Odlicna ideja za Sokol i mi cemo tamo krajem svibnja, F ionako ide tamo na gimnastiku i obozava tu dvoranu ... Igraonice su joj postale dosadne..
Printable View
Odlicna ideja za Sokol i mi cemo tamo krajem svibnja, F ionako ide tamo na gimnastiku i obozava tu dvoranu ... Igraonice su joj postale dosadne..
Ima li netko info iz prve ruke o ovome:
http://foraradionice.com/
Vrijedi li tih novaca?
Također se dvoumimo. Za klasične igraonice mi je prevelika, a i već im je dosadilo. Kino mi je ok opcija, jedino je glupo što tek tri dana unaprijed možeš odabrati film...
Meni je voditelj Fora radionica bila doma u (omanjem) dnevnom boravku. Bilo je 12 djece - trebaš stol koji se može proširiti da svi sjednu i neki stari stolnjak da ti se baš ne prolijeva po stolu. Više od 2 sata zabave, sjedili su svi cijelo vrijeme, odličan autoritativan voditelj, radio je 5minutne pauzice da klinci nešto popiju i prigrizu s nogu. Kad je taj dio završio i voditelj otišao, stigla je torta, a onda su se ostali su se igrati još sat vremena pod nadzorom (tih sat vremena strukturiraš slijepim mišem, pantomimom, bocom istine i sl. i moliš boga da svi roditelji dođu po njih točno nakon 4 dogovorena sata, a ne kasnije :mrgreen: ).
Zar nema po gradu igraonica koje baš imaju sadržaje zgodne za starije, tip karaoka, disco kugle i sl. Meni se čini da ima, samo baš i nema u mom kvartu, a to je problem.
Moja curka bi recimo ja htjela slaviti rođendan u zoološkom, ali nisam baš sigurna da mogu računati da bi se svim roditeljima dalo tamo dovesti djecu.
Mlađa je svoje vrtićke frendove zvala ovdje (nije slavila doma jer je inzistirala na njih 19, zadnja vrtićka godina, svi se međusobno pozivaju)
http://www.rodjendani-smiley.com/ponuda.html
Vidim, dobro su opremljeni tehnikalijama pa tko voli karaoke, disco, pjenu, maglu, lasere....
moja je slavila u zoo, slavila je na dotrščini, na ravnicama, u maksimiru.....
nikada nije bilo problema da roditelji dopelju djecu
ona je neki dan išla u zaprešić na rođendan, bila je u španskom, trnskom, travnom, laništu.....
mislim da nema kvarta u kom nije išla na rođendan
nikada nije bio problem ni da mi negdje odemo ni da se njoj dođe, ako baš netko ne može, dijete povede neki drugi roditelj, npr. to u zaprešić (to je nama fakat preko cijelog grada)
mi smo vozili frendicu i V, a frendičin tata ih je vratio doma
ti znaš najbolje, mada vjerujem da s većinom ne bi bilo problema
šteta, ako cura baš želi, da radi toga odustanete
Mi smo imali Fora znanstveni rođendan ali u igraonici. Koliko čujem jedini problem je bio da su dečki dosađivali teti koja je vodila igraonicu, ono nisu ju fermali i te fore. Ali na to ne možeš utjecati.
Slavljenica kaže da je bilo zanimljivo, a mama s obzirom da nemamo mjesta doma za 18-20 djece zadovoljna.:-)
Ja glasam za ZOO i uopće se ne treba bojati lošeg vremena, ako bi baš bila kiša nek ponesu kabanice.
mi smo bili na jednom ročkasu u Zoo po kiši u 12. mjesecu i bilo je super. Više smo se zadržavali u onim zatvorenim dijelovima i njih
ima dosta, a i djeca ionako na kraju završe u igraonici.
Za kuglanje definitivno nisam.
Znam dijete (9g) koje je dobilo kuglom u glavu na dječjem kuglanju i duuuugo nosilo "šanac".
Još su premali za to.
Meni se čini da je najbolji odaziv na rodjendane u igraonice po shopping centrima, što je i logično, jer je to roditeljima praktično, usput obave kupnju po dućanima.
Ako je rođendan malo dalje, na drugom kraju grada, onda ipak dolazi manje djece, što je i logično, jer roditelji trebaju organizirati i prijevoz, i svoje vrijeme i obveze, i ako imaju još djece, onda i njegove potrebe/obveze uklopiti u sve to.
Kod nas svi uglavnom slave u kvartu i oko kvarta, i to mi je logično jer mi je malo bezveze opterećivati ljude time da voze djecu na drugi kraj grada, i ne samo voze nego i čekaju par sati.
Sigurna sam da bi neki i odustali, pa eto ne bih riskirala.
Meni je slabo kad vidim rodjendan na drugom kraju grada, jer nisam vozačica. MM je često zauzet, pa moram ili kombinirati sa drugim roditeljima ili se tarabasati javnim prijevozom.
