To je super spretno. Ali samo ako je pecnica na visni kuhinjskog pulta. Ne iznad toga. Iznad toga dolazi u obzir samo mikrovalna. Nema sanse da je dovoljno sigurno podizati teske i vruce protvane vise od razine kuhinjskog pulta.
Printable View
To je super spretno. Ali samo ako je pecnica na visni kuhinjskog pulta. Ne iznad toga. Iznad toga dolazi u obzir samo mikrovalna. Nema sanse da je dovoljno sigurno podizati teske i vruce protvane vise od razine kuhinjskog pulta.
Ja sam tak htjela i meni je superspretno. U visini radne plohe he, odnosno iznad nje. A iznad pećnice su mi kuhinjski elementi
Tako sam ja, skinula gornju plocu sa sudjerice i ugurala ju pod radnu plocu.
Jelena pa koliko ti je visok frižider ?
135
Ma ne možeš to Jelena, to je previsoko. Moraš je negdje dolje utroary
Ako imaš Visu kuhinju onda ni ne moraš skidat gornju ploču sa sudjerice, stane i bez toga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo utroary je naravno utrpati :lol
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trebam pomoć...
Imam kuhinju u u 2,5m desni zid,srednji 3,10 i lijevi 1,75. Na zidu srednjem centralnom mi je prozor. Zanima me može li na desni zid od 2,5 m stati samostojeći hladnjak,zamrzivač. Povišena pećnica i pored ploča za kuhanje ?
NIje svejedno kako se otvaraju vrata i prozor i na kojoj su visini.
Uzmi milimetarski papir i sve si to ucrtaj, vodeći računa kakav je radijus vrata i prozora. Uzmi mjere aparata + dodatak za frižider (otraga ima odstojnike jer ne smije ležati na zidu) pa ćeš to lako ustanoviti.
Ja bih uvijek PORED ploče za kuhanje stavila radnu plohu. Kako misliš nanizati frižider pa visoku pećnicu pa ploču pa - zid?
Aparati su obično 60, a pećnicu i ploču vjerojatno ne možeš nalijepiti na frižider.
Skoro isto veliku kuhinju imam. Samo L sam popunila kuhinjom, na onom trećem je polica sa cvijećem.
Na mom zidu od 2,4 je visoki ormar sa pećnicom i mikrovalnom, pa radna ploča ispod koje je suđerica, pa onaj veliki i duboki Blanco škaf u kutnom ormariću, malo prelazi u kut. Iznad su dva velika ormarića sa staklima i jedna uska polica da popuni.
Na dugačkom zidu od 3,6 m je prozor i tu nemam gornjih ormara. Do škafa pod 90 °je jedan ladičar s onim dubokim ladicama, pa još jedan veći s ladicama i onaj koji se izvlači, za boce. Radna ploha je od zida do frižidera, a na njoj je indukcijska ploča, točno ispod prozora i ne treba napa.
I na kraju visoki samostojeći frižider.
Ima ugradbene ručke i to je super za čišćenje. Gornji se ormarići otvaraju prema gore, i s tim sam jako zadovoljna.
Ovako je i kod mene, uski element visoki, do njega uska izvlaciva ladica za boce i onda pecnica...slijedi radna ploha, sudoper pa opet radna ploha.
Nadovezala sam se na post od Peterlin.
Hvala