ja sam si zasada priuštila jedino artigou torbu, sad si planiram kupiti smotanku...kako divnih smotanki ima :zaljubljen:
Printable View
ja sam si zasada priuštila jedino artigou torbu, sad si planiram kupiti smotanku...kako divnih smotanki ima :zaljubljen:
Imam jednu Desigual platnenu torbu, čuvam je ko oko u glavi tj. nosim je samo po ljeti, za sada je sve ok ali ima končića koji vise i definitivno nije kvalitetna s obzirom na cijenu. Ali je prekrasna :zaljubljen:, obožavam te boje.
Za spominjanje outleta u Venetu: ako se misli na Noventa di Piave, bila sam u petak tamo u Desigualu, popusti pisu tek 30-50%, torbe su jos na70+ € (osim onih manjih koje su 44 € pa nadalje, no te su (barem za moje potrebe) zaista malene (iako imam i jednu takvu, i koristim ju vise ljeti, kad po torbi vucem manje stvari).
Za blize, potvrdjujem Sorelle Ramonda Outlet (Ronchi dei Legionari, blizu aerodroma, a ima i u Goriciji), a ima i na ex granici Rabuiese, u nekadasnjem Kompasovom duty free shopu. Nisam primijetila ni u Spanjolskoj da su cijene nize nego u ovim ducanima i outletima u Italiji ili Sloveniji.
meni su fora ove torbe https://www.facebook.com/Partneromil...=photos_albums
Bila sam ovaj vikend u Tiare Villese, tj, novi šoping centar tik uz IKEU. Imaju veliki Desigual dućan. Cijene snižene od 30-50 %. Dućan je jako veliki. Torbe nisam gledala. Samo sam se malo ponovila sa kišobranom i šalom :)
http://public.fotki.com/Beti3/desigual/
Volim Desigual!!
kišobran je predobar ! ak se odlučiš prodati ga , tu sam ;)
e pa možda nisi dobro naletila
ja sam kupovala u tom autletu desigual haljine po 15 eura, a torbe po 20.
isto sam bila jednom, možda sam samo naletila
isto tako u autletu u barceloni, za iste cijene
vjeruj mi, jer za robu sam škrta užasno, ne dam za to novce, bez obzira na izgled :)))
možda nisam,. ali nije taj outlet meni pred nosom. To sam i napisala - baš voziti 300 km za sniženje - nije neka fora. Bili smo prošle godine, prvi dan sniženja i ono nije bilo bog zna kakvo. Ako ti je usput, onda možeš češće gledati. I Roses zna ima dobrih sniženja, pa ne idem tamo jer moram potrošiti i vrijeme i benzin -
Ma naravno da neće nitko ić tamo zbog robe, ja to usput kad sam negdje službeno,
ali me užasno naživciraju te cijene kod nas (i na sniženjima) jer imam osjećaj da stalno netko nekog pljačka
da to vrijedi više od 15 eura, ne bi oni toliko spustili
pa tako je sa svime - zato su sniženja preko bare nemoguća - npr kupiš za 15 dolara nešto što je koštalo 180
mene zato i živcira ovaj natpis outlet na našim dućanima - pa to nema veze s otletom - a da ne velim da vraćaju robu u dućan pa tako 4 godine imaš dio istog asortimana
Ovo je link
http://www.tiareshopping.com/
Centar kao centar. Sada su velika sniženja pa se isplati. Prednost je to što je tik uz IKEU, a tko IKEU voli-voli ju.
A nije loše ni vidjeti malo Italije, obrađena polja, Alpe prekrivene snijegom i tako...
Tiare Shopping u Villesse se isplati ako cete cijeli dan lunjati po ducanima i ne ici nigdje drugdje jer je velik i ima svakakvih ducana; pa jos svratiti u Ikeu (sve je spojeno), itd.
Vanducanska ponuda je precijenjena po njihovim restorancicima, tako da se i dalje ide na svedske meatballse :mrgreen: u Ikeu. Primjerice, sladoled u kaficu je bolesno skup, 2 kuglice 7 €...a nije tko zna sto, E. vise voli onaj Ikein za manje od eura.
Isplatit ce se mozda jos ovaj tjedan, jer snizenja vec pomalo prestaju (npr. Calzedonia vise nema snizenja), pa ako vas zanima, pozurite.
MediaWorld za tehnicke gadgete im je odlican, nema cega nema.
Desigual tamo ima iste cijene kao npr. i u Sloveniji (bila sam u subotu u Sloveniji pa sam mogla usporediti, identicno je).
H&M je skuplji nego u Sloveniji (odnosno ima manje ponude na snizenju).
Ali ima masa drugih dobrih ducana, isplati se prosnjofati malo.
Samo treba puno vremena i strpljenja.
uh zar su stvarno tako loše ?
već dugo gledam njihove torbe i nikako kupit a kako vidim bolje da ni ne kupujem?
A gdje si to vidjela da su loše? Ja sam prezadovoljna.
Nosam je već drugu godinu. A kako volim crnu robu, onda mi ta torba daje dašak boje.
Ja moram priznati da dugo nisam vidjela ružnije torbe, a inače obožavm šarene i drečave stvarčice. Nisu me se ni čvrstoćom nešto dojmile.
Ali su mi majice i haljine jako lijepe.
Evo moja. Meni je lijepa, ali o ukusima se ne raspravlja
http://public.fotki.com/Beti3/torba-...852.html#media
super mi je torbica