No, priznajem, takvi su rijetki - većina ljudi ipak organizira u kvartu.
Mi smo u istočnom dijelu grada, ali su se večinom vrtički rođendani održavali u Areni, sada je nažalost ta opcija zatvorena.:mrgreen:
I uvijek su svi došli.
Nama je čarobna šuma igraonica bila super skroz do 10.og rođendana. Čisto je i uredno i prilagođeno dobi. Bili smo i na jednom fora radionice rođendanu tamo isti uzrast i bilo skroz fora :) Ali što se tiče financija mi smo ove godine prvi put slavili u McD silom prilike 9. ročkas curke i oduševili se. IPak je sve do ljudi tj. teta. Prostora ima, teta ih je super zabavila, doma se išlo sa smješkom oko glave, a i na fotkama se vidi veselje. Obične glazbene i dječje igre, ali sve je do atmosfere. Nama je pasalo s obzirom na bebili da ove godine bude jednostavno, slatko i kratko i tak je ispalo
pikula, bebica je tu? Kad se rodila? I čestitam!
je :) još smo maleni par tjedana. Tenks
Uživajte! :)
pikula cestitam od :heart:
hvala :)
ja bi se ubacila na ovu temu, jer nisam našla odgvarajući odgovor ćitajući vaše komentare pa me zanima ako netko zna za Zagreb Zapad, točnije potez Gajnice-Vrapće-Stenjevec, gdje se može prosloaviti 8. rođendan sa cca 10 djece u 6 mj. Hvala svima unaprijed
http://www.kidsjungle.hr/- imaš u CC1, ili kuglanje u zgradi do CC1. Naravno ako ti nije predaleko.:)
Not Found
The requested URL /-/ was not found on this server.
neće mi otvoriti, ali hvala na savjetu
Guglaj Kids jungle CC1.:)
ili: http://www.kidsjungle.hr/kontakt-i-l...e-zagreb-west/
hvala :*
mi smo upravo rezervirali termin u BAZINGA igraonici, cijena je i više nego povoljna (kupljena preko ponude dana) i vjerujem da će sae klinci dobro zabaviti. Hvala svima na savjetima i pomoći
meni je zanimljiv rođendan u ZOO , čekam da mi odgovore da vidim kakva je cijena.
Zanima me ima li netko iskustva sa proslavom rođendana u arheološkom muzeju http://www.amz.hr/arhimir/za-djecu-i...rodendana.aspx
i u muzeju automobila http://www.otk-ferdinandbudicki.hr/i...to#prettyPhoto ...ovo drugo mi zvuči jako zanimljivo.
Moj mlađi je slavio prošli ili retprošli rrođendan u F. Budickom, kad j3 tek bio oatvoren, ali baš smo nezgodno pogodili termin kad su animatori bili odsutni (ljeto). Bez obzirana to, njih nekoliko se super provelo. Nije ih bilo puno, ukupno šestoro, a muzej je odličan.
Taj Budicki zvuči fantastično!
Što se radi na rođendanskim radionicama, legaći, crtanje ili možda kakva vožnja na nekom oldtimeru?
I meni se jako sviđa..jedino su možda ovi od 8 malo premali-Peterlin koliko je tvoj bio star kad je slavio?
Moj F kad sam mu pokazala baš nije bio nešto zainteresiran-njemu su još uvijek darži Mc donalds i one divljaonice na napuhavanje :D ali otići ćemo u izvidnicu idući tjedan pa ćemo vidjet.
Caty koja je cijena proslave u Zoo? imaš li kakav kontakt, već dosta dugo mi nitko ne odgovara na mail-valjda su na GO.
Evo tu ti piše:http://www.zoo.hr/stranica/edukacija/rodendan-u-zoo-u
Ja sam zvala telefonom a ostalo riješila osobno.:)
Moj je bio stariji - slavio je tamo 11 ili 12 rođendan - pojma više nemam. Mislim da je muzej automobila otvoren 2012 ili tu negdje, znači moj je imao 11+ godina.
Oni u sklopu muzeja imaju odvojenu prostoriju sa prozorima prema prostoru muzeja i unutra imaju:
- stolove za slavlje
- stare igračke
- novije igračke za razne dobi
- stara računala (mm je guštao - Amiga, Atari, Commodore 64 ili 128-nemam pojma, mislim da su čak i stari ZX Spectrum tam izložili)
Mi nismo imali animatore, nego se njih šestoro naganjalo po muzeju - velik prostor, ima izložaka u kojima se može sjediti, ima stari tramvaj vani u koji se može ući... Oni povremeno mijenjaju postav (posude oldtimere koji nisu u njihovom vlasništvu, pa stoje tamo mjesec dana) tako da je nama to bila dobra zabava, ali bez animatora treba se jako potruditi zabaviti veliku gomilu djece. Mislim da imaju limit na 10 ili 12 klinaca, ne sjećam se više.