valjda ovisi kad je rješen
Printable View
valjda ovisi kad je rješen
Ove godine sam prvi put predala papire za dd. Poslani su u 2mj. Do sada nisam dobila ni kune,ni rješenje,ništa. Koliko to trebam čekat i na koji način bi ovo od pocetka godine trebalo biti isplaćeno? Sve odjednom ili? Neznam jeli to uobičajeno da se ovoliko čeka?
Carmina uobicajeno je, na zalost. Ja sam pr.god dobila u 6.mj . Kad dobijes
dobit ces i zaostatke - za treci i cetvrti i peti mj ako dobijes ovaj misec
riješenje dobiješ jedino ako te odbiju, inače ne dobivaš rješenje. Barem ja nisam. Nazovi i pitaj ih.
dobit ce ako je prvi put, jedino ako je produzetak i nista se nije prominilo, onda nema rjesenja
i okd mene je ista situacija, niti rješenja, niti novaca.
zvala sam i napokon prekjučer dobila nekoga na telefon, rekli mi da je referentica kojoj je bio dodijeljen moj spis otišla i da su sad dodijelili nekome drugome pa da imaju gužvu, ali da bude
1. i 2. mj nista, jer se predaje u 2.mj pa se racuna od 3mj, zato ces dobiti dogodine 1. i 2. mj
Ok. To može. Bitno da se dobije.
A kada je najkasnije da krene taj dd. 7-8-10mj
Ako itko zna to uopće
Hvala na svim info :-)
Dječji doplatak se isplaćuje oko 19. dana u mjesecu.
Točan datum objave na stranicama mirovinskog pa tamo možeš pročitati.
Isplatu ćeš dobiti kad ti obrade zahtjev, a zahtjeva je jako puno i ovisi kada si predala i je li sve ok. Mada, da i nije, već bi te kontaktirali da dođeš i nadopuniš zahtjev.
Ako si predala podkraj veljače, zahtjev će ti biti obrađen među zadnjima i zato je pametno ubuduće predavati zahtjev odmah iza nove godine.
Inače, ja mislim da budeš dobila novce ovaj mjesec.
Strpi se do 19. pa ćeš vidjeti.
Nisu mi znali reći zbog čega se rješenje nemre podić na egrađani.
Tražila je samo osobnu.
Imam osobnu s kojom idem na egrađane.
Zna li netko kakve su ovo naknade za korisnike doplatka?
Pisalo je jedna je mjera za ublažavanje rasta cijena energenata, prema tome koliko djece obitelj ima, a to je na razini države.
A onda vidim na stranicama Grada Zagreba piše da Grad isto daje naknadu korisnicima doplatka.
A jel piše kam trebaš doći
Jel možda Nova cesta 1?
Ne moram nikam ić, ovo su objavili na stranicama Grada Zagreba i u novinama.
jel netko predavao za dječji doplatak preko e građanina?
htjela sam predati da ne moram osobno nositi, ali kad odem na stranicu preko koje se predaje, nudi samo predaju zahtjeva....što sam i popunila.
ne znam treba li dodatnu dokumentaciju nekako proslijediti ili oni vide sve u sustavu:-|