tinaH jel otisla cista???
zuzy kaj vele na VV?
ako ima jos kakvih prijavaka za listu, pozurite dok ju nisam izvadila iz pecnice :-)
Printable View
tinaH jel otisla cista???
zuzy kaj vele na VV?
ako ima jos kakvih prijavaka za listu, pozurite dok ju nisam izvadila iz pecnice :-)
Bubekica ja danas dobivam štopericu,u nedjelju punkcija-prirodni IVF,e sad da li ćemo ga uhvatit u nedjelju...:?:
To je vrlo ok. :)
:klap:
Čestitam!
Zeljka i funky čestitam!!! :-D :-D:-D
Sretno svim ostalim curama!!!
danas sam dogovorila sa dr. A, na FET idemo u 6 mjesecu, u međuvremenu moram ponoviti briseve..
Zeljka, Funky:-D:-D:-D bravo!
Matt predivne vijesti:-)
Svima koje sam izostavila zelim puno srece za sve sto im treba:-*
Pozdrav svima.. Htjela bi vam se pridruziti ovdje na odbrojavanju! Ja sam na klomifenima jos danas (7DC) I danas bila 1.folikulometrija .. Na D jajniku 2 folikula 8mm a na L vise manjih folikula, endom.5mm.. Ako bude sve u redu radimo prvi AIH !
Hvala!
Viki dobrodosla!
To je lijepa beta :-)
Bubi,evo me..na uzv sve ok,dobila Estrofema 3x1 i za 10 dana nazad gore pa ćemo odrediti dan za transfer.
Malo me iznenadilo to kaj opet moramo ovjeravati kod jb onaj glupi papir...mislila sam da i FET spada pod stimulirani IVF postupak, kaj se te ovjere tiče.Ali noup..
Puno lipih vijesti zadnje vrime!!!
Željka & M@tt & Funky cestitam vam od :heart:
Zeljka cestitam!!!!!
Zuzy, a jeste pricali o kombiniranju s prirodnjakom?
Funky, bravo za betu !! Čestitam!!
Željka i tebi čestitam još jednom.
PROSINAC 2013. (9)
mravak, KBC Ri, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
Brunaa, Mb, FET (nakon 1xIVF, 1xFET)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 6xIVF/ICSI)
malena0808, spontana trudnoća
piki, spontana trudnoća
lavko, spontana trudnoća
Aerin, AIH
Maku, PFC Prag, FET (nakon 1xIVF/ICSI)
nina70, spontana trudnoća
VELJAČA 2014. (12)
splicanka30, KBC Split, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
Geja, VV, IVF (nakon 1xIVF)
smarija, Slo, IVF
frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu
boogie woogie, PFC Prag, FET
Shadow, PFC, IVF
saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu)
sanjam
mare77 gemini
mima32, spontana trudnoća
M@tt, spontana trudnoća
mari80, VV, 1.IVF
OŽUJAK 2014. (5)
ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET), trudilica za drugu bebu
Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
ARIANM, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET), trudilica za drugu bebu
BETOČEKALICE
mala28, VV, 1. AIH
tantolina, KBC Ri, FET(nakon 3xIVF, 7xIVF/ICSI)
plavusa, AIH
funky, IVF (nakon2xAIH, 1xIVF, 1xFET) 06.04.
Angus, Cito, IVF
geronimo, Vg, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF)
*sunisshining*, AIH (nakon 3xAIH)
bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF, 1xFET)
kika222, VV, IVF (nakon 4xIVF, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
nada0007, VV, 1.IVF
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
dazler, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 2xAIH, 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Noemi, VV, 1.IVF; Aliki, IVF; bugaboo, VV, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
tulipan83, VV, sekundarni IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu; Krtica, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH); žužy, VV, FET (nakon 3xIVF, 1xAIH)
ON-GO 4/2014 ~~~~~~~~~~
Ajvi, VV, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 2xIVF/ICSI); Anci272, VV, IVF (nakon 1xIVF) ;
Arlena, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xFET); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Iva28, 1. IVF/ICSI;
KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF);Ledamo, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET);
Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF); NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF);
sretna 1506, KBC Split, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF/ICSI);
Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI); TinaH, VV, 1.AIH;
zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
05/2014: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 6xIVF, 2xFET); philipa, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF); nestrpljiva anka, Petrova, FET (nakon 2xIVF/ICSI)
06/2014: Šiškica, VV, IVF (nakon 1xIVF), trudilica za drugu bebu; bernica, Petrova, FET (nakon 3xIVF/ICSI)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
1977, 2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, Angely4you, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, biska, BlueI, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boogie woogie, brigitta, brundica, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, carrie2812, CherryBG, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, cvjetić, Cvitaa, Čičkolo, Črkica, *DJ*, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, Dalmašica, dani39, darci, Darkica, darmar,Dea2010, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, Dulcinea, edina, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, florjan, Frćka, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, ina35, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivana979, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , JelTom, jo1974, jojo, jopam, kameleon, kata.klik, keti10, kiki30, kikolina, kinki, Kjara, kkipilek, kleopatra, kokos, koraljka, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, Lara86, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, lion heart, lora82, LOTTOS, luna1, luna2, lucija83, lulu79, ljiljan79, ljube, ljubi, madona, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, makajica , Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, malena19, MallaPlava, MAMI 2 , manchi19, *Mare*, Mare85, Mare O., marija_sa, marincezg, mario, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, mayica01, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, milivoj73, mimadz , Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, mona22, monika2208, monja, mostarka86, mrvica7, mssnoopy1204, Mury, my_heart, Nana Mo, Nellie, Nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina977, nirvana, Noemi, nora208, nova21, njanja1, njofra75, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., osijek, Ozana, PapigaCapo, PetraP, PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, Prag, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Sadie, Samanta, sami_os, sanchica, Sandra1971, sandy0606, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, santana, sara10, sara38, sara69, serenity1, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, slonica tonica, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, strijelac, suen, sunasce, sunčeko71, s_iva, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, tina1986, tina2005, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valiana, valii, Varnica, vatra86, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu
Super beta Funky!
Čestitam i želim ti školski urednu i lijepu trudnoću!
Čestitam željka
bubekica,nisam ga pitala o toj kombinaciji,dal je opče moguča..ipak su to dva odvojena postupka.
Pričala sam s mužem o tome svemu,idemo redom..prvo smrzlić pa ćemo dalje.
Inače,lijepa ti je šarena lista,fala kaj vodiš brigu o svima nama :-)
p.s. ovo mi je 2. FET.
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Željka, Funky, čestitke na betama :-D
M@tt, čestitam na srčeku :heart:
Svima sretno dalje ~~~~~~
Moje prekinuto pikanje se nastavlja, danas počela s Gonalom, u pon f-metrija. U kratkom sam protokolu, 1. IVF na SD-u.
Hvala svima na cestitkama :) bas ste me raznjezile
Svima saljem zagrljaj :)
Ne znam nikog, s druge strane ne znam nikog tko je imao dvodnevnog smrzlica.
Nitko mi ne garantira, ali sanse za uspjeh s blastocistom su daleko vece, naravno, ako je blastocista kvalitetna.
Hvala svima, uz vas je sve bilo lakse...svima zelim kao i sebi...u pon ili uto ponavljam,pa se javim...vjerujte u Boga,u muza i sebe,svoje mrvice,a bome i u doktore!
Željka33 prekrasan ti je avatar :heart:
Hvala cure,molim za veliku betu u ponediljak i za sviju vas
evo vibre svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
funky čestitam:-)
Bubekica hvala ti što vodiš računa o svima nama..divna si <3
Nestrpljiva Anka molim te očisti sandučić jer ti ne mogu odgovoriti na PP...javi kad da proslijedim napisano hehehhe
nudim jednu :pivo: i nazdravljam svim veselim vijestima!!
m@tt,mima32,loly čestitke na kucajućim srcima!!!:-D
željka33,funky čestitam na betama!! :-D i svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!
geronimo,bubaba i ostale čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brojčice!!!!
tulipan83 koliko imate zamrznutih js?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kika222 :love2:
viki88 sretno!!
Prihvaćam :pivo: i takodjer nazdravljam veselim vijestima!
ostalo ću samo potpisat da se ne ponavljam!
Posebno se radujem kuckajućim srcima stoga m@tt, mima32, i loly bravo!!!!
Šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:pivo:
...ipak je petak... :lol:
A moze i jedna kratka!
Čestitam svima, došla sam virtualno zagrliti bubekicu i strašnu i poželjeti im da uskoro budu na zaglavlju liste :)
bubi ti si sad ipak potencijalna trudnica, nemoje pretjerat s "kratkima" :P :lol:
Ooo kismet draga, hvala ti na najljepšim željama....:love:
Bubekice hvala na listi! Zeljka i Funky čestitke ! Bubaba puno sreće tebi i jednoj divnoj curi koju smo upoznale u Cita i koja je u iščekivanju kao i mi. Još 10 dana, nikad dužih!!!
Angus hvala..znaš da i ja tebe želim puno sreće. Ako misliš na našu slatku plavušu koju smo upoznale u Cita, baš sam se čula s njom i ona nam čeka kao i ja i ti. Naravno želim joj još jednu srećicu da pravi društvo seki!!
Curke....da vas ne nabrajam...sretno svima...molim vas iskustva...27.-mi je bio transfer, jucer sam trebala dobit mengu..nista...samo neki smeckasti iscjedak...popodne i navecer nista, jutros ponovno s tim da danas imam bolove ko pred mengu...betu trebam vadit u srijedu:-(.