smarija i jesu još što uspjeli zalediti? Ovo što pišeš je sjajan rezultat 7 blastica+1 u tebi...sretno s betom!
Printable View
smarija i jesu još što uspjeli zalediti? Ovo što pišeš je sjajan rezultat 7 blastica+1 u tebi...sretno s betom!
smarija, sretno s betom i oprezno s HS, nadam se da ćeš to pomno pratiti u bolnici - ako se hiperstimulacija još i pojača.
koju su ti štopericu dali? jesi bar tu izbjegla HCG/ovitrelle/brevactid/slično?
meni 33 j.s. stvarno impresivno ali i opasno zvuči. Držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala cure,primila sam stopericu dobro je zasad,cim se vratim kuci u ponedeljak pravac bolnica.Od tri hipera prvi je bio najtezi a ovaj nekako najlaksi,za razliku od prije normalno disem, mogu da mokrim,sve mogu da jedem itd.Za ostale embrije niko mi nista nije javio cure koje su juce bile sa mnom na transferu kazu da obavijest salju postom
Podsjetnik za zaboravne, poticaj za neodlučne:
http://forum.roda.hr/threads/84111-v...ODA-neplodnost
Konacno sam juce dobila obavijest o stanju zaledjenih embrija i prezadovoljna sam sa stanjem od 33 celije punktirane 20 je oplodjeno,1 blastu su mi vratili a 15 blasti zaledili.Ja sam super u bolnici sam ,a u petak tek radim betu.
Smarija to je super rezultat! Drzim fige za veliku betu i da se koju godinicu vratite po smrzlice tj. bracu i/ili seku.
Cure, dečki - tko još nije vidio, tko je zaboravio, tko je u mogućnosti:
http://forum.roda.hr/threads/84150-T...nosti-donacije
Hvala :heart:
Beta pozitivna 410
smarija, super, čestitam! :-D Javi se na Odbrojavanje!
Smarija cestitam.Zelim ti ugodnih i skolskih 9 mjeseci.Nadam se da cu i ja tvojim stopama.
Hvala cure :-)
A klinika u Mariboru ima novu web stranicu
predstojnik Odjela je dr. Milan Reljič
http://www.ukc-mb.si/oddelki-sluzbe-...logijo/osebje/
Vidim da na ovom popisu nema sestre Jasne.
Meni je rečeno da ću krajem aprila dobiti protokol.
Išla sam na konsultacije kod dr Vaisavljevića. Nemam pojma šta sada da očekujem. :-(
koncem aprila? pa još imaš vremena punih mjesec dana za dobiti protokol i vjerujem da ćeš ga dobiti. Koliko ja vidim nema niti jedne sestre osim možda glavne navedene ovdje, tako da ne bih rekla da imaš razloga za brigu.
Imaš njihov mail? Ako te što muči, napiši im mail i pitaj.
Cure, dobila sam protokol.
Imam par pitanja, ako bi ste bile ljubazne.
Po protokolu, sa stimulacijom krećem 09.06., do tada ću uzimati kontracepcijske pilule. Inače, nigdje se ne spominje Superfakt ili kako se već zove, taj koji je uzima od 21. dana ciklusa. :unsure:
Sestra mi je poslala i cijene lijekova, ali to meni ništa ne znači, jer ne znam ni otprilike koliko mi treba. Možete li mi dati neke prosječne količine, da mogu napraviti bilo kakvu finansijsku kontrukciju.
I ako mi neko može poslati kontakt od gospodina Stanka koji izdaje apartmane.
:kiss::kiss::kiss:
Bella16 ako ćeš ići na prvi uzv u MB onda nemoj ništa kupovati, tamo će ti sve lijepo objasniti (a ako i imaš negdje povoljnije, onda u MB kupiš za taj ili eventualno za dva dana). Inače, nije baš uobičajeno da se kupuje odjednom za cijeli postupak, nego od uzv do uzv, jer postoji mogućnost uvijek da ti se smanji stimulacija (kao što je to bilo meni). Ako pak nećeš ići na prvi uzv u MB onda piši u MB, pitaj sve što ti nije jasno. (ps. ako ti se ne spominje Sup.onda ti ni nije u protokolu). Teško je tu pričati o bilo kakvim količinama ne poznajući vaše dijagnoze i hormonsku sliku.
Kontak od gosp. Stanka je: 00386 41 239 610.
Sretno!!!
Pozdrav curkama,
da li je koja išla skoro u Ljubljanu? Jel itko tamo radio PGD?
Hvala
Bok svima!
Htjeli bi u Mb pokupiti smrzlića. Poslali smo mail, ali nitko nam ne odgovara, prije su bili vrlo brzi. Jel ima netko da je nedugo kontaktirao mb? Hvala
Bok ,evo mi smo u kontaktu s Mb. u dogovoru da bi u postupak za novembar.
čekala sam jedno tjedan dana njihov odgovor.
Hvala, dudadudaduda. :)
A kojim putem kontaktirate, telefonom ili mejlom? Koja adresa? jer nama se još ne javljaju. A i ne žuri nam se.
kontaktiramo mejlom ,na mejl ivf.mb@ukc-mb.si ,a pislala sam i na mejl sestre Jasne ali sad mi ona stalno piše s ovog meila.
kad vi planirate za Mb?
A tako. Hvala ti. :) Valjda i mm piše na tu adresu. :D
ne znam kad ćemo, čekamo upute za pripremu fet-a, a i meni još nije skroz sazrela želja za novom trudnoćom, a bome ni porodom. :uteg: Važem, ja bih još jednu bebu, ali...
U kakvom ste vi postupku? Isto fet? Što sve treba od pretraga?
Mi smo ti u novom pokušaju sa cijelom stimulacijom ,ponovo ispočetka, idemo po drugu bebu ,imamo dečka koji će skoro tri godine,njega smo dobili iz drugog feta , poslije rođenja bebača ,bili smo još na dva feta ,ali ništa ,pa smo se odlučili da idemo ponovo probati.
Evo ni meni se sad ne javljaju nikako ,pisala mi sestra Jasna dva dana za redom "javit ću vam se sutra",a sad se uopće ne javlja ,tak da neznam ni ja točno šta se događa ,a valjda će se javiti danas sam im opet pisala pa ćemo vidjeti dali će odgovoriti.
Evo, mm se čuo s jasnom telefonski jer nam ništa nisu javljali. Meni se taj fet čini kompliciran ludo, još mi i ciklusi malo plešu nakon poroda. I mi bi isto bi po drugu bebu, a curka nam sad ima 14 mjeseci. Moramo obaviti sve te silne pretrage, ja sebe malo posložiti posložiti pa ćemo vidjeti. 4 smrzlića nam je ostalo. Planiramo ih ispucati i to je to. Ako ne uspije, ne mislim više u stimulirane postupke jer mi je bilo prebolno prvi put.
Probajte i vi telefonom dobiti Mb, kao do podne se javljaju.
Sretnooo! :)
Vidim da je malo zamrla ova tema...šta nitko ne ide u Sloveniju više? :-(
Runa, jesi išla na FET?
Ja sam na FET-u u ponedjeljak, ovo mi je 1. u životu pa sam malo zbunjena, dobila sam sve potrebne info iz MB - nažalost imamo samo 1 "smrzlića", blastocistu - ali tješim se da je i jedan dovoljan za uspjeh.
Koliki je postotak uspješnosti odmrzavanja i implantacije nakon FET-a, ima netko taj podatak? Posebno me to za MB zanima... ;-)
maco2, sretno u MB!
Našla sam neku prezentaciju o smrznutim blasticama koju je radio baš mariborski biolog pa baci oko: http://www.neplodnost.hr/media/syste...rification.pdf
Hvala Argente :klap:
Sretno maca2 :) . Javi sve kako je bilo.
Mi se nekako teško odlučujemo zbog mojeg zdravstvenog stanja i problematične prve trudnoće, ništa još poduzimali nismo, samo smo tražili upute.
Evo javljam da nazalost nista od mog FET-a :( , embrij nije prezivio odmrzavanje. I lijecnici su se iznenadili jer kazu za je uspjesnost odmrzavanja veca od 90%, a i bio je vrlo perspektivan kod zamrzavanja. Nazalost nema objektivnog razloga zasto se to dogodilo. Nasa MB prica ovim je zavrsena...to nam je bio jedini "eskimic". Sada je na nama teska odluka sto i kako dalje, ici li u novi postupak sve ispocetka ili odustati od ideje drugog djeteta...
zao mi je, maco.
Cure, je li ima neko da je u postupku u Mb, ja sam trenutno krenula s Femodenom, u ovoj grupi sam koja s injekcijama kreće oko 9.6. S tim da moram odraditi histeroskopiju u Mb oko 25.5. jer imam polip oko 6 mm, a pošto nam je ovo zadnja šansa sa zamrznutim spermićima ništa ne smijemo prepustiti slučaju. Uz to jučer nalaz brisa pokazao izoliranu bakteriju ureaplasmu:-( Nadam se da ćemo beštiju uništiti terapijom sumameda ...
Ako ima neko isto u postupku, javite se :-o
Cure,
koliko se sad ceka u Mariboru?
U Mariboru vise nema cekanja na postupak -dodjes na razgovor/konzultacije i ako imate sve potrebne nalaze tad se vec sa sljedecom menstruacijom moze krenuti.
Cure evo da malo ozivimo ovu temu....imam osjecaj da se manje ide za Sloveniju,kao nekad....
Bila sam u postupku ovaj mjesec,u MB,ovo mi je drugi put,prvi je bio kraj 2012,i tad smo dobili nas zivotić.....Zeljela sam samo reći kako je vise manje sve ostalo isto,jedino sto sad umjesto Gonala koriste Bemfolu(jeftinija verzija),nema Vlaisavljevića,sad je glavni predstojnik Reljić,i meni su teži bili u dogovaranju meilovima....(navodno ih nisu dobijali,tako bi mi rekla Jasna).Sve u svemu uvijek su jednako profesionalni i ljubazni!Eto sad samo cekamo.....i nadamo se najboljem!Toliko o nasem Mariboru,nekako sei emocionalno vežeš za njega,nakon sto imas nesto vezano za njega,a to ti je danas Ono najvaznije na svijetu!
:-D
Cure, ima nas još koji vjeruju u Maribor
Ovo sam tek danas skuzila, mozda ce nekome biti korisno:
http://www.ukc-mb.si/ivf/zunajtelesn...agnostika-pgd/
Ljube, jesu dali rezultate za 2014.?
Koliko vidim, ne.
Helou. Evo mi odradili transfer smrzlića jučer. :) Baš i nema gužve.
Cure kopiram post ako vam je promaklo. Dvije minute vam treba :-)
http://forum.roda.hr/images/icons/icon4.png Pomozite Mirni da napiše diplomski rad :-)
Dragi svi,
naša Mirna, aktivistica i volonterka obraća vam se molbom za ispunjavanje kratkog upitnika.
Upitnik "Načini prikupljanja i davanja informacija na forumu udruge Roda - podforum potpomognuta oplodnja" koristit će u svrhu istraživanja za istoimeni diplomski rad iz područja informacijske pismenosti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za upitnik slobodno joj se obratite na mirna.curkovic@gmail.com
Mirna vam zahvaljuje!
http://goo.gl/forms/1YX7UzgaTV