Iskreno ti čestitam!
Nestrpljivo isčekujem priču....mljac, mljac................
Printable View
Iskreno ti čestitam!
Nestrpljivo isčekujem priču....mljac, mljac................
Čestitam od srca!
Prekrasne vijesti! Čestitka od srca!!! :*
Divnaaaaa vijest! :-D
Čestitke!!! :heart:
Čestitke i od mene! Zaista prekrasne vijesti! I neka bude takvih još puno puno..
Čestitam od srca mami i tati,predivnoooooooooooooooooooo!!!!!
Pridružujem se čestitkama.... Uživajte. :) Kolko ste dugo čekali?
Draga Valiana, cestitam od srca! Znam tocno kak se osjecas! Puno srece i veselja! Pusa malom deckicu!
Hvala vam svima od srca!Sutra predajem papire i onda čekanje nadam se ne kao ovo do sada!:-)
Ćestitam i zelim da vam dani čekanja budu što kraći!
Čestitam od srca! Neka vam što brže prođe vrijeme dok mali princ bude s vama :zaljubljen:
Čestitke na malom princu! Jedva čekamo priču kad malo dodjete k sebi! :heart:
Bokić!Nisam ja zaboravila bez brige ali sad smo papire rješili sad ćekamo upoznvanje s mišičem i onda dolazak k nama domeka.Hvala svima na lijepim željicama!
Joj, jedva čekam!!!! Neka vam dođe što prije!!!!
Čestitke :heart:
Neka dođe što prije doma..
Divno je kad ovakav naslov osvane! Čestitam i želim vam mnogo sreće!
Valiana,
čestitam! :-)
Valiana, je li napreduje proces usvajanja? :-)
Valiana, piši nam! Nestrpljivo čekamo lijepe vijesti. Je li mali princ već kod vas?
Valiana, kako ste nam? jel sve u redu?
Hej bokić svima i isprika kaj se ne javljam ali 24 sata sam na slatkom zadatku!Uživamo i rastemo kao gljivica iz dna u dan...Javim se ja sam kad još se malo uhodamo pa ču imati koju sekundicu više!:-D
Čestitam!!!! Uživajte u slatkom zaduženju :zaljubljen:
Valiana Čestitam!!! javi nam se, čekamo te :)
Hvala vam svima još jednom na čestitkama i obečavam da ču vam vrlo brzo napisat svoj put ka sreči.Ali sam dok s još malo uhodam biti MAMA!:mama:
Nikas nije kasno tek sam sad vidila ČESTITAM OD SRCA!!!!!!!!
valiana, još čekamo :)
Uf cure...žao mi je al jednostavno nemam vremena tri neprospavane noći po danu ne spava...nije da neču napisat..i sad čekam sam da počne plakat..napisat ču vam ja ne brinite...pusa svima:-)
Evo mali princ je u svojim lijepim snovima pa ču ugrabit koju sekundicu i za našu bajku!
Sve bajke počinju bilo jednom...pa tako i naša bilo jednom prije pune 4godnice nakon neprestanog traganja i nadanja za našom srečicom uzela olovčicu u ruke i započela svoju priču.Predala je tamo dobrim vilama:-D da nam uslišaju našu želju.I trajalo je to i trajalo..zvala sam ja sve dobre vile i vilenjake ali nije bilo odgovora.A ako i je bilo je malo nemoguče usrečit odjednom 2 ili tri anđeliča.Iskreno više sam odustala od Praga od posvojenja od zivkanja od svega.Naprsto više nisam imala snage mama mi je obolila teško...ostala sam nedavno bez oca i sve mi se nakupilo.I taman kad sam čekala da mi jave mamin ishod operacije zovu iz centra...Onako pokisla i već zanjuči kako to ide imamo djećice ali znate ima ih troje i stari su vam tolko i tolko...A kad odjednom s druge strane znate imamao sinčiča za vas..rođen tad i tad prošle godine...Ja sam jedva uspjela salušat dobru vilu s druge strane i kao rekoh razmislit čemo...ma je baš sam razmišljla nego sam ostala bez glasa nogu svega...Morala sam doć malo k sebi muž me gleda ja u suzama sjedim i jedva mu upijevam reć što se desilo..On je jadan mislio da zovu iz bolnice onda znate kako sam izgledala..Nakon punih 10min zovem ja dobru vilu i kažem pa naravno da želimo!:-D I onda opet borba s vjetrenjačama(birokracija):evil:.No za tjedan dana mi smo sve uspjeli i papire rješit i testove i razgovore sve sve što je trebalo.I sad uzbuđenje sutra idemo vidjet vašeg sina!Ma tu noć nije bila spavanja...noć je bila duga ko 10000godina!No svanulo je i to jutro i upoznali mi našeg princa!Jedno par dana smo prošli upoznavanja privikavanje.za to vrijeme strka po kući kupovina svega potrebnog za dolazak malog princa.I u 3,mjesecu smo postali ponosni roditelji našeg malog princa koji evo sad bezbrižno sanja u mojoj blizini s onim anđeoskim smješkom sretnog i bezbrižnog djetešca.Ova naša bajka kao i svaka imala je najljepši i najretniji kraj..što želimo i svima vama koji koračate ovim beskrajnim putevima u potrazi za svojim najvećim blagom....čiča miča gotova je priča i spavanac je gotov i vrijeme je za akcijuuuu pusa i sretno svima!
Valiana predivno :-)
Čestitke sretnoj obitelji :heart:
Cestitke i od mene!
Čestitke i od nas ! Uživajte...
Predivno i uživajte u svakoj minuti :heart:
Čestitam od srca!!!!!!
Čestitke i uživaj u svakom trenutku :heart:
:heart:cestitam...mi smo novi u svemu tome danas dobili rjesenje od naseg centra da smo posvojitelji i sad krece pisanje molbi u sve centre i nadamo se da necemo dugo cekati:-D
Cestitke od srca, najljepse blago si dobila :heart:
Hvala vam cure...želim i vama da što prije dobijete svoje prinčeve i princezice!
čestitam!! prekrasna priča!!