
Jutroooooooooooo!
Kavica za sve !
Nešto se slabo piše zadnjih dana.
Za naše ljubičice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Šiškice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ znam kako ti je , tako i ja svaki mjesec brojim dane bez spotinga.
lista za 11.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
MAMI,fala na kavici,može i nekaj žešče..:mama: Malko sam pretjerala u čišćenju pa su mi se probudili neki uspavani mišiči :drama:
Curke u gornjem domu,evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nedolazak armije.Least,a najsigurnije bi bilo raditi hcg test oko 14.dpo.Aaali,svaka čast onoj koja čeka tak dugo :lol:
Moja ovjulejšn je (reklo bi se po poz. lh i pikanju dolje te ew) bila na 9. dc,malko je uranila ovaj mjesec al nit prvi nit zadnji put.I menga mi je bila neka mledna..:roll:
Jedino kaj me punta je temperatura,koja nikak da se dogovori sama sa sobom...dok je trebala biti niska ona je divljala,a nakon O je pala.Ne kužim...
Least ja sam da što prije piškiš testić! :mrgreen:
Mary, HK i Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Zuzy sto te briga sto je uranila, samo ti budi vrijedna..:trep:
Mene nešto uhvatila grlobolja, tako da sam cijeli dan na čaju, medu, limunu, propolisu, ispirem grlo isto ljekovitim čajem....Oznojim se kao luda na aerobiku, pa pijem vodu, a vani juzina i eto ti..Nadam se da će me popustiti jer mi je idući tjedan rođoš i idemo na kratki put od 3 dana s prijateljima da se malo opustim..je, da je kratko, al bitno da se maknem od svoje kolotečine.
nemam uopće hrabrosti piškiti, sutra idem na put i nebi se htjela razočarati prije...
Least onda kad se vratiš s puta!..:-)
brojim uspješni treći dan bez spotinga :mrgreen:..
Sve me nešt šarafi u intervalima, križa me bole da jedva hodam!!
netko bi mogao pomislit TO je TO!!(kao npr. ja):lol:al meni je tako gotovo svaki ciklus:roll: a tak je bilo i onaj cikus kad sam ostala T.. Mislim da su možda u šumi!!:roll:
Siskica Ja se nadam da je to TO.....pa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Hello komadi !
Gdje ste sve nestale ?
Ja i danas na poslu, ali još malo i gotovo!
Šiškice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
lista za 12.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
Ej MAMI,evo ja sam tu za kavicu!Oribala kupaonu i sad pauza,:coffee:
Šiškice,ja se nadam da ipak nisu u šumi :fige:,neka ovo šarafljenje urodi plodom!
Least,kad se vračaš s puta?Nemoj da te dugo čekamo...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
vucice,kak si nam,jel popustila grlobolja?
mary,kudri,HelloKitty,kaj ima?
I šaljem veliku pusu JoMi,nadam se da je sve prošlo u redu jučer...kolko to može biti :love2:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zuzy danas je puno bolje nego jučer, samo moram nastavit ovim tempom napadati tu grlobolju..Sva sam se pretvorila u čaj s limunom i medom i ostalim pi*darijama..
Mami a bit će nestale svaka u svom filmu...:lol:
I da Mary, HK i Kudri gdje ste nestale, bar se nadam da će biti nešto od te šutnje..;-)
JoMi nadam se da si dobro :love2:
Least odmori malo, pa test, to uvijek stignes :mrgreen:
Siskice :fige: da je to to!!!!
Vucice ozdravi, i ja pod antibiotikom. Otisla do dr da mi pogleda uho jer me malo boli kad ono-hitno vadit krv (hvala bogu sve ok) dg-kronicna upala sinusa
Auuu Ljubi, nadam se da će se brzo smirit pod antibiotikom. Ja se nadam da neću morat dr..mrzim ta sranja piti.
evo da se i ode javim :bye: odbrojavamo danas je 11 DC ...
Martyna:bye: I sretno u lovljenu O!
Vecer cure, vracam se sutra navecer...ali piskim u pon ujutro. Temp i danas 37 i sad navecer, ujutro crmo vidit. Imam neki iscjedak lagani, a bole me i bradavice...sve u svemu svaka opcija je otvorena.
Leastmeni sve to zvuci jakooooo obecavajuce!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
lista za 13.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kao da sam vidjela spoting il mi se učinilo :roll:.. de ga znaj!!!
krenula sam stavljati vaginalete za moje pivske gljivice :mrgreen:..
još malo pa se opet bliž drugi pohod na sveto brdo VV ( vadit hormone a MM spermiogram)..pa lagano dalje..
Jutro cure! Okrecem se vec sat i pol u krevetu nakon svog pis pis i pitam se..zarje moguce da sam docekala svoju drugu crticu
Danas je 13 ili 14 dpo...dal je ova crtica siguran znak da sam trudna, jer svijetlija je, ali ipak se vidi ;)
http://imageshack.us/photo/photo/690/zdkn.jpg/
Trudna! Cestitam! :-D
Bubi hvala !!!
Ne mogu doci sebi, pisnula sam jos jedan i jos je tamnija... nisam svjesna jos uvijek niceg ;)))
kad se vadi beta? Dal da ju uopce vadim, sto mislite?
Mozes ju vaditi kad hoces, a i ne moras. Sto kasnije vadis bit ce lijepa brojcica. Ali od jednog vadjenja ima malo koristi, treba ponoviti za 2 ili 4 dana. Kad beta predje 1000/1500 onda je moguce na uzv vidjeti gestacijsku vrecicu. Sretno!
Leastznala sam!!!!!! Cestitam ti draga,sve najboljeeeeeeeeeee, i da sve bude skolski! Nismo nikad krace bili na odbrojavanju,hehe...
Jutroooooooooooo!
Least čestitammmmmmm !!!!! Super , super !
Least :-D :-D cestitam!!!!!! Sretno dalje! Prekrasna vijest u ovo maglovito jutro. Ja bi i betu izvadila :kiss:
Least - i ovdje najljepše čestitke!!!!!!!! Uživaj!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancingfever:
Hvala cure, još uvijek sam u snovima...stalno gledam crtice da se ne izbrišu na ovim jeftinim testovima, ali dva su pa se ne bojim
Betu danas ne stignem nikako, osim možda pod pauzom, ali mogla bih sutra možda... Budem još vidjela, ali nekako imam osjećaj da me to previše opterećuje, a to sad nebi htjela.
Zapravo kada je bitno vaditi beturinu